کد خبر: ۹۴۱۱۵۳
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۲ - ۰۵ مهر ۱۴۰۵

بی‌بی‌سی: در پی اعلام «حادثه بزرگ» در نزدیکی پایگاه آمریکایی فیرفورد در بریتانیا، چند مرد بر اساس «قانون مواد منفجره» بازداشت شدند/ هم‌زمان با بررسی چند خودرو توسط متخصصان خنثی‌سازی بمب ارتش، خانه‌ها در منطقه ولفورد تخلیه شدند

در پی اعلام «حادثه بزرگ» در نزدیکی پایگاه هوایی سلطنتی فیرفورد پایگاهی در بریتانیا که میزبان نیروی هوایی آمریکا است، چند مرد بر اساس «قانون مواد منفجره» بازداشت شدند.
پایگاه
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بی‌بی‌سی نوشت: در پی اعلام «حادثه بزرگ» در نزدیکی پایگاه هوایی سلطنتی فیرفورد پایگاهی در بریتانیا که میزبان نیروی هوایی آمریکا است، چند مرد بر اساس «قانون مواد منفجره» بازداشت شدند.

به گزارش انتخاب، هم‌زمان با بررسی چند خودرو توسط متخصصان خنثی‌سازی بمب ارتش، خانه‌ها در منطقه ولفورد تخلیه شدند. پلیس اعلام کرد که به نظر می‌رسد این حادثه مهار شده است.

نظرات بینندگان
captcha