پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : شامگاه پنجشنبه فیلم مستندی که مربوط به غلامعلی حدادعادل یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری میشد، با عنوان «مرد آرام میدان» به روی آنتن رفت. این فیلم توسط ستاد انتخاباتی حدادعادل برای شبکه اول سیما تهیه شده بود.
به گزارش ایسنا، ابتدای فیلم مستند حدادعادل که با دیالوگهای مردمی «آقای دکتر، آقای دکتر» بود، بدون پخش تصاویر به روی آنتن رفت. سپس غلامعلی حدادعادل طی سخنانی کوتاه در ابتدای فیلمش یادآور شد به عنوان شخص حقیقی به صورت مصمم در انتخابات و تبلیغات شرکت دارم.
بخشی از فیلم مستند حدادعادل به نشان دادن آیههای قرآن مبنی بر راستی و درستی و یادی از خداوند اختصاص داشت. سپس در این فیلم تصاویر کوتاهی که مربوط به جوانی حدادعادل و همچنین تصاویر مربوط به دوران دفاع مقدسش میشد، به شکل آلبومگونه برای بینندگان به تصویر کشیده شد.
غلامعلی حدادعادل در فیلم مستندش معرفی کوتاهی از خودش انجام داد و اینگونه گفت: من متولد 19 اردیبهشت 1324 در جنوب تهران، خیابان ری هستم. وقتی سه سال داشتیم در محلهمان هیئتی داشتیم که پدرم و همچنین پدر پدرم و پدر مادرم عضو آن هیئت بودند و هیئت را هر سال به مشهد راهی میکردند.
وی با اشاره به تحصیلش در زمان کودکی یادآور شد: حدود پنج سال بیشتر نداشتم که به مدرسه رفتم و ظرف دو ماه خواندن و نوشتن را یاد گرفتم. در آن زمان معلمم به خاطر سن کمم مرا قابل نمیدانست که به من درس بدهد.
ادامه مستند مربوط به ریاست حدادعادل در فرهنگستان میشد، اختصاص یافت و جملاتی از سوی مردم همچون آقای عادل در فرهنگستان رئیس خوبی است، شنیده میشد.
به گزارش ایسنا بخشی از فیلم مستند حدادعادل به نشان دادن تصاویری مربوط به زندانی شدنش در زندان ساواک و همچنین تصویر زنی به نام «سوسن حداد عادل» در فیلم دیده میشد که در میان اسامی زندانیشدگان آن زمان ساواک قرار گرفته بود.
سپس پخش کوتاهی از فیلم مستند وی به پخش تصاویری مربوط به حضور غلامعلی حدادعادل در دانشگاه امیرکبیر در تاریخ خرداد92 اختصاص داشت.
حدادعادل در قسمتهایی از فیلم مستندش که به صورت پلیبک بود مجددا به حال حاضر میآمد با اشاره به فعالیتهایی که تاکنون از خود به ثبت رسانده است، به ببیندگان گفت: طی این سالها کارهای اساسیای را طراحی کردم که یکی از آنها المپیادهای علمی بود که مشاهده میکنید چقدر در رشد علمی کشور موثر واقع شد.
او همچنین با اشاره به حضورش در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هر روز که به مجلس میرفتم با انتظار حادثه میرفتم و نوعا هم حادثه اتفاق میافتاد.
در بخشی از مستند حدادعادل حضور وی در مجلس ششم و روزهای پایانی و سخنرانیاش به تصویر کشیده شد. همچنین بخشهایی از حضورش در مجلس هفتم و مراسم معرفیاش به تصویر کشیده شد.
گفتنی است که اواسط تیتراژ فیلم مستند غلامعلی حدادعادل ناگهان چندین بار اسامی افرادی که در ساخت فیلم و راهنمایی همکاری داشتند و همچنین افرادی که سخنران فیلم او بودند به چشم میخورد به نحوی که مخاطب فکر میکرد فیلم مستند وی به پایان رسیده اما همچنان ادامه داشت.
ادامه فیلم مستند حدادعادل تصاویر مربوط به حضور وی را در مترو شهر تهران نشان میداد و وی در میان انبوهی از جمعیت صحبتهای مردمی را گوش میکرد. صحبتهایی همچون آقای حدادعادل شما را به ابوالفضل قسم میدهم که به فکر ملت باشید، آقای دکتر به فکر جوانها باشید و ... شنیده میشد که حداد عادل در پی صحبتهای مردمی به آنها میگفت انشاالله همه چیز درست میشود.
در پی پخش این تصاویر و سخنان مردمی، صحبتهای حدادعادل شنیده شد که گفت: من چیزی برای خودم نمیخواهم. سپس حدادعادل را نشان داد که در یک اتاقی با نور کم روی یک صندلی نشسته بود و سخنان مردمی را تلویزیونی با قاب کوچک تماشا میکرد و میشنید. مردمی که فکر میکردند صحبتهایشان پخش نمیشود اما حدادعادل آنها را میشنید. جملاتی مثل تو را به خدا اگر صحبتهای مرا پخش نمیکنید حداقل به گوش مسولین برسانید، به مردم خدمت کنید، به داد جوانان مملکت برسید.
سپس خانمی که صورتش شطرنجی شده بود مقابل دوربین ایستاد و گفت:کسی که به او رأی دادیم در نهایت با فامیلها و خویشاوندانش رأیش را پر کرد و جگر ما را سوراخ کرد تو را خدا صدای مرا به گوش مسئولان برسانید.
در پی پخش این تصاویر و شنیده شدن صدای مردم صحبتهای حدادعادل را شنیدیم که میگفت: دولت خودم را دولت با تقوا خواهم خواند.
حدادعادل در بخش دیگرش این مستند که در یک جلسه جمعی حاضر شده بود یادآور شد: در دولت خودم تلاش خواهم کرد که نهضت ازدواج آسان برای جوانها در کشور رایج شود.
به گزارش ایسنا در بخشهایی از فیلم مستند غلامعلی حدادعادل، حضور وی در دانشگاه امیرکبیر برای بینندگان به تصویر کشیده شد و در پی آن، تصاویری فتنه سال 88 به روی آنتن رفت. حدادعادل دربارهی اینکه در آن زمان از احمدینژاد دفاع نکرده است، مقابل دوربین گفت: من در آن زمان از احمدینژاد دفاع نکردم بلکه از انقلاب اسلامی و نظام دفاع کردم.
سپس بخش کوتاهی از سخنرانی حدادعادل را در میدان ولیعصر در فیلم مستندش شاهد بودیم که صحبتهای وی بعد از فتنه 88 بود که او درمیان سخنانش همواره میگفت من میدانستم که احمدینژاد بهانه است و دعوا بر سر احمدینژاد نیست. من در انتخابات 88 فقط نیتیم دفاع از حق بود تا با مشاهده به رهبری گزارش دهم که آیا در انتخابات تقلب شده یا خیر.
حدادعادل همچنین در این فیلم گفت: من به اندازهای به شخص رهبری علاقهمند و معتقدم که اگر ایشان رهبر هم نبودند همین احترام را برایش قائل بودم.
به گزارش ایسنا فیلم مستند غلامعلی حدادعادل درحالی به پایان رسید که شعری با مضمون «ای وطن من» سروده شد.
در لابهلای فیلم مستند حدادعادل تصاویری از مادر حدادعادل دیده میشد که او را دعا میکرد.