کد خبر: ۹۳۳۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

رویترز به نقل از منبع ایرانی: پیش از هر مذاکره‌ای با آمریکا، باید برای ایران اهرم‌های قدرت فراهم شود/ تهران معتقد است که ترامپ هر گونه امتیازدهی را نشانه ضعف تلقی می‌کند و تنها به زبان فشار پاسخ می‌دهد

منبع ایرانی می‌گوید که ایران به این جمع‌بندی رسیده‌ که تلاش‌های گذشته برای نشان دادن انعطاف، تنها به افزایش فشارهای واشنگتن منجر شده و همین موضوع این باور را تقویت کرده است که پیش از هر مذاکره مؤثر، باید واقعیتی ایجاد شود که برای ایران اهرم‌های قدرت فراهم کند.
مذاکره
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رویترز نوشت: منبع ایرانی می‌گوید که ایران به این جمع‌بندی رسیده‌ که تلاش‌های گذشته برای نشان دادن انعطاف، تنها به افزایش فشارهای واشنگتن منجر شده و همین موضوع این باور را تقویت کرده است که پیش از هر مذاکره مؤثر، باید واقعیتی ایجاد شود که برای ایران اهرم‌های قدرت فراهم کند.

به گزارش انتخاب، این منبع افزود: تهران معتقد است ترامپ هرگونه امتیازدهی را نشانه ضعف تلقی می‌کند و تنها به زبان فشار پاسخ می‌دهد.

نظرات بینندگان
captcha