کد خبر: ۹۳۶۱۴۲
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۰ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵

دادستانی: دستگیری ۸ نفر در پی فساد مالی در آموزش و پرورش رباط کریم/ اتهامات این افراد عمدتاً مربوط به تخلفات مالی مانند اختلاس در وجوه مرتبط با مدارس است

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط‌کریم از بازداشت ۸ نفر از متهمان مرتبط با پرونده‌های تخلفات مالی در حوزه آموزش و پرورش این شهرستان خبر داد و گفت: تحقیقات مقدماتی درباره ابعاد مختلف این پرونده در حال انجام است.
دستگیری
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط‌کریم از بازداشت ۸ نفر از متهمان مرتبط با پرونده‌های تخلفات مالی در حوزه آموزش و پرورش این شهرستان خبر داد و گفت: تحقیقات مقدماتی درباره ابعاد مختلف این پرونده در حال انجام است.

محمد یوسف‌وند، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط‌کریم، صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در رباط‌کریم اظهار کرد: ۸ نفر از متهمان مرتبط با پرونده‌های تخلفات مالی در اداره آموزش و پرورش و برخی مدارس شهرستان شناسایی و بازداشت شده‌اند و پرونده آنان در دستگاه قضایی در حال رسیدگی است.

وی افزود: برخی از افراد بازداشت‌شده در رده‌های مدیریتی و اداری فعالیت داشته‌اند و اتهامات مطرح‌شده در این پرونده عمدتاً مربوط به تخلفات مالی، از جمله اختلاس در وجوه مرتبط با مدارس، فاکتورهای غیرقانونی و تخلفات احتمالی در قراردادهای خدماتی است.

دادستان عمومی و انقلاب رباط‌کریم با تأکید بر اینکه رسیدگی قضایی در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد، تصریح کرد: اتهامات مطرح‌شده باید در فرآیند قانونی و پس از تکمیل تحقیقات بررسی و درباره مسئولیت هر یک از متهمان مطابق قانون تصمیم‌گیری شود.

یوسف‌وند با اشاره به جایگاه ارزشمند و اثرگذار معلمان در جامعه اظهار داشت: جامعه فرهنگیان از شریف‌ترین و دلسوزترین اقشار جامعه است و تلاش‌های معلمان در تربیت و آموزش نسل آینده کشور شایسته احترام و قدردانی است. رسیدگی به تخلفات احتمالی برخی افراد، به هیچ عنوان به معنای خدشه وارد کردن به جایگاه والای معلمان و فرهنگیان نیست.

وی ادامه داد: هدف دستگاه قضایی، صیانت از حقوق عمومی، حمایت از فرهنگیان پاک‌دست و متعهد و برخورد قانونی با افرادی است که در صورت اثبات تخلف، از جایگاه یا مسئولیت خود سوءاستفاده کرده‌اند. نباید تخلف احتمالی افراد معدود، موجب خدشه به اعتبار و شأن جامعه بزرگ و شریف معلمان شود.

دادستان عمومی و انقلاب رباط‌کریم همچنین از احتمال شناسایی و احضار افراد جدید در جریان ادامه تحقیقات خبر داد و گفت: با توجه به ابعاد پرونده، تحقیقات همچنان ادامه دارد و در صورت دستیابی به مستندات جدید، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.

وی از افرادی که مستندات و مدارکی درباره تخلفات اداری یا مالی در اختیار دارند خواست به جای انتشار مطالب تأییدنشده در فضای مجازی، مدارک خود را از طریق مراجع قانونی و قضایی ارائه کنند تا امکان بررسی دقیق و تسریع در روند رسیدگی فراهم شود.

یوسف‌وند در پایان تأکید کرد: دستگاه قضایی در چارچوب قانون با هرگونه فساد و تخلف مالی برخورد خواهد کرد و در عین حال، حفظ حرمت و جایگاه جامعه فرهنگیان و حمایت از معلمان متعهد و قانون‌مدار را مورد توجه قرار خواهد داد.

نظرات بینندگان
captcha