کد خبر: ۹۴۰۳۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۵

کشف ۴۸ سکه متعلق به دوره اشکانیان در دورود

فرمانده انتظامی لرستان از توقیف یک دستگاه خودروی سواری حامل ۴۸ سکه تاریخی در شهرستان دورود خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: فرمانده انتظامی لرستان از توقیف یک دستگاه خودروی سواری حامل ۴۸ سکه تاریخی در شهرستان دورود خبر داد.

 محمدرضا هاشمی‌فر؛ فرمانده انتظامی لرستان، ظهر امروز در حاشیه نشست خبری با رسانه‌ها در محل فرماندهی انتظامی استان، اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۲ شهرستان دورود در راستای اجرای طرح‌های مقابله با قاچاق کالا و هنگام کنترل خودروهای عبوری، به یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی دقیق از این خودرو، ۴۸ قطعه سکه تاریخی کشف و دراین‌رابطه سه نفر را دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی کردند.

فرمانده انتظامی لرستان ادامه داد: بر اساس بررسی‌ها و اعلام نظر کارشناسان میراث‌فرهنگی، اشیای کشف‌شده دارای ارزش و قدمت تاریخی بوده و برخی از این آثار مربوط به دوره اشکانیان اعلام شده است که بررسی‌های تخصصی کارشناسان میراث‌فرهنگی درباره قدمت، اصالت و ارزش تاریخی اشیای مکشوفه ادامه دارد.

هاشمی‌فر با تأکید بر برخورد قانونی و قاطع پلیس با قاچاق و خریدوفروش غیرمجاز آثار تاریخی، تصریح کرد: اموال و آثار تاریخی بخشی از هویت و میراث‌فرهنگی کشور هستند و حفاظت از آنها وظیفه‌ای عمومی است.

وی در پایان هشدار داد: افرادی که باهدف تاراج، حفاری غیرمجاز، خریدوفروش یا قاچاق اموال تاریخی و فرهنگی اقدام می‌کنند، بدانند فعالیت آنان از دید پلیس و دستگاه‌های مسئول پنهان نخواهد ماند و در صورت شناسایی، مطابق قانون با آنان برخورد خواهد شد. شهروندان نیز در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طريق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

نظرات بینندگان
captcha