arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۲۹۰۲۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۱ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۲

احمدی مقدم: طرح‌های امنیت اخلاقی تعطیل نشده/ نظرمان در مورد فیس بوک عوض نشده/ جزئیات مهمانی شیطان‌پرستی در یک مدرسه

من گاها روزی سه ساعت در خیابان‌ها تردد می‌کنم تنها دو سه مورد دیده‌ام که بسیار تند کشف حجاب کرده و اقدام به ایجاد آلودگی صوتی و ویراژ می‌کنند که البته زیاد نیست اما این مسئله همچون ویروس است و اگر احساس شود که برخوردی نمی‌شود بقیه هنجارشکنان نیز فرصت پیدا می‌کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فرمانده ناجا گفت: طرح امنیت اجتماعی تمام نشده است.

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم صبح امروز در همایش سراسری روسای پلیس اطلاعات و امنیت ناجا در مورد مسئله امنیت‌ اخلاقی، گفت: همه تصور می‌کردند که دولت جدید با آزادی اجتماعی و حجاب موافق است و این در حالی بود که هیچ مسئولی چنین اظهارنظری در مورد آزادی حجاب نگفته بود.

وی با بیان اینکه مسئولان این دولت سخنانی نزدیک به این اظهارات نیز نگفته‌اند، گفت: چنین تصوری صحیح نیست و عمل ناجا بر مبنای قانون است و وقتی ناهنجاری از درجه‌ای عبور می‌کند باید ضرباهنگ افزایش یابد.

فرمانده ناجا با بیان اینکه موافق تلاش برخی از رسانه‌ها برای تشدید این ضرباهنگ نیز نیستم گفت: برخی رسانه‌ها تلاش می‌کنند با بزرگنمایی اخباری که گاها صحت ندارد و واقعیت در آنها غرق شده، ضرباهنگ را تشدید کنند که موافق این امر نیز نیستم.

وی با بیان اینکه طرح‌های امنیت اخلاقی تعطیل نشده است، گفت: البته برخی متجریان که تعداد آنها زیاد نیست با تجری بیشتری وارد شده‌اند اما خود من که گاها روزی سه ساعت در خیابان‌ها تردد می‌کنم تنها دو سه مورد دیده‌ام که بسیار تند کشف حجاب کرده و اقدام به ایجاد آلودگی صوتی و ویراژ می‌کنند که البته زیاد نیست اما این مسئله همچون ویروس است و اگر احساس شود که برخوردی نمی‌شود بقیه هنجارشکنان نیز فرصت پیدا می‌کنند.

فرمانده ناجا با بیان اینکه ناجا با روش منطقی و بهره‌گیری از تجارب گذشته باید تلاش کند که رسیدگی دقیقی به این مسئله داشته باشد، گفت: رسیدگی باید دقیق باشد نه اینکه فله‌ای باشد.

وی در مورد برگزاری برخی کنسرت‌ها با بیان اینکه ناجا در برخی موارد از سر ناچاری وارد شده گفت: درست نیست که ناجا به تنهایی وارد صحنه شود و باید همه مسئولان مربوطه وارد این صحنه شوند چرا که حتما سالن‌های کنسرت‌ها ضوابطی دارند هرچند احساس می‌شود نه در مورد مجری، نه در مورد صحنه آرایی و حتی تماشاگران هیچ رابطه‌ای حاکم نیست و ناجا نمی‌تواند جای همه کار کند و همه باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و قرار نیست بگیر و ببند راه بیاندازیم و باید ضوابط جامعه اخلاقی، اسلامی، فرهنگ اسلامی اریرانی رعایت شود و اجازه ندهیم جایی درست شود که تبدیل به کانونی برای بی بندو باری باشد و حتی علاقه‌مندان به موسیقی نیز رویشان نشود به آنجا بروند.

ماجرای میهمانی شیطان پرستی در مدرسه

احمدی‌مقدم با بیان اینکه به جای برخورد با افراد باید به سراغ مقصران اصلی و باندها برویم گفت: باید روی برخی باندها که در راستای ایجاد فساد در جامعه اقدام می‌کنند تمرکز کنیم به گونه‌ای که اخیرا در اینترنت بلیت فروخته شد و آدرس یک مدرسه را دادند که در آنجا مهمانی با عقاید انحرافی و شیطان‌پرستی قرار بود برگزار شود که مدیر مدرسه نیز طلبکار شد و عنوان کرد که می‌خواهد از ناجا شکایت کند چرا که با این گروه قرار داد بسته بود و می‌خواست که برای مدرسه درآمدزایی کند و جای سوال است که متولیان مدرسه چه حقی دارند و ناجا باید مسئول سازی کند.

نظر رئیس پلیس کشور در مورد فیس بوک وزرا

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نظر پلیس در خصوص رفع فیلتر فیس بوک چیست؟ گفت: کمیسیون های ویژه ای در شورای عالی فضای مجازی وجود دارند که به این موضوع رسیدگی می‌کنند، البته از همه اظهارنظرها تاکنون این گونه برداشت می شود که تغییر نظری در مورد رفع فیلتر فیس بوک نداریم. متاسفانه برخی از دستگاهها از فیس بوک به عنوان ارتباط با مخاطب بیرونی استفاده می کنند که این تنها یک توجیه است و مجوز قانونی در این رابطه وجود ندارد.

احمدی مقدم ادامه داد: البته ممکن است در جلسه اول شورای عالی فضای مجازی که با حضور روحانی برگزار می شود، این موضوع طرح و بررسی شود، اما تاکنون مقررات تغییر نکرده است و ما از برخی وزرا و مقامات انتظار داریم همانند مردم رفتار کنند.

وی با اشاره به تمهیدات پلیس برای بازگشایی مدارس افزود: پلیس اقدامات خود را در حوزه ترافیک و امنیت انجام می دهد و نباید انتظار داشت حضور نیروی انتظامی موجب روانی ترافیک شود؛ چراکه در روزهای اول به دلیل ناهماهنگی های سرویس مدارس والدین خودشان فرزندان را به مدرسه منتقل می کنند که همین عامل باعث افزایش 20 تا 30 درصدی ترافیک می شود. ضمن اینکه تعدادی از هموطنان در سفر هستند و پس از بازگشت نیز شاهد افزایش ترافیک خواهیم بود.

رئیس پلیس کشور در خصوص آخرین اقدامات انجام شده برای پیگیری حادثه تصادف دو اتوبوس اسکانایا در اتوبان تهران- قم گفت: جلسات رسیدگی به این حادثه در دولت و مجلس در حال برگزاری است و سردار مومنی رئیس پلیس راهور نیز در جلسه ای با وزرا شرکت کرده است، البته این موضوع نادرست است که یک حادثه را که نادر است، بزرگ کنیم، باید از این حوادث عبرت بگیریم و این مصیبت را به یک فرصت تبدیل کنیم.

وی افزود: این حادثه فقط بخاطر نقص باطری و ترکیدگی لاستیک نبوده، بلکه چندین عامل دیگر نیز از جمله مسائل استاندارد در آن دخیل است، باید برخی مقررات اصلاح شود و سامانه کنترل آنلاین کنترل تردد خودروها فعال شوند تا شرکت ها، پلیس و سازمان حمل و نقل جاده ای بتوانند کنترل های لازم را داشته باشند، در همفکری که با رئیس پلیس راهور داشتیم 10 مورد از این موارد که می تواند در قوانین و مقررات ما را صاحب فرصت کند، شناسایی شد.

ماجرای شش کیلو طلای حادثه اتوبوس تهران- قم

احمدی مقدم در پاسخ به سوالی در مورد اینکه 6 کیلو طلا در اتوبوس چیکار می کرد؟، افزود: استان اصفهان دارای صنعت طلاسازی است و بسیاری از بازاریان تهران طلاهای خود را از آن بازار تامین می کنند، یکی از مسافران که جانش را در این حادثه از دست داده است در حال حمل طلا از اصفهان به تهران بود که بخشی از این طلاها در آتش سوزی اتوبوس ذوب شده است، هیچ گونه موضوع قاچاقی نیز در کار نبوده است.

خبرنگاری از رئیس پلیس کشور پرسید سازمان میراث گردشگری و فرهنگی خواستار جلسات مشترک با پلیس شده است تا ایست و بازرسی های تورها کم شود، گفت: ما موافق جلسات مشترک هستیم؛ چراکه سازمان به دنبال توسعه گردشگری است. مسئولان همه دستگاهها و سازمان ها باید وظایفشان را برعهده بگیرند و گردشگری نیز دارای مقرراتی است، اما تورهای خصوصی این ضوابط را رعایت نمی کنند و ما شاهد بروز برخی مسائل اخلاقی و فرهنگی هستیم، پلیس هم به دنبال تسهیل ورود گردشگر است و حتما از جلسه مشترک استقبال می کنیم.

وی در پاسخ به سوالی که از او در مورد راه اندازی کمپ ترک الکل پرسیده شده بود، گفت: ما در این حوزه اصلا مسئولیتی نداریم و تمام کارها بر عهده وزارت بهداشت است، باز کردن این موضوع نیز به نظر می رسد زیبا نباشد، اما بر اساس آمارهای قبلی که اعلام کردم ایران یک دهم معتادان مواد مخدرش معتاد الکلی دارد، در حالیکه در دنیا 250 میلیون نفر به مواد مخدر اعتیاد داشته و 2.5 میلیارد نفر نیز معتاد الکلی هستند.

احمدی مقدم افزود: در حوزه مشروبات الکلی باید اقدامات فرهنگی انجام شود؛ چراکه این موضوع از نظر قانون و شرع نیز ممنوع است و ما وظیفه مبارزه با واردات و فروش این کالاها را برعهده داریم. در خصوص مشروبات الکلی وارداتی، شاهد کاهش ورود هستیم، اما در مشروبات دست ساز داخلی تغییری نداریم، بسیاری از افرادی که مشروبات دست ساز می خورند، جوانانی هستند که در پارتی حاضر شده و جوگیر می شوند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۲۵
غیر قابل انتشار: ۰
mahdi
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
4
47
6 کیلو طلا رو با اتوبوس جابه جا می کنند؟! احتمالا این صنعت گر یکم شیرین مغز بوده
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
2
37
سلام ممنون از مطالب خوبتون...واقعا 2.5 میلیارد معتاد الکلی تو دنیا هست؟؟؟؟
نظرات بینندگان