پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : گزارش یک بنیاد زیست محیطی انگلیس حاکی از آن است که بیست و هفت میلیون نفر در جهان قربانی قاچاق انسان هستند.
به گزارش انتخاب، شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گزارش داد قاچاق انسان به ویژه مردان در کشورهایی مانند تایلند بیش از دیگر نقاط جهان مشهود است.
کارگرانی که برای کارکردن در بخش صنعت شیلات بصورت غیر مجاز راهی تایوان می شوند گاهی اوقات مجبورند با کمترین دستمزد و حتی بصورت رایگان روزانه بیست ساعت کار کنند.
سازمان ملل اعلام کرد تقریبا شصت درصد کارگران بخش شیلات در تایوان تاکنون شاهد مرگ همکاران خود بوده اند.
وین هی ، خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی از تایلند گزارش داد « صنعت شیلات در تایلند همواره با تاوان سنگینی پرداخته است. در این صنعت ، کارگرانی که نیاز به مهارت خاصی ندارند از کشورهای اطراف به تایوان قاچاق می شوند. بسیاری از آنها پس از قاچاق به صاحبان کشتی ها فروخته می شوند این درحالی است که قاچاقچیان با وعده سایر مشاغل آنها را به این کشور می کشانند.
«بنیاد عدالت زیست محیطی » پس از تحقیق بر روی چهل کارگر میانماری در تایوان ، گزارشی در این زمینه منتشر ساخت.
به گفته این کارگران ، آنها اعلام کردند با شش ماه اقامت بر روی کشتی ها ، روزانه حداقل بیست ساعت کار می کردند.
استیو ترنت ، از مسئولان این بنیاد شرایط کاری کارگران را وحشتناک خواند و افزود موضوع صرفا مجبور بودن کارگران به کارهای سخت نیست بلکه با آنها بسیار بدرفتاری می شود. حتی کارگران برخی موارد شاهد قتل همکاران خود بدست کارفرمایان بوده اند.»
آنها حتی مدعی شدند شماری از کارگران پیش از قتل تحت شکنجه قرار گرفتند.
این کارگران پس از بازگشت به بندر ، بدست قاچاق چیان بازداشت و سپس به صاحبان کشتی ها فروخته شدند.
یک کارگر میانماری گفت « پس از سه روز بازداشت ، قاچاقچیان گفتند یکی از شما باید اعدام شود و این فرد باید با قرعه کشی مشخص شود. اگر پلیس وارد عمل نمی شد الان همه ما مرده بودیم.»
ادعاهایی که درباره بدرفتاری و سو استفاده از کارگران مطرح شد محدود به کارگران بخش شیلات نیست. این ادعا درباره بخشهای دیگری که در مراحل تهیه و تولید مواد غذایی نقش دارند نیز مطرح شده است. اما تحقیقات درباره وضعیت کارگران در برهه حساسی صورت می گیرد.
آمریکا قرار است به زودی گزارشی را درباره قاچاق افراد منتشر کند.
مقامات تایوان می گویند برای این که تایوان بتواند جایگاه خود را همچنان حفظ کند و از وخامت اوضاع جلوگیری کند ، اقدامات کافی بکار گرفتند.
از جمله این اقدامات می توان به برخورد با مقامات محلی فاسد اشاره کرد.
سک وانامتی ، از مقامات وزارت خارجه تایوان گفت « سال گذشته مقامات تایوان یک میلیون دلار از معاملات مربوط به قاچاق انسان را مصادره کردند. اما ریشه کردن این اقدام به زمان نیاز دارد.»
به گزارش این شبکه ، تازمانیکه فساد در چنین صنعتی وجود دارد ، قاچاق انسان و سوء استفاده از افراد همچنان ادامه خواهد داشت.