کد خبر: ۹۳۷۵۸۲
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۲ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۵

به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، در این مراسم که با حضور جمعی از مشتریان و مدیران ارشد بانک برگزار شد، مدیرعامل بانک اقتصادنوین اعلام کرد که این بانک ضمن توسعه شعب فیزیکی، در آینده نزدیک همه خدمات خود را به صورت غیرحضوری ارائه خواهد کرد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محمدرضا حسین‌زاده با تاکید بر این که بانک اقتصادنوین شعبه محور نیست، اظهار کرد: سامانه‌ها و پلتفرم‌های جدید بانک تا دو ماه آینده عملیاتی خواهند شد، به گونه‌ای که نمونه مشابه آنها در داخل کشور وجود ندارد و فناوری آنها با بانک‌های پیشرفته خارجی مطابقت می‌کند.

وی بانک اقتصادنوین را بانکی حرفه‌ای، تخصصی و علمی خواند و با بیان این که اکنون همه استانداردهای داخلی و نزدیک به همه استانداردهای جهانی در این بانک پیاده‌سازی شده است، افزود: این شرایط باعث شده است که ارزش بازار بانک طی یک‌سال و نیم گذشته با رشد چهار برابری از ۱۰۰ همت عبور کرده و بازدهی سرمایه‌گذاری در آن بیش از ۲۰۰ درصد شده است.

به گفته حسین‌زاده، بانک اقتصادنوین تنها در یک سال بیش از ۱۶ همت سودآوری داشته و از این منظر در رتبه نخست نظام بانکی قرار گرفته است، به طوری که فاصله آن با بانک رقیب بیش از دو برابر است.

مدیرعامل بانک اقتصادنوین کفایت سرمایه دورقمی این بانک را دستاوردی مهم در صنعت بانکداری کشور دانست و خاطرنشان کرد: اقتصادنوین فقط به عملیات بانکی می‌پردازد و همه درآمد آن عملیاتی است.

وی همچنین عملکرد این بانک را ناشی از اعتماد و اطمینان مشتریان به عنوان سرمایه‌های اصلی بانک خواند و اطهار امیدواری کرد با ادامه این مسیر، جایگاه بانک اقتصادنوین بیش از پیش ارتقا یابد.

حسن مونسان معاون بانکداری خرد بانک اقتصادنوین هم در این مراسم با بیان این که نقاط با پتانسل بالا تحت پوشش شعب قرار خواهند گرفت، گفت: تا سه ماه آینده ۱۰ شعبه دیگر به شبکه شعب بانک افزوده خواهد شد.

در ادامه، تعدادی از مشتریان حاضر در جلسه به طرح دیدگاه‌های خود درباره عملکرد بانک پرداخته و از کیفیت خدمات ارائه شده قدردانی کردند.

نظرات بینندگان
captcha