پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم: علیرضا افتخاری ظهر امروز در مسیر تهران به اصفهان با خودروی شخصی دچار سانحه تصادف شد.
علیرضا افتخاری امروز شنبه 31 مرداد 1405 در مسیر تهران به اصفهان با خودروی سواری خود، با یک کامیون تصادف کرد.
افتخاری این اتفاق را اینگونه شرح داد: «کامیونی که جلوی من در حال حرکت بود، زد روی ترمز و من هم سعی کردم که کنترل ماشین را داشته باشم اما در نهایت برخوردی با کامیون داشتم. خدا رحم کرد.
خدا نشون میده که مواظب اونایی که دلسوخته و دلشکسته مثل بنده هستن، هست.
امیدوارم اونایی که توی جادهها هستن احتیاط کنن. کامیونها هوای سواریها رو داشته باشن. البته توی تصادفی که من داشتم، پلیس گفت من مقصر بودم، چون از پشت زدم به کامیون.
به هر حال در حال حاضر حالم خوبه. کمی سرم درد میکرد که خوشبختانه الان خوبم. الان ماشین رو آوردم اصفهان و در حال تعمیر هست.
شکر خدا که کمربند بسته بودم و شکر خدا که کسی همراهم نبود؛ چون اگر کسی بود امکان داشت که آسیب ببینه.
برای همه مردم ایران سلامتی آرزو میکنم و از همه کسانی که جویای احوالم بودن، تشکر میکنم.»