کد خبر: ۹۲۹۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۲۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۵

عمان: تهران و مسقط توافق کردند گفت‌و‌گو‌ها درباره تنگه را در سطوح فنی و سیاسی ادامه دهند تا بر اساس حقوق بین‌الملل به توافق‌های لازم دست یابند

وزارت خارجه عمان اعلام کرد: امروز در مسقط، مذاکراتی میان عمان و ایران درباره کشتیرانی در تنگه هرمز و تضمین امنیت و آزادی آن، با توجه به تحولات و پیامدهای ناشی از رویدادهای اخیر، برگزار شد.دو طرف توافق کردند این گفت‌وگوها را در سطوح فنی و سیاسی ادامه دهند تا بر اساس حقوق بین‌الملل به توافق‌های لازم دست یابند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزارت خارجه عمان اعلام کرد: امروز در مسقط، مذاکراتی میان عمان و ایران درباره کشتیرانی در تنگه هرمز و تضمین امنیت و آزادی آن، با توجه به تحولات و پیامدهای ناشی از رویدادهای اخیر، برگزار شد.
 
به گزارش «انتخاب»؛ وزارت خارجه عمان افزود: دو طرف توافق کردند این گفت‌وگوها را در سطوح فنی و سیاسی ادامه دهند تا بر اساس حقوق بین‌الملل به توافق‌های لازم دست یابند.
 
وزارت خارجه عمان خاطر نشان کرد: ریاست این مذاکرات از سوی عمان بر عهده بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، و از سوی ایران بر عهده سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، بود.
نظرات بینندگان
captcha