کد خبر: ۹۳۵۳۲۹
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۱ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۵

چهارمین دوره طرح ملی «مهارت‌آموزی هوش مصنوعی» به ایستگاه ایلام رسید؛ عبور آموزش‌دیدگان از ۸۵۰ نفر

چهارمین دوره طرح ملی «مهارت‌آموزی هوش مصنوعی» با هدف توسعه سرمایه انسانی و بومی‌سازی کاربردهای این فناوری در استان ایلام کلید خورد. این طرح با کارفرمایی «پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات»، همکاری «معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم» و با راهبری اجرایی «پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات» و مشارکت پارک علم و فناوری و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام برگزار می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ دکتر محمدهادی بکایی، رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تبیین ضرورت نیروی انسانی در زیست‌بوم هوش مصنوعی کشور، اظهار کرد: توسعه هوش مصنوعی فراتر از زیرساخت و مدل‌های پردازشی است؛ بدون نیروی انسانی توانمند و آشنا به اقتضائات بومی، ظرفیت‌های این فناوری در کشور به فعلیت نمی‌رسد.

وی با اشاره به تجربه موفق دوره‌های پیشین افزود: تاکنون بیش از ۸۵۰ نفر در سه استان کشور تحت آموزش قرار گرفته‌اند. استقبال گسترده در استان‌ها، برای نمونه ثبت‌نام ۱۱۰۰ نفر و آموزش ۵۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد؛ نشان‌دهنده عطش واقعی بازار کار و جامعه دانشگاهی برای یادگیری این فناوری است.

به گفته دکتر بکایی، نگاه پژوهشگاه در این طرح، صرفاً آموزشی نیست، بلکه فرآیندی برای «شبکه‌سازی نخبگان استانی» است.

وی تصریح کرد: هدف ما این است که فراگیران، آموخته‌های خود را در محیط‌های دانشگاهی، سازمانی و کسب‌وکار خود به کار گیرند و به هسته‌های پیشران توسعه هوش مصنوعی در استان خود تبدیل شوند.

رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی در پایان با اشاره به استقرار چهارمین دوره در استان ایلام، خاطرنشان کرد: تلاش ما تبدیل این دوره‌ها به یک مسیر مستمر برای شناسایی استعدادها و پیوند میان نیروهای توانمند و نیازهای واقعی صنعت است. هر دوره استانی، حلقه‌ای از یک زنجیره ملی است که با ورود ایلام، گام دیگری به سمت شبکه ملی توسعه سرمایه انسانی هوش مصنوعی برمی‌داریم؛ شبکه‌ای که اعضای آن، مروجان و مجریان کاربردهای هوش مصنوعی در محیط‌های تخصصی خود خواهند بود.

نظرات بینندگان
captcha