کد خبر: ۹۴۰۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۹ - ۰۱ مهر ۱۴۰۵

سخنگوی وزارت خارجه: دیروز دور دیگری از تبادل و تبیین پیام از طریق میانجی قطری بین ایران و آمریکا صورت گرفت و شروط ایران منعکس شد / این فرآیند دو ساعت به طول انجامید

سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت که «مواضع و شروط ایران برای احیای دیپلماسی» «توسط کشورهای میانجی بین ایران و آمریکا» به اطلاع آمریکا رسید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 ایرنا: سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت که «مواضع و شروط ایران برای احیای دیپلماسی» «توسط کشورهای میانجی بین ایران و آمریکا» به اطلاع آمریکا رسید.
 
 اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه شامگاه چهارشنبه یک مهر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دیروز در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در ادامه گفتگوهایی که توسط کشورهای میانجی بین ایران و آمریکا در جریان بوده است، دور دیگری از تبادل و تبیین پیام از طریق میانجی قطری بین ایران و آمریکا صورت گرفت.»
 
بقائی تصریح کرد: «در این فرآیند که حدود دو ساعت به طول انجامید، مواضع و شروط ایران برای احیای دیپلماسی به شیوه‌ای که هیچ شک و شبهه‌ای باقی نماند و هیچ عذر و بهانه‌ای برای طرفی نباشد، به طرف آمریکایی منعکس گردید.»
 
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان توضیح داد: «شروط ایران، روشن و شفاف است: توقف اقدامات تجاوزکارانه آمریکا از جمله محاصره دریایی و تروریسم اقتصادی، خاتمه جنگ در همه جبهه‌ها، آزادی اموال مسدودشده یا محدودشده ایران، پذیرش مسیر ایمن کشتیرانی به شیوه تفاهم شده بین دو دولت ساحلی و ....»
نظرات بینندگان
captcha