کد خبر: ۹۴۵۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۰۸ - ۰۹ آبان ۱۴۰۵

واکنش عراقچی به اظهارات صدر اعظم آلمان: تحمیل ۱۰۰ میلیارد یورو هزینه به شرکت‌های اروپایی به علت جنگ ایران، در مقایسه با ضربه‌ای که نیروهای مسلح ما به تعرض‌کنندگان وارد خواهند کرد، هیچ است/ دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات صدراعظم آلمان اعلام کرد: دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت.
عراقچی
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات صدراعظم آلمان اعلام کرد: دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت.

به گزارش انتخاب، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات اخیر صدراعظم آلمان در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: هنگامی که سال گذشته حملات هوایی آمریکا و اسرائیل به ایران آغاز شد، آقای مرتس از این حملات استقبال کرد.او گفت «آن‌ها دارند کار کثیف اروپا را انجام می‌دهند.»!!

عراقچی ادامه داد: ۱۰۰ میلیارد یورو در مقایسه با ضربه‌ای سهمگین و ویرانگر که نیروهای مسلح قدرتمند ایران به کسانی که جرئت تعرض به ملت ما را داشته باشند وارد خواهند کرد، هیچ است.

عراقچی در پایان تاکید کرد: دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت. 

نظرات بینندگان
captcha