کد خبر: ۹۲۸۲۲۴
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۲۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۵

وزیر امنیت داخلی آمریکا: از حذف تیم ایران رقص خوشحالی کردم / عراقچی: به جهانیان ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید

عراقچی در واکنش به سخنان وزیر امنیت داخلی آمریکا مبنی بر اینکه از حذف تیم ایران رقص خوشحالی کردم نوشت: آقای مولین؛ مأموریت خود را با موفقیت انجام دادید! اما در کنار آن، دستاورد دیگری هم داشتید: به جهانیان ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید!  مدیریت شما به نمونه‌ای تمام‌عیار تبدیل شد از به هدر دادن اعتبار و منزلتی که با میزبانی یک رویداد بین‌المللی می‌تواند به دست آید.
/
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عراقچی در واکنش به سخنان وزیر امنیت داخلی آمریکا مبنی بر اینکه از حذف تیم ایران رقص خوشحالی کردم نوشت: به جهانیان ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید.
 
سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: آقای مولین؛ مأموریت خود را با موفقیت انجام دادید!
 
اما در کنار آن، دستاورد دیگری هم داشتید: به جهانیان ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید! 
 
مدیریت شما به نمونه‌ای تمام‌عیار تبدیل شد از به هدر دادن اعتبار و منزلتی که با میزبانی یک رویداد بین‌المللی می تواند به دست آید.
 
توضیحات: مارک‌وین مولین، وزیر امنیت داخلی آمریکا، در واکنش به حذف تیم ملی ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ مدعی شد که پس از قطعی شدن این نتیجه «از خوشحالی رقصیده است.
 
این اظهارات از سوی بسیاری به‌عنوان نشانه‌ای از دخالت پشت‌پرده مقامات آمریکایی در روند حذف تیم ملی ایران از جام جهانی تلقی شده است.
نظرات بینندگان
captcha