پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : باشگاه خبرنگاران: کارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام
اين مطلب گفت:هويج به دليل داشتن حدود 10 درصد کربوهيدرات و يک و نيم درصد
نشاسته با سبزي هاي ديگر متفاوت است.
شهلا جودت افزود:هويج داراي مقداري قند است که مصرف زياد آن بيماران ديابتي را دچار مشکل مي کند.
وي تصريح کرد:ميزان قند هويج خام درحد متوسط است و طبخ آن ميزان قند موجود
را افزايش مي دهد،بنابراين مصرف اين ماده غذايي براي ديابتي ها بايد با
توصيه متخصصان تغذيه باشد.