arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۷۶۹۴
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۵ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۲

رییس ساختمان صلح چه کسی خواهد بود؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شورای عالی جمعیت هلال احمر شامگاه چهارشنبه با حضور نمایندگان جدید رییس جمهور تشکیل جلسه داد و در این جلسه ابوالحسن فقیه که هم اکنون ریاست جمعیت هلال احمر را بر عهده دارد، از همگان خواست که موضوع تغییر رییس را به عنوان دستور کار جلسه انتخاب کنند که این مسئله واکنش‌های زیادی را در پی داشت.

به گزارش ایسنا، شب گذشته (چهارشنبه) جلسه شورای عالی هلال احمر با حضور چهار تن از اعضای جدید در ساختمان صلح برگزار شد.

در این جلسه که به میزبانی دکتر ابوالحسن فقیه برگزار شد، دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی (وزیر کشور)، دکتر محمد جواد ظریف (وزیر امور خارجه)،‌ دکتر علی نوبخت و دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی (وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) که چندی پیش از سوی دکتر حسن روحانی به عنوان نمایندگان رییس جمهور در شورای عالی جمعیت هلال احمر منصوب شدند و جمعی از اعضای دیگر از جمله دامادی، حسین مظفر و مفتح (نمایندگان مجلس) برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر فقیه که هم اکنون ریاست جمعیت هلال احمر را بر عهده دارد، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد چهار ساله‌اش در این جمعیت، از اعضای شورا خواست موضوع تغییر ریاست را به عنوان دستور کار این جلسه تعیین کنند که با انتقاد برخی از نمایندگان روبرو شد، چرا که آیین نامه و دستورالعمل مشخصی برای انتخاب رییس جمعیت وجود ندارد و شورای عالی بر اساس رزومه و سوابق کاندیداها اقدام به رای گیری می‌کند.

بوسه ظریف بر صورت فقیه

این اقدام فقیه (اعلام انتخاب رییس جدید به عنوان دستورالعمل جلسه) به گونه‌ای بود که دکتر ظریف وزیر امور خارجه در پایان جلسه ضمن بوسیدن صورت فقیه از وی به دلیل عدم اصرار بر ریاستش و تسهیل فرآیند انتخاب رئیس جدید تشکر کرد.

در ادامه این جلسه بنا به درخواست فقیه مبنی بر تغییر ریاست،‌ در هنگام نماز با کاندیداهای احتمالی تماس گرفته شد و آنان توانستند خود را به ساختمان صلح برسانند که در این میان هشت نفر از جمله دکتر فرهادی وزیر بهداشت دولت خاتمی، دکتر پیوندی از مسئولان سابق سازمان نظام پزشکی ، دکتر علمداری رییس پیشین اورژانس کشور ، دکتر ریاض رییس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر و قائم مقام معاونت پارلمانی دولت احمدی نژاد ، دکتر شجاع نماینده سابق مجلس ، محمد صافی‌، دکتر موسوی مدیرعامل سابق سازمان بیمه خدمات درمانی و دکتر اکرمی اسامی خود را به عنوان کاندیدای احتمالی مطرح کردند که در ادامه دو تن از این کاندیداها ریاض و صافی انصراف خود را از کاندیداتوری ریاست هلال احمر اعلام کردند.

با نهایی شدن اسامی شش تن برای کاندیداتوری ریاست هلال احمر، این افراد به صورت جداگانه به جمع اعضای شورای عالی هلال احمر آمده و علاوه بر ارائه رزومه خود، برنامه‌هایشان را نیز برای ریاست احتمالی در ساختمان صلح اعلام کردند که در این میان دکتر فرهادی وزیر پیشین دولت اول خاتمی ضمن ارائه رزومه خود اعلام کرد که در سال 63 به مدت هشت ماه قائم مقام رییس وقت هلال احمر (دکتر فیروزآبادی) بوده است.

دکتر فرهادی در این جلسه ضمن ارائه سوابق کاری و علمی خود، با اعلام پاره‌ای از برنامه‌هایش عنوان کرد که در بحث امداد و نجات جاده‌ای باید به گونه‌ای اقدام شود که جمعیت هلال احمر متولی اورژانس جاده‌ای باشد که البته این پیشنهاد جای بررسی کارشناسی دارد. همچنین در بخش دارویی، جمعیت هلال احمر می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های بین المللی و جایگاه بشردوستانه‌اش کمک‌های زیادی به دولت داشته باشد.

فرهادی 14 رای دریافت کرد

به گزارش ایسنا، در پایان این جلسه شورای عالی، برگه‌های رای توسط بازرس شورای عالی توزیع و نهایتا با رای گیری اعضا، دکتر فرهادی توانست 14 رای، دکتر ابوالقاسم موسوی 4 رای، دکتر پیوندی 1 رای، دکتر اکرمی یک رای، دکتر شجاع 3 رای و دکتر علمداری 2 رای اعضای شورای عالی هلال احمر را به خود اختصاص دهند که بدین ترتیب دکتر محمد فرهادی و ابوالقاسم موسوی به عنوان دو گزینه ریاست جدید جمعیت هلال احمر به رییس جمهور معرفی شدند که بدین ترتیب با تایید رییس جمهور یکی از این دو گزینه، جایگزین ابوالحسن فقیه در جمعیت هلال احمر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد فرهادی وزیر بهداشت دولت اول محمد خاتمی بوده است که مدتی را نیز در زمان ریاست دکتر فیروزآبادی به عنوان قائم مقام جمعیت هلال احمر به فعالیت مشغول بوده است. دکتر ابوالقاسم موسوی نیز دارای سوابقی همچون مدیرعاملی سازمان بیمه خدمات درمانی می‌باشد و در حال حاضر نایب رئیس بانک حکمت است و حالا همگان به انتظار نظر رییس جمهور هستند تا رییس جدید هلال احمر انتخاب شده و کلید ساختمان صلح از فقیه به این فرد واگذار شود.
نظرات بینندگان