arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۱۱۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۰۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲

پنج راه برای خنک‌ نگه‌داشتن لپ‌تاپ

از اسپری‌های حاوی هوای فشرده جهت تمیز‌کردن و برداشتن گرد و خاک در درز‌ها و مجراه‌های لپ‌تاپ استفاده کنید. مشکل با این اسپری‌ها به راحتی حل می‌شود. برای اینکار لپ‌تاپ را خاموش کنید و اسپری را لای درزها و سوراخ‌ها (جهت بیرون راندن گردو خاک) بزنید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
لپ‌تاپ‌ها به‌طور طبیعی ایجاد گرما می‌کنند و اگر به مدت طولانی و زیاد در این حالت (گرما) بمانند ممکن است خسارت جدی ایجاد کنند و حتی آتش بگیرند.

به گزارش ایسنا، برخی به علت بی‌تجربه‌گی با علائم هشدار و خطرات پیش‌رو در اثر ایجاد گرما در لپ‌تاپ آشنا نیستند. راه ساده و کم خرج و معقول حفاظت و جلوگیری از آسیب‌های بعدی پایین نگه داشتن درجه گرمای لپ‌تاپ است. این کار کمک خواهد کرد که لپ‌تاپ خنک‌تر و با اطمینان بیشتر کار کند.

1- تنظیم برق مصرفی از حداکثر استفاده به حالت تعادل: این تنظیم به سیستم می‌گوید که فقط از برقی که درخواست شده استفاده کند. اگر نیاز دارید که از لپ‌تاپ برای بازی‌ کردن و یا کارهای سخت‌تر استفاده کنید، ترجیحا از سرعت پردازش بالا استفاده کنید. به عبارت دیگر ضروری است که تنظیمات بر روی حداکثر کارایی صورت بگیرد.

2- از اسپری‌های حاوی هوای فشرده جهت تمیز‌کردن و برداشتن گرد و خاک در درز‌ها و مجراه‌های لپ‌تاپ استفاده کنید. مشکل با این اسپری‌ها به راحتی حل می‌شود. برای اینکار لپ‌تاپ را خاموش کنید و اسپری را لای درزها و سوراخ‌ها (جهت بیرون راندن گردو خاک) بزنید.

3- بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات، از دستگاه‌های خنک‌کننده‌ی موجود لپ‌تاپ که دارای یک فن یا دوفن است، استفاده کنید. بعضی از دستگاه‌های خنک‌کننده‌ی موجود که فن ندارند می‌توانند حتی دمای اطراف لپ‌تاپ را افزایش دهند. بنابراین نیاز به یک دستگاه خنک‌کننده قوی دارید که فن آن کارایی بالایی داشته باشد. اگر تمایل دارید که از یکی از این دستگاه‌ها تهیه و استفاده کنید، تحقیق کنید که کدام بهتر و دارای کارایی بالا هستند.

4- در محیط‌هایی از کامپیوتر استفاده کنید که هوای خنک وجود داشته باشد. کامپیوتر‌ها همانند بیشتر مردم هستند که در محیط دارای هوای خنک‌ خیلی بهتر کار می‌کنند. بیشتر اطاق‌های سرور یا مراکز دیتا در دمای 70 درجه یا پایین‌تر کار می‌کنند. بنابراین چه در منزل و چه در محل کار از درجه حرارت ایده‌آل استفاده کنید.

5- هر وقت به کامپیوتر نیاز ندارید بهتر است آن را خاموش کنید مخصوصا زمانی که در منزل هم نیستید، زیرا ممکن است پس از مراجعه با لپ‌تاپ آتش گرفته روبه‌رو شوید.

درجه حرارت داخلی لپ‌تاپ قدیمی پس از یک ساعت فعالیت 181 درجه فارنهایت برابر با 83 درجه سلسیوس و خیلی بالا و خطرناک است که با استفاده از دستگاه خنک‌کننده لپ‌تاپ به 106 درجه فارنهایت یا 41 درجه سلسیوس می‌رسد، یعنی یک اختلاف 41 درصدی که حرارت اطاق تا 68 درجه پایین می‌آورد.

کلام آخر: اگر کماکان با مشکل گرم‌شدن لپ‌تاپ روبه‌رو هستید با فروشنده لپ‌تاپ تماس بگیرید، زیرا ممکن است نشانه‌ای باشد که مثال فن لپ‌تاپ تعویض شود یا برنامه بایوس نیاز به آیدیت شدن داشته باشد و یا چیز دیگری باعث خرابی سیستم شده است.
نظرات بینندگان