پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : علی اکبر جوانفکر در یادداشتی در روزنامه رسمی دولت، علی لاریجانی رئیس مجلس را به ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور متهم و او را پشت صحنه کاهش ارزش پولی ملی کشور معرفی کرد.
به گزارش انتخاب به نقل از مشرق ،10 اسفند ماه سال 90 بود که شعبه 36 دادگاه تجدید نظر حکم محکومیت علیاکبر جوانفکر را تایید کرد و بر اساس این حکم علیاکبر جوانفکر؛ مشاور مطبوعاتی رئیسجمهور و سرپرست موسسه ایران به دلیل توهین به مقام های عالی رتبه به یک سال حبس و 5 سال محرومیت از عضویت در احزاب و گروههای سیاسی محکوم شد.
بدنبال این حکم دادگاه ،پنجم مهرماه سال گذشته مشاور مطبوعاتی رییس جمهور، سرپرست موسسه فرهنگی - مطبوعاتی ایران و مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی برای اجرای حکم محکومیت خود به زندان معرفی شد.
بنا به احکام صادره از سوی شعب دادگاههای یاد شده که به تایید دیوانعالی کشور و دادگاه تجدیدنظر استان تهران نیز رسیده است، نامبرده به اتهام توهین به مقام معظم رهبری ، نشر مطالب خلاف موازین اسلامی و مطالب مخالف عفت عمومی علاوه بر دو فقره محکومیت حبس تعزیری ، به محرومیت از هرگونه اشتغال و فعالیت مطبوعاتی و رسانه ای نیز محکوم شده است .
در حالی که جوانفکر از فعالیت های رسانه ای ممنوع شده بود وی امروز و در سرمقاله روزنامه دولتی ایران بدون آن که نام لاریجانی را ببرد، به اظهارنظر رئیس مجلس در روز برگزاری دور دوم انتخابات مجلس نهم درباره برنامه دولت برای افزایش قیمت بنزین به 2 هزار تومان با هدف تامین منابع برای افزایش یارانه نقدی اشاره کرده و مدعی شده این سخن در راستای یک برنامه مدون برای «ايجاد بيثباتي در اقتصاد كشور» از سوی منتقدان دولت بوده است!
جوانفکر حتی مدعی شده که تدوینکنندگان این برنامه، با «هماهنگی با خارج» قصد داشتهاند تا «بستر اعمال تحريمهاي اقتصادي براي دشمنان قسم خورده ملت ايران را نیز فراهم کنند» تا بتوانند «دولت احمدینژاد را به ناتواني در مديريت اقتصاد كشور متهم کنند»!
جوانفکر همچنین مدعی هرگونه بیتدبیری دولت در بروز مشکلات اقتصادی یکی دو ساله اخیر شده و آن را صرفا ناشی از «خيانتي آشكار و يك جنگ سياسي، رواني و تبليغاتي عليه دولت» دانسته که همانطور که ذکر شده رئیس مجلس را در راس این برنامه معرفی کرده است!
البته جوانفکر در پایان یادداشت خویش، سوال درستی را مطرح کرده مبنی بر این که «به موجب كدام منطق اقتصادي، ارزش پول ملي در كشوري كه ذخاير كم نظير ارز و طلا دارد و ذخاير عظيم نفت و گاز پشتوانه آن است، بايد از ارزش پول كشورهاي بيثبات، ناامن و اشغال شدهاي مانند افغانستان و عراق كمتر باشد؟!»
اتفاقا این سوال، سوال تمامی ملت ایران است اما بر خلاف جناب جوانفکر، مردم از دولت به عنوان مسئول اقتصاد کشور میپرسند که چرا بیتدبیریهای تیم اقتصادی دولت، اوضاع را اینچنین آشفته کرده است؟
جهت یادآوری جوانفکر و همفکرانش این نکته را باید ذکر کرد که رهبر معظم انقلاب نیز تاکنون چند بار نسبت به نقش «بیتدبیریها» و «سیاستهای متغیر و متزلزل در حوزه اقتصادی» در بروز مشکلات اقتصادی اخیر تصریح کردهاند.
بنابراین بهتر است تیم دولت به جای فرار از پاسخگویی درباره عملکرد نامناسب در حوزه اقتصاد، به ایراد اتهامات مضحک به مسئولان نظام خودداری کنند.