کد خبر: ۹۳۰۱۴۴
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۲۰ - ۲۲ تير ۱۴۰۵

نیویورک‌تایمز: تهدید ترامپ مبنی بر دریافت هزینه برای عبور از تنگه هرمز، با موضع دولت خود او در تضاد است/ روبیو ماه گذشته گفته بود «هیچ کشوری اجازه ندارد در یک آبراه بین‌المللی عوارض دریافت کند»

تهدید رئیس‌جمهور ترامپ مبنی بر اینکه ایالات متحده ممکن است از کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور می‌کنند هزینه دریافت کند، با موضع دولت خود او در تضاد است.
ترامپ
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نیویورک‌تایمز نوشت: تهدید رئیس‌جمهور ترامپ مبنی بر اینکه ایالات متحده ممکن است از کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور می‌کنند هزینه دریافت کند، با موضع دولت خود او در تضاد است.

به گزارش انتخاب، ماه گذشته، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، درباره این تنگه گفت: «این یک آبراه بین‌المللی است. هیچ کشوری اجازه ندارد در یک آبراه بین‌المللی عوارض یا هزینه دریافت کند. این بخشی از حقوق بین‌الملل موجود است.»

نظرات بینندگان
captcha