کد خبر: ۹۴۵۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۵
توضیحات رئیس قوه قضائیه درباره دیدار با رهبر انقلاب:

در صدر نصایح و دستورات ایشان، آن بود که حتی برای لحظه‌ای نباید فرصت‌ها را از دست بدهیم/ رهبری کاملاً مشرف به مسائل روز داخلی و خارجی هستند و از مجاری مختلف، اطلاعات به ایشان واصل می‌شود/ ایشان در نهایت صلابت و صحت هستند/ ‌خیرخواهی رهبری برای عموم مردم، حقیقتاً شگرف بود

رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قوه قضاییه، جزئیاتی از دیدار خود با رهبر انقلاب را تشریح کرد و گفت: شجاعت و صلابت رهبر شهید انقلاب، عینا در رهبر انقلاب قابل مشاهده است.
اژه‌ای
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قوه قضاییه، جزئیاتی از دیدار خود با رهبر انقلاب را تشریح کرد و گفت: شجاعت و صلابت رهبر شهید انقلاب، عینا در رهبر انقلاب قابل مشاهده است.

به گزارش انتخاب و به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، امروز دوشنبه (۴ آبان) در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، ضمن تسلیت و تعزیت مجدد ایام فاطمیه، به دیدار اخیر خود با رهبری اشاره کرد و افزود: خداوند را بسیار شاکر هستیم که در زیر سایه ولایت‌فقیه نفس می‌کشیم. امام راحل در دهه نخست انقلاب، امام شهید در دهه‌های اخیر و اکنون نیز مقام معظم رهبری، کشتیبانان نظام و انقلاب و کشور بوده و هستند. صالح بعد صالح. امروز سکاندار کشتی انقلاب، شخصیت ارزنده‌ای است که در نهایت صلابت و اقتدار و تدبیر است. ایشان با شخصیت سترگی که دارند، مؤمن به وعده‌های الهی و متکی به ملت هستند. مقام معظم رهبری، تجلی تمام‌عیار آیه شریفه«أَشِدَّاءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» هستند.

رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: در دیداری که توفیق پیدا کردم و در محضر مقام معظم رهبری حضور یافتم، به عینه مشاهده کردم که ایشان در نهایت صلابت و صحت هستند. همان شجاعت و استواری و تزلزل‌ناپذیری که در امام شهید متجلی بود در رهبر معظم انقلاب نیز عیان است. ایمان ایشان، بلند؛ توکل‌شان بالا؛ توانمندی‌شان، برجسته و انرژی‌شان متزاید بود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: هیبت و صلابت و قاطعیت رهبر معظم انقلاب در برابر دشمن و خیرخواهی‌شان برای عموم مردم، حقیقتاً شگرف است. ایشان کاملاً مشرف به مسائل روز داخلی و خارجی هستند و از مجاری مختلف، اطلاعات به ایشان واصل می‌شود.

رئیس عدلیه با اشاره به محتوای دیدار اخیر خود با رهبری، گفت: در دیداری که در محضر مقام معظم رهبری حضور داشتم، گزارشی از مسائل روز کشور و مسائل مرتبط با قوه قضاییه به محضر ایشان ارائه کردم و در باب هماهنگی‌هایی که میان قوه قضاییه و دو قوه دیگر همچنین دستگاه قضا و نیروهای مسلح وجود دارد، گفت‌وگویی انجام گرفت و از رهنمودهای معظم‌له بهره‌مند و محظوظ شدم.

قاضی‌القضات به برخی از نصایح و دستورات رهبری نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در صدر نصایح و دستورات رهبر معظم انقلاب، آن بود که حتی برای لحظه‌ای نیز فرصت‌ها را از دست ندهیم. باید فرصت‌های خدمت به مردم را غنیمت بشماریم. خدمت صادقانه به مردم، گره‌گشایی از امورات آنها و توجه به اقشار مختلف مردم، سرمایه اجتماعی نظام را تقویت می‌کند؛ نباید از این اصل غفلت کنیم؛ شنیدن حرف‌ها و دغدغه‌های مردم و درکنار آنها بودن، یک اصل اساسی است. همه امور مملکتی بالاخص اموری که مستقیم به مردم مربوط می‌شود باید در نهایت اتقان و سرعت، تمشیّت شود.

محسنی‌اژه‌ای، مقوله‌ مبارزه با فساد را از جمله مطالبات رهبری و ملت مبعوث‌شده‌ ایران دانست و اظهار کرد: از توصیه‌های مؤکد رهبر معظم انقلاب، مبحث مقابله‌ی قاطعانه با فساد و مظاهر فساد بود. کسانی که آگاهانه و ناآگاهانه در زمین دشمن بازی می‌کنند و فشار مضاعف بر مردم و زندگی مردم می‌آورند، چه از حیث اقتصادی و چه از جهات امنیتی؛ بدانند که مورد برخورد قاطعانه، قانونی، سریع، دقیق، عادلانه و بدون تبعیض قرار می‌گیرند.

نظرات بینندگان
captcha