کد خبر: ۸۶۳۳۴۷
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۹ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و شناور‌های جنگی آن را وادار به عقب نشینی کردیم

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که این نیروها در پاسخ به تجاوزات آمریکا علیه یمن، ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و شناورهای جنگی آن را هدف قرار دادند و مجبور به عقب نشینی به سمت دورترین نقطه شمال دریای سرخ کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و شناور‌های جنگی آن را وادار به عقب نشینی کردیم 		 	 			سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و شناور‌های جنگی آن را وادار به عقب نشینی کردیم
ایرنا: سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که این نیروها در پاسخ به تجاوزات آمریکا علیه یمن، ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و شناورهای جنگی آن را هدف قرار دادند و مجبور به عقب نشینی به سمت دورترین نقطه شمال دریای سرخ کردند.
 
به گزارش پایگاه خبری أنصارالله یمن، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: دشمن آمریکایی طی چند ساعت گذشته مرتکب ۲ کشتار شده است؛ یکی در صنعا و دیگری هدف قرار دادن کمپ مهاجران چند کشور آفریقایی در استان صعده در شمال یمن.
 
وی گفت: در این ۲ کشتار، ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند و در پاسخ به این جنایت‌ها و کشتار علیه غیرنظامیان، نیروهای مسلح یمن ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و شناورهای جنگی آن را هدف قرار دادند و با آن درگیر شدند.
 
سرتیپ سریع تصریح کرد: این درگیری در یک عملیات مشترک نیروهای دریایی و هوایی و یگان موشکی و پهپادی با استفاده از تعدادی موشک‌ کروز، بالستیک و پهپاد طی چند ساعت گذشته، صورت گرفت.
 
وی گفت: نتیجه این درگیری و رویارویی وادار کردن ناو هواپیمابر ترومن به عقب‌نشینی از موقعیت قبلی و حرکت به سمت دورترین نقطه شمال دریای سرخ بود.
 
سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین تأکید کرد: نیروهای مسلح به هدف قرار دادن و تعقیب ناو هواپیمابر و همه شناورهای جنگی دشمن در دریای سرخ و دریای عرب تا توقف تجاوزات علیه یمن، ادامه خواهند داد.
 
وی افزود: در چارچوب پشتیبانی ملت مظلوم فلسطین و مجاهدان عزیز آن، نیروی پهپادی یمن، یک عملیات نظامی انجام داد و یک هدف حیاتی دشمن اسرائیلی را در منطقه اشغالی عسقلان با پهپاد یافا، هدف قرار داد.
 
سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین تأکید کرد: با توکل به خداوند به جلوگیری از دریانوردی اسرائیل در دریای سرخ و دریای عرب و نیز مقابله با تجاوزات آمریکا ادامه خواهیم داد.
نظرات بینندگان