پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس اتحادیه شیرینیفروشان و قنادان گفت: به مناسبت نوروز شاهد افزایش قیمت انواع شیرینی و شکلات نخواهیم بود.
به گزارش اقتصاد پرس، محمد نصرتی، رئیس اتحادیه شیرینیفروشان و قنادان اظهار داشت: با توجه به شرایط فعلی ، به حتم این صنف نیز با مشکلاتی مواجه است اما مشکلات سبب نمی شود تا قیمت محصولات خود را به مناسبت نوروز افزایش دهیم.
وی درباره قیمت انواع شیرینی توضیح داد: 5 رقم شیرینی به نسبت سایر اقلام پرمصرف تر هستند که قیمت این محصولات به این قرار است. شیرینی تر خامه ای درجه یک 8 هزار تومان؛ شیرینی دانمارکی درجه یک 6 هزار تومان؛ شیرینی زبان و پاپیونی درجه یک 6 هزار و 500 تومان ؛ شیرینی برنجی درجه یک 6 هزار و 500 تومان و کیک یزدی درجه یک 5 هزار و 400 تومان .
نصرتی درباره اختلاف قیمت بین برخی شیرینی های عرضه شده در سطح شیرینی فروشی ها عنوان کرد: برخی محصولات با مواد و فرمول خاصی تهیه می شوند و به اصطلاح شیرینی های دسری هستند بنابراین قیمت آنها در سطح قنادی ها متفاوت است.
وی تاکید کرد: شهروندان در صورت ناراضی بودن از کیفیت و قیمت شیرینی ها می توانند با شماره های 66944411 و 66944499 تماس بگیرند و شکایت خود را مطرح کنند ، این عزیزان اطمینان داشته باشند که کمیسیون فنی اتحادیه به شکایتشان رسیدگی می کند و باید بگویم هیچ شکایتی بدون رسیدگی در اتحادیه وجود نخواهد داشت.
رییس اتحادیه شیرینیفروشان و قنادان درباره چگونگی نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی بیان کرد: هم اتحادیه و هم کمیسیون فنی بر روی کار واحدهای صنفی رسیدگی می کنند و هم اینکه بازرسان مجمع صنفی، شورای اصناف، سازمان بازرگانی ، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و... نظارت فراوانی بر روی عملکرد واحدهای صنفی دارند و نظارت در این بخش بسیار قوی عمل می کند و بازرسان به طور مرتب به واحدهای صنفی سرکشی می کنند.
وی با اشاره به عرضه پسته در قنادی ها توضیح داد: تفاهم نامه با اتحادیه خشکبار داریم و بر اساس آن واحدهای خشکبار می توانند نسبت به فروش بعضی از انواع شیرینی اقدام کنند و همچنین قنادی ها نیز می توانند خشکبار و آجیل را بفروشند با توجه به این تفاهم نامه مقرر شده است تا قنادی هایی که اقدام به فروش پسته 30 هزارتومانی می کنند بتوانند انواع پسته با قیمت های مختلف را با 10 درصد سود نسبت به قیمت خرید کالا و بر اساس فاکتور معتبر از تجار و یا واحدهای صنفی عمده فروش اقدام کنند .
وی ادامه داد: یعنی اگر واحد صنفی پسته 30 هزار تومانی را خریداری کند باید آن را 30 هزار تومان بفروشد اما در عین حال می تواند انواع پسته با قیمت های مختلف را با احتساب سود 10درصد به فروش برساند.
نصرتی با اشاره به استقبال مردم از شیرینی و شکلات عرضه شده در نمایشگاه های بهاره و مواد غذایی بیان کرد: هر ساله استقبال مردم از محصولات عرضه شده در نمایشگاه های فصلی بسیار خوب بوده و امسال نیز شاهد استقبال خوبی بوده ایم .
وی در پایان خاطر نشان کرد:حرفه ما به طور مستقیم با سلامت شهروندان سر و کار دارد برای همین همواره کیفیت و مرغوبیت مواد در شغل ما بسیار اهمیت دارد و سعی می کنیم در تولید شیرینی و شکلات از با کیفیت ترین مواد اولیه استفاده کنیم.