arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۴۹۲۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۰۹ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۲

نطق مطهری در حمایت از "میلی منفرد" : ایشان یک حزب اللهی معتدل و روشن بین است/ در آن دوره بسیار از افراد حزب اللهی و اصولگرایان هم بورسیه شدند، مثل دکتر توکلی/ مگر هر کسی از مقابل ستاد اقای موسوی رد شده، فتنه گر است؟

موضوع بازداشت ایشان در سال 88 ، این مسئله ای است که خود توضیح داده اند. جلساتی ماهانه ای برگزار می شده که در آن فضای هیجانی 70 نفر بودند ، یکجا همه ما را بازداشت کردند و بعداً هم از ما عذرخواهی کردند بنابراین مسئله ای نبوده که شخص منفرد به خاطر کاری بازداشت شده یا اتهامی داشته باشد. اتفاقا باید به طرف مقابل اعتراض شود که چرا 70 استاد را یکجا بی هیچ دلیلی بازداشت کرده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نماینده مردم تهران ، ری ، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی بعنوان موافق وزیر پیشنهادی علوم، گفت : می خواهم از نگاه مخالفان وزارت آقای میلی منفرد صحبت کنم.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ علی مطهری افزود: مخالفان ابتدا ایشان را یک اصلاح طلب تندرو فرض کردند و بعد آثاری را بر این مطلب مترتب کردند.

وی گفت: البته ما این حساسیت های مخالفان را ارج می نهیم زیرا به طور قطع باید دقت لازم و حساسیت اعمال شود.

نماینده تهران افزود: بطور کلی اصولگرایان در ارتباط با دانشگاهیان معمولاً دو نگرانی از ناحیه مدیریت اصلاح طلبان برای وزارت علوم دارند که ابتدا تبلیغ سکولاریزم و ایجاد تنش در دانشگاه هاست و در مرحله بعد تسامح و تساهل فرهنگی در دانشگاه هاست که البته هر دو نگرانی هم به جا و درست است.

مطهری گفت: سابقه دولت اصلاحات این مطلب را نشان می دهد که برخی از اصلاح طلبان تندرو این دو کار را انجام می دادند.

وی افزود: البته اصلاح طلبان هم دو نگرانی از اصولگرایان دارند که یکی محدود شدن آزادی بیان و بی اعتنایی به حقوق شهروندی به نام دین و اسلام و دوم سختگیری های فرهنگی و محدود شدن آزادی های اجتماعی است؛ بنابراین این نگرانی ها طرفینی است.

مطهری افزود: اما مسئله سکولاریزم در دانشگاه ها که مخالفان نگران این موضوع هستند به این معناست که حکومت دینی و دموکراسی مثلاً با هم سازگار نیستند و این یک تناقض و پارادوکس است یا مناقشه در اصل ولایت فقیه که اصل ولایت فقیه با دموکراسی سازگار نیست و از این قبیل موارد که در آن دوره گاهی از طرف تندروها وجود داشت.

نماینده تهران گفت: مسئله تسامح و تساهل فرهنگی به معنای بی توجهی به مسائل اخلاقی دانشگاه هاست که مثلاً برگزاری اردوهای مختلط دانشجویی و از این قبیل که گاهی توجه لازم به این مسائل نمی شد.

علی مطهری افزود: با شناختی که بنده از جناب دکتر میلی منفرد دارم هیچ یک از این دو نگرانی موجه نیست.

وی اضافه کرد: با تماسی که با حجت الاسلام محسن قمی نماینده وقت ولی فقیه در دانشگاهها داشتم از ایشان درباره مسئولیت آقای منفرد در آن دوره که معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم بود سوال کردم که به من پاسخ داد آقای منفرد شخصیتی مؤدب، پرکار و متدین است که در آن مدت هیچ مشکلی با ایشان نداشتیم .

آقای مطهری گفت: از یکی از روسای فعلی دانشگاه ها هم که از هواداران دولت دهم است و از نظر گرایش سیاسی نزدیک به جبهه پایداری است درباره ایشان سوال کردم که ایشان پیامکی را برای من به این عبارت فرستاد بنده در سه نوبت دوره های آمادگی و تقویتی کارشناسی ارشد در تیم اجرایی دکتر منفرد بودم، نامبرده متدین ، بسیار علاقمند به انقلاب اسلامی و مددکار ارتقای ایثارگران دانشجویان رزمنده بود و تلاش فراوانی برای حضور قانونمند آنان به عمل آورد . آقای منفرد دارای خانواده ای متدین است و در بورس نمودن بسیاری از رزمندگان در دوره مسئولیت خود نقش اول داشت؛ فارغ از اشراف گری و بسیار آرام و خونسرد و در عین حال دارای مدیریتی قاطع است و اهل تحرک و سفر برای پیگیری امور است؛ تمام بچه های همراه تیم اجرایی وی در آن زمان از رزمندگان متدین بودند و تعدادی از آنان در دولت نهم و دهم همکار معاونت دانشجویی وزارت علوم هستند؛ در آن زمان او با بنیه اعتقادی قوی و به دلیل علاقمندی به فرهنگ ایثار،‌جهاد و شهادت بارها به دفاع از حضور دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداخت .

نماینده تهران گفت: بنابراین تصویری که عده ای از آقای دکتر منفرد ترسیم کردند تصویر درستی نیست.

نماینده مردم تهران، ری ، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی گفت:آن تصاویری که برخی از دوستان از دکتر میلی منفرد ترسیم کرده اند درست نیست و می گویند اگر وی وزیر شود تنش های سیاسی و ابتذال فرهنگی در دانشگاه ها رواج پیدا می کند و حاکم می شود .

مطهری در ادامه بررسی برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم تحقیقات و فناوری در مجلس شورای اسلامی افزود : از نظر من دکتر منفرد یک حزب اللهی معتدل و روشن بین است .

وی گفت : اما ایرادهای دیگری که به آقای میلی منفرد می گیرند مسئله بورسیه دانشجویان است و می گویند در دوران مدیریت ایشان به عنوان معاون دانشجویی وقت وزارت علوم افراد مسئله دار و اصلاح طلبان تندرو از ایشان بورسیه گرفته اند در حالیکه ما از برخی منابع وزارت علوم تحقیق کردیم در آن دوره بسیاری از افراد متدین و حزب اللهی و اصول گرا بورسیه شده اند که یکی از آنها دکتر توکلی و دیگری رئیس بسیج اساتید فعلی است که بنابراین این حرف درست نیست .

مطهری افزود : مسئله دیگر تندرو بودن و نقش ایشان در وقایع 18 تیر سال 1378 است که برخی می گویند در آن زمان در میان دانشجویان معترض رفت و آمد داشته بدیهی است که این کار به اقتضای سمت ایشان بوده است .

وی ادامه داد : اگر امروز چنین اتفاقی بیفتد و در یکی از خوابگاه های دانشجویی اعتراضی صورت گیرد آیا معاونت دانشجویی ،وزارت علوم نباید به آنجا مراجعه کند و تلاش کند که این اتفاق را کنترل و مدیریت کند ؟بنابراین ایشان به وظیفه خودش عمل کرده است .

مطهری گفت : گزارش شورای عالی امنیت ملی و دستگاههای امنیتی حاکی ازنقش موثر ایشان در حل و فصل آن وقایع است ؛ ‌شبیه کاری که آقای نجفی کرده است که باید از آنها تشکر کنیم اما متاسفانه اینها را یک نکته منفی می دانیم.

وی افزود : به هر حال اتفاقاتی می افتد و ممکن است برخی از مسئولان نظام هم خطاهایی مرتکب شوند ما باید آنها را جمع کنیم و باید کاری کنیم که مبادا آسیب دیدگان جذب مخالفان انقلاب و یا منافقین شوند .
نماینده مردم تهران ، ری ، شمیرانات و اسلامشهر در ادامه گفت : اینطور نیست که بگوییم درنظام جمهوری اسلامی ایران هیچ خطایی رخ نمی دهد مگر در دوران پیامبر اکرم (ص )‌از این خطاها اتفاق نمی افتاد بلکه مهم نوع برخوردی است که با این مسائل داریم .

وی درباره نقش ایشان در مسائل سال 88 نیز افزود : ایشان هیچ نقشی در آن وقایع نداشتند و واقعا محل نزاع این است که اگر کسی بعد از اعلام نظر شورای نگهبان و بعد از خطبه مقام معظم رهبری اگر همچنان بر اعتراضات خیابانی پافشاری کرده باشد طبیعی است که او را فتنه گر بدانیم و این حرف درست است و بیش از آن را قبول نداریم و این که بگوییم حتی اگر کسی به انتخابات اعتراضی داشته و یا از مقابل ستاد موسوی رد شده است او را فتنه گر بدانیم ما این مباحث را قبول نداریم .

مطهری گفت : به این معنی نه تنها آقای منفرد بلکه هیچ کدام از وزرای پیشنهادی نقش منفی در فتنه نداشتند .

نماینده موافق وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در توضیح بازداشت آقای میلی منفرد در سال 88 گفت: آقای نجفقلی حبیبی که رئیس انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها هستند درباره این مسئله گفت، ما جلسات هفتگی یا ماهانه داشتیم و در آن فضای هیجانی در جلسه ای که حدود 60- 70 نفر بودیم همه ما را بازداشت کردند که بعداً با عذرخواهی همه را آزاد کردند.

علی مطهری افزود: بنابراین مسئله ای نبوده است که فقط شخص آقای منفرد را بازداشت کنند و یا اتهامی به وی وارد باشد.

وی اضافه کرد: آقای منفرد در مسائل سال 88 هیچ نقشی نداشته است.

نماینده موافق وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برخی ویژگی ها و سوابق آقای منفرد گفت: ایجاد اولین معاونت جنگ در دانشگاه ها، برگزاری دوره های تقویتی و امتحان سراسری برای ارتقای رزمندگان به دوره کارشناسی ارشد، پرکاری، فراجناحی بودن، رشد تدریجی مدیریتی و پله پله بالا آمدن از ویژگی های وی است.

مطهری گفت: آقای منفرد علاوه بر اینکه استاد تمام مهندسی برق با پایه 32 است در مسئولیت هایی همچون مدیریت گروه، مدیریت دانشکده، معاون آموزشی دانشگاه، معاون وزیر علوم، قائم مقامی وزیر و سرپرستی وزارت علوم فعالیت کرده است و با مجموعه ستادی وزارت علوم آشنایی کامل دارد.

وی همچنین تأسیس پارک های علمی و فناوری و تألیف مقالات علمی متعدد را از دیگر فعالیت های آقای منفرد بیان کرد.

نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر همچنین با اشاره به سیر انتخاب آقای منفرد برای تصدی وزارت علوم گفت: آقای روحانی از هشت نفر از رؤسای دانشگاه ها و افرادی که خود در معرض انتخاب برای وزارت علوم بودند نظرخواهی کرد که همه آنها به دکتر منفرد برای وزارت علوم رأی دادند.

در ادامه سخنان خود در دفاع از وزیر پیشنهادی علوم با اشاره به تکالیف این وزارتخانه در برنامه پنجم گفت: بیش از 90 درصد برنامه های دکتر منفرد پیش بینی شده است و یکی از برنامه هایی است که انطباق فوق العاده ای با اسناد بالادستی دارد.

علی مطهری با اشاره به فرصت کوتاه باقی مانده تا بازگشایی دانشگاه ها و ضروری بودن روشن شدن تکلیف وزارت علوم برای جلوگیری از هر گونه مشکلات در این خصوص گفت: دانشگاه ها امروز به مدیریت فردی مثل آقای میلی منفرد نیازمند است.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر آسیب هایی به دانشگاه های ما وارد شد اضافه کرد دخالت های همه جانبه در فرایند جذب هیأت علمی، مداخله در جذب دانشجویان دکتری، اخراج یا بازنشستگی اجباری برخی اساتید، محرومیت های بی سابقه برخی دانشجویان از تحصیل، حاکم شدن فضای یأس در دانشگاه ها و مسئله آزادی بیان در دانشگاه ها از مسائل چند سال اخیر است.

علی مطهری با بیان اینکه مسئله آزادی بیان در دانشگاه ها بسیار مهم است افزود: رهبر انقلاب توجه ویژه به این موضوع کرده اند و به برقراری کرسی های ازاد اندیشی در دانشگاه ها تأکید فراوان داشتند که باید پیگیری شود و متأسفانه به طور درست پیگیری نشده است.
وی اضافه کرد: شهید مطهری در اوایل انقلاب فرمود که باید کرسی مارکسیسم شناسی در دانشگاه الهیات دایر کنیم و در مقابل، اساتید اسلامی به آن پاسخ بدهند.

وی گفت: این بدین معناست که این مقدار فضا برای آزادی اندیشه و بیان باید باز باشد و از نمایندگان می خواهم فارغ از نگاه سیاسی و صرفاً با حجت عقلی و شرعی درخصوص رأی اعتماد به دکتر میلی منفرد اقدام کنند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سجاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۴
404
133
اصلا به مطهری نمی یاد که بخواد از کسی دفاع کنه ..
سلام خاتمی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۴
93
415
آفرین مطهری . واقعا چرا به دیگران انگ میزنند اهداف اینها چیست خدا میداند . باید از سرمایه های انسانی بخوبی استفاده بشه تا کشور خیلی زود به اوج تعالی وپیشرفت برسه انشاالله .
نظرات بینندگان