کد خبر: ۹۳۱۸۱۱
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۵
طی گفت‌وگویی با «انتخاب» مطرح شد؛

ویدیو/ مرتضی میری، تکاور بازنشسته نیروی دریایی ارتش: لشکر ۳ زرهی عراق و یک تیپ ویژه قصد اشغال خرمشهر و آبادان را طی ۳ روز داشتند، اما ۲۳ روز جلوی دروازه‌های شهر در مقابل گردان تکاوران گیر کردند؛ آیا این شاهکار نیست؟

مرتضی میری، تکاور بازنشسته نیروی دریایی ارتش در گفت‌و‌گو با «انتخاب» عنوان کرد: ۳۱ شهریور به ما سراسری حمله کردند. این شاهکار جنگ است که گردان بوشهر یک روز بعد به آبادان و خرمشهر می‌رسد، یک مسافرت رفتن چند ساعت طول می‌کشد. نباید از ضعف و بدبختی‌ها نوشت. لشکر ۳ زرهی عراق و یک تیپ ویژه قصد اشغال خرمشهر و آبادان را طی ۳ روز داشتند، اما ۲۳ روز جلوی دروازه‌های شهر در مقابل گردان تکاوران گیر کردند؛ آیا این شاهکار نیست؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مرتضی میری، تکاور بازنشسته نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگو با «انتخاب» عنوان کرد: ۳۱ شهریور به ما سراسری حمله کردند. این شاهکار جنگ است که گردان بوشهر یک روز بعد به آبادان و خرمشهر می‌رسد، یک مسافرت رفتن چند ساعت طول می‌کشد‌‌. نباید از ضعف و بدبختی‌ها نوشت. لشکر ۳ زرهی عراق و یک تیپ ویژه قصد اشغال خرمشهر و آبادان را طی ۳ روز داشتند، اما ۲۳ روز جلوی دروازه‌های شهر در مقابل گردان تکاوران گیر کردند؛ آیا این شاهکار نیست‌؟

ویدیوی کامل مصاحبه در لینک مقابل: https://youtu.be/xocdVtyuovs?si=FJiW5X-yh3rXt8zW

 

نظرات بینندگان
captcha