کد خبر: ۹۳۶۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۷ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵

سخنگوی آبفا: ذخایر سد‌های تهران به ۲۶ درصد رسیده / ذخایر سد‌های پنجگانه تهران ۲۲۰ میلیون مترمکعب کمتر از شرایط ایده‌آل است

سخنگوی شرکت آب و‌ فاضلاب استان تهران گفت: ذخایر سدهای پنجگانه تهران حدود ۲۲۰ میلیون مترمکعب کمتر از شرایط ایده‌آل است و میزان ذخیره سدها که در ابتدای تابستان حدود ۳۰ درصد بود، اکنون به حدود ۲۶ درصد رسیده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: سخنگوی شرکت آب و‌ فاضلاب استان تهران گفت: ذخایر سدهای پنجگانه تهران حدود ۲۲۰ میلیون مترمکعب کمتر از شرایط ایده‌آل است و میزان ذخیره سدها که در ابتدای تابستان حدود ۳۰ درصد بود، اکنون به حدود ۲۶ درصد رسیده است.

 بهنام بخشی، سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران، صبح امروز در نشست خبری آبفای منطقه ۶، با قدردانی از همراهی مردم و اصحاب رسانه در مدیریت مصرف آب اظهار کرد: سرانه مصرف آب در شهر تهران از ۲۵۰ لیتر در سال ۱۴۰۲ به حدود ۱۸۰ لیتر کاهش یافته و این رقم در شهرری و جنوب تهران حدود ۱۶۰ لیتر است.

وی گفت: تهران ششمین سال خشکسالی را پشت سر می‌گذارد و برای رسیدن به شرایط ایده‌آل آبی به حدود ۲۸۰ میلی‌متر بارندگی نیاز دارد، در حالی که میزان بارندگی امسال هنوز به ۱۷۵ میلی‌متر نرسیده است.

بخشی افزود: ذخایر سدهای پنجگانه تهران همچنان حدود ۲۲۰ میلیون مترمکعب کمتر از شرایط ایده‌آل است و میزان ذخیره سدها که در ابتدای تابستان حدود ۳۰ درصد بود، اکنون به حدود ۲۶ درصد رسیده است.

سخنگوی آبفای استان تهران با تأکید بر ضرورت تداوم مدیریت مصرف آب، بیان کرد: شهروندان باید به‌ویژه در روزهای پایانی تابستان، استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف و مدیریت مصرف کولرهای آبی را جدی بگیرند.وی نصب سایبان برای کولرهای آبی را از راهکارهای مؤثر عنوان کرد و گفت: تجهیز ۱۰ هزار کولر آبی به سایبان می‌تواند به کاهش تبخیر آب، افزایش احساس خنکی و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف انرژی کمک کند.

بخشی همچنین از اجرای حدود ۱۵ همت پروژه عمرانی و توسعه‌ای در حوزه آب و فاضلاب استان تهران طی سال جاری خبر داد و گفت: حدود ۸ همت پروژه در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد و ۷ همت پروژه دیگر نیز تا پایان سال آماده بهره‌برداری خواهد شد.

نظرات بینندگان
captcha