رئیسجمهور منتخب در دیدار جمعی از اعضای شورای مشورتی اصلاحطلبان با بیان اینکه همگان برای اصل نظام و مردم به میدان آمدند، گفت: فراجناحی به این معنی است که اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل، دولت یازدهم را از خود بدانند و به آن کمک کنند.
10 نفر از اعضای شورای مشورتی اصلاحطلبان صبح امروز یکشنبه با حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهور منتخب دیدار و گفتوگو کردند.
اصلاحطلبان حاضر در دیدار امروز با حسن روحانی از وی تشکر کردند و با بیان اینکه انتخاب روحانی به عنوان رییس جمهور، دستاوردهای مختلفی داشته که بازگشت عاطفه به جامعه و نزدیک شدن دلها از جمله این دستاوردهاست، تأکید کردند: حضور و رای مردم به روحانی تا قلب روستاهای کشور بسیار پرمعنی است و ارتباط مناسب قشرهای مختلف مردم با رییسجمهور منتخب میتواند تقلیل دهنده مشکلات کشور باشد.
حاضران در این دیدار تاکید کردند که مردم ایران بخوبی میدانند در شرایط موجود کشور نباید انتظار رفع مشکلاتی را که دیگران پدید آوردهاند، در زمان کوتاه داشته و رسانهها و نخبگان نیز توجه لازم را داشته باشند که سطح انتظارها از دولت یازدهم بالا نرود.
فعالان اصلاح طلب، همبستگی ملی و پایان بداخلاقیهایی که مردم از آن رنج بردهاند را از دیگر دستاوردهای انتخابات ریاست جمهوری اخیر دانسته و گفتند که قدردان شرایط پیش آمده هستند.
شرکتکنندگان در این دیدار، پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری را تحولی اجتماعی خواندند که مردم و رهبری آن را آفریدهاند و گفتند که رییسجمهوری منتخب و دولت یازدهم از پشتوانه عقلانیت، ادب، اخلاق، علم و تجربه برخوردار است.
حاضران در این دیدار همچنین با اشاره به اینکه شعار دولت فراجناحی برای روحانی، بهرهگیری از نیروهای معتدل است، افزودند: ما میدانیم اعضای دولت باید همفکر و همراه رییس جمهوری منتخب باشند و نباید در این زمینه انتظارهای بیجا پدید آید.
ایجاد شرایط نقد در کشور و اینکه دولت یازدهم در چه شرایط سختی مسئولیت امور اجرایی کشور را برعهده میگیرد، از دیگر موضوعاتی بود که در این دیدار مطرح شد.
رییس جمهوری منتخب نیز در این دیدار با تشکر از حضور گسترده مردم و نقش بی بدیل رهبری در پدید آمدن حماسه سیاسی، گفت: از ابتدا که پا در عرصه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گذاشتم، در طول مسیر و تا روز رایگیری، بیانات و راهنماییهای ایشان برای تحقق این حماسه حقیقتاً راهگشا و بینظیر بود.
روحانی همچنین از تلاشهای آیتالله هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی برای تحقق مشارکت و پدید آمدن این حماسه بزرگ تشکر کرد و افزود: همگان برای اصل نظام و مردم به میدان آمدند.
رییس جمهوری منتخب در خصوص تبیین گفتمان اعتدال در جامعه گفت: در این زمینه باید از تفاسیر متفاوت و غیرصحیح و افراط و تفریطها جلوگیری شود.
روحانی افزود: باید بدانیم انتخاب صحیح مسیر از ویژگیهای مهم گفتمان عدالت است و البته هدف هم اهمیت دارد و باید برای افکار عمومی در داخل و بویژه خارج از کشور تبیین گردد.
رییس جمهوری منتخب همچنین خواستار کمک همه دلسوزان کشور برای تحقق دولت تدبیر و امید شد و گفت: فراجناحی به این معنی است که اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل، دولت یازدهم را از خود بدانند و به آن کمک کنند.
از سوی دیگر، حمیدرضا
ترقی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، ضمن اعلام خبر دیدار اعضای حزب موتلفه
اسلامی با حسن روحانی اظهار داشت: در این دیدار آقای عسگراولادی، میرسلیم،
حبیبی، بادامچیان، فاطمه رهبر و حاجی حیدری حضور داشتند.
وی ادامه داد: ابتدا آقای عسگراولادی ولادت حضرت ولی عصر(عج) و پیروزی
آقای روحانی را به ایشان تبریک گفته و بعد از آن آقای حبیبی گزارشی از
فعالیتهای حزب موتلفه و ساختار تشکیلات در سراسر کشور را ارائه دادند و
مشخص کردند که حزب در چه وضعیتی قرار دارد و کارکردهایش چیست.
ترقی با بیان اینکه آقای حبیبی اعلام کرده که حزب موتلفه اسلامی همه
شعارهای دولت حسن روحانی را قبول دارد، تصریح کرد: همچنین آقای حبیبی تاکید
کرد که موتلفه برای غلبه بر مشکلات کشور از دولت روحانی حمایت خواهد کرد و
اگر نقد و یا پیشنهادی بود به صورت خصوصی ارائه خواهد شد.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه میرسلیم در زمینه
مسائل اقتصادی توضیحاتی به روحانی ارائه داد، گفت: آقای میرسلیم موفقیت
روحانی را موفقیت حزب دانست و از اینکه پیروزی روحانی بر کاهش قیمتها اثر
گذاشته ابراز امیدواری کرد.
ترقی در ادامه افزود: من نیز در خصوص تقویت دیپلماسی عمومی با استفاده
از ظرفیت احزاب مسائلی مطرح کردم. با توجه به اینکه اجلاس زنان احزاب سیاسی
آسیا سال آینده در ایران برگزار خواهد شد و حزب موتلفه عضو اتحادیه احزاب
سیاسی آسیاست بر نقش احزاب در دیپلماسی عمومی تاکید کردم.
این عضو حزب موتلفه به اظهارات روحانی در دیدار با اعضای این حزب اشاره و
تصریح کرد: آقای روحانی به آشنایی خود با حزب موتلفه تاکید کرد و موفقیتش
در انتخابات ریاست جمهوری را ابتدا عنایت الهی و در مرحله بعد به دلیل نقش
استثنایی مقام معظم رهبری دانست و افزود که نشاط و شوری که در بین جوانان
پیش امده برای من غیرمنتظره بود.
ترقی گفت: آقای روحانی همچنین گفت که آمده تا به رهبری کمک کند و برای این کار آبرو و حیثیتش را گذاشته است.