آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه سفر به استان کرمان پیش از ظهر امروز در دیدار دانشگاهیان دانشگاه های آزاد اسلامی کرمان ، انتقاد سازنده و پرهیز از هتاکی و تخریب را موجب تشخیص و تمایز سره از ناسره دانست و گفت:دانشجو و استادباید منتقد باشند، عیوب را بشناسند، مطرح کنند و راه حل ارائه دهند
به گزارش انتخاب ؛ رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در باره تقاضاهایی که قبل از سخنرانی ایشان از سوی نمایندگان استادان و دانشجویان مطرح شد، گفت: هدیه شما به من خواسته هایی بود که مطرح کردید و امیدوارم مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی با اجابت درخواست های برحق شما، گام های موثری برای توسعه دانشگاه آزاد اسلامی بردارند.
ایشان در باره حق جوانان ایران اسلامی و خانواده هایی که فرزندانشان با شهریه تنحصیل می کنند، گفت: هزینه های تحصیل را خود دانشجویان می دهند تا در آینده به مملکتشان برای رسیدن به قله های دانش و توسعه کمک کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی فقط حق مدیریت دارند و هیچ کس نمی تواند ادعا کند که حق مالکیتی در این دانشگاه دارد که در سراسر کشور گسترده است.
رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوی خاطراتی از روزهای بحث برای تاسیس این دانشگاه گفت: حاج احمد آقا و روسای قوا، اعضای هیات موسس دانشگاه بودند که الحمدالله الان شجره مقدسی شده و شاخه هایش در سراسر کشور گسترده است
ایشان افزود: جوانان باید ادامه راه را طی کنند تا این شجره ، همچنان بالنده تر و گسترده تر شود.
ایشان برنامه ریزی برای استفاده از دانش آکادمیک دانشجویان در سال های پس از تحصیل را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای مسوولان کشور خواند و گفت: باید از این مجموعه ارزشمند برای تسهیل مسیر پیشرفت کشور استفاده کرد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی به چند نمونه از طرح های مهم برای احیای کشاورزی در مناطق کم آب کشور اشاره کرد و گفت: باید دانش آبخوان داری و آبخیز داری با کارهای عملی تلفیق شود که در زمان دولت سازندگی دونمونه از این موارد در فسا و نرماشیر انجام شده بود.
ایشان اجرای آن طرح ها را باعث احیای کشاورزی در منطقه و برگشت روستائیان خواند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خویش به شرایط امروز کشور و نگاه جهانیان به جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و با مقایسه این شرایط با فضای 2 سال گذشته گفت: کسانی که برای تحریم و تهدید ایران با هم مذاکره می کردند اکنون برای توافقات و تفاهمات با ایران تقاضای مذاکره می کنند.
ایشان تغییر نگاه قدرت های غربی نسبت به ایران را به خاطر هوشیاری مردم در برگزیدن اندیشه اعتدالی در انتخابات و تدبیر رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: وقتی ایشان رای مردم را حق الناس خواندند، هم، موجی در داخل برای امیدواری و اعتماد مردم ایجاد شد و هم، زبان غربی ها برای ایجاد شبهه در سلامت انتخابات بسته شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تامل درمیزان و درصد آرای مناطق مختلف و استان های گوناگون کشور را ضرورت یک پژوهش سیاسی دانست و گفت: روستائیانی که انتظار می رفت در مقابل دریافت یارانه ها، رای دیگری داشته باشند، به کسی رای دادند که در دولت سابق هیچ مسوولتی نداشت.
,d خلف وعده، ارائه آمار های غیر واقعی و افزایش بیکاری و رکود اقتصادی و بالاتر از آن رکود تورمی و افزایش هزینه معیشت مردم در جامعه را باعث رویکرد مثبت مردم به نامزد تفکر اعتدال خواند و گفت: مردم با رای به آقای روحانی اعلام کردند که ما هوشیاریم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان گوشه هایی از اوضاع داخلی و خارجی کشور در زمان تحویل دولت گفت: با روح امیدی که در کشور دمیده شد، روحیه ها برای نگاه به افق روشن آینده تقویت شده است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، برنامه ریزی های دولت برای حل تدریجی مسائل را عاقلانه و برخاسته از تدبیر و امید دانست و گفت:یکی از مهمترین دستاوردها در عرصه سیاست خارجی این بود که توانستند با زبان دیپلماسی به دنیا اعلام کنند که ایران استفاده از فناوری هسته ای را حق خود می داند و به دنبال سلاح هسته ای نیست.
ایشان با اشاره به روند مذاکرات ژنو از آغاز تا پایان، بر نقش رهبری معظم انقلاب تاکید کرد و گفت: در نقطه آغاز ایشان با این جمله که «مذاکره کنندگان فرزندان ایران هستند»، دهان منتفدانی را بستند که پیش از مذاکره می خواستند فضای جامعه را با طرح مسائل احساسی و افراطی ملتهب کنند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: پس از امضای موافقت نامه نیز پیام تایید و تشکر رهبری، هم باعث تقویت روحیه اعضای تیم مذاکره کننده و هم موجب بسته شدن زبان ها و نارسا شدن قلم رسانه های افراطی و بد شد، هرچند آنها در این مقطع نیز ساکت ننشستند و با الفاظ دیگری به کار خود ادامه داده و می دهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همین مورد به ترکیب مناسب اعضای تیم مذاکره کننده ایران و توانایی های دکتر ظریف اشاره کرد و گفت: وزیر خارجه ما در حد والای ورزیدگی دیپلماتیک از حقوق مسلم ایران در تاریخ دفاع کرد که می بینید چگونه باعث خشم صهیونیست ها شده است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی به اتفاقات سیاسی بعد از امضای موافقت نامه های ژنو و خلف وعده های دولت آمریکا اشاره کرد و گفت: چین و روسیه رسما به آمریکا اعتراض کردند و به اروپایی ها می گویند چرا گذاشتید حرمت امضای ما در نظام بین الملل مخدوش شود.
ایشان افزود: در هفته های اخیر که دیدار هایی با چند هیات اروپایی داشتم، آنها به نفوذ لابی اسرائیلی ها و گروه های مسیحی صهیونیست در آمریکا اشاره می کردند و احتمال می دادند که تحریم اخیر دولت اوباما برای جلوگیری از تحریم گسترده تری بود که مجلس سنا می خواست تحت تاثیر چند نماینده افراطی وضع کند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ناراحتی و عصبانبت از این توافقنامه را وجه مشترک افراطیون آمریکا، غرب و اسرائیل دانست و گفت: متاسفانه برخی افکار افراطی در داخل نیز دانسته یا ندانسته با این طرز فکر همراهی می کنند، ولی واقعیت این است که اکثریت جهان و دولت های آنها می خواهند در فضایی برابر با ایران مذاکره کنند و ارتباط داشته باشند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در بخش پایانی سخنان خویش، یک بار دیگر به نقش آیت الله خامنه ای در این شرایط اشاره کرد و گفت: به رسم نمک شناسی باید بگویم که تصمیمات رهبری کارگشا بود.
ایشان، توجه با رای و نظر اکثریت مردم را از شرایط اصلی رهبری جامعه اسلامی دانست و گفت: حتی پیامبر اکرم(ص) جز در موارد وحی، برای بقیه مسائل با مردم مشورت می کردند که این یک اصل قرآنی درآیات مکرر است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حق را اصل پایدار نظام آفرینش خواند و گفت: خداوند متعال در قرآن تعهد کرده است که حق مظلوم را می گیرد، اما همزمان تاکید می نماید که مردم هم خودشان باید تلاش کند.
ایشان انتخابات 24 خرداد را نتیجه تلاش مردم و لطف خداوند دانست و گفت: انشاالله این مسیر تا رسیدن به قله های افتخار در مسائل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ادامه خواهد یافت.
آیت الله هاشمیرفسنجانی نیز در دیدار با مردم کرمان در مصلای امام علی
(ع) این شهر اظهار داشت: وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا با وزیر امور خارجه
ایران گفتوگو کرده و گفته که مسئله تخلف آمریکاییها را در ژنو جبران
میکنیم و شما به مذاکرات خود ادامه دهید.
هاشمیرفسنجانی تصریح کرد: آنها تمایل دارند تا با
ایران کار کنند، زیرا ایران موقعیت خوبی دارد و ملت ما وفادار هستند و با
چند سال تحریم و گرانی به نظام وفادار ماندند.
رئیس مجمع تشخیص
مصلحت نظام افزود: این دولت میتواند مسئله را حل کند و امیدواریم شاهد
روزی باشیم که رونق به اقتصاد بر گردد، بیکاری کاهش یابد و طرحهای عمرانی
از سر گرفته شود.
هاشمیرفسنجانی گفت: بعد از اینکه آمریکا پس از
توافق ژنو چند تحریم جدید را انجام داد، مذاکره کنندههای ما آن قدر مقاوم
هستند که جلسه را به هم زده و به ایران بازگشتند.
عجب استقبالی کرده بودن . ببینیم رسانه مثلا ملی چی نشون میده.
مطمئن هستم با دولت تدبیر و امید و حامیت رهبری مشکلات مردم تا حد قابل قبولی کاهش پیدا کنه و همه شاد باشند
ناشناس خان
اگرهاشمی رییس جمهور بود اونها هم حل میشد
ولی اشکال از خودمون هم هست عزیزجانم
سرنوشت هر قومی به دست خودشونه
هاشمی گفت دولت پیشین تحریم ها را کاغذ پاره توصیف میکردعلیرغم شعارهای توخالی دولت قبل راهکاری به جزتسیم شدن یا پذیرش جنگ نداشت
هاشمی درباره یارانه ها هم گفت یارانه ها یک فریبکاری از سوی دولت احمدی نژاد بود
هاشمی دوستت داریم
خوشم میادمحاکمه احمدی نژاد کرد
انتقادات خوبی به احمدی نژاد کردند آفرین
درود برهاشمی
فقط 150 تومان اومد پایین! تازه خدا رو شکر آمریکا به سوریه حمله نکرد.
این ارزش پول ملی کی می خواد بالا بره؟؟؟
احمدی نژاد و هاشمی برام فرق نداره...
توی خاک خودمون یکی از بالاترین مقامهای ایران توسط یکی از هیت پارلمانی تحقیر شود
الان اخبار نشون داد وقتی هاشمی رفسنجانی وارد شد ..عضو هیت اروپایی اصلا به احترام ایشان بلند نشد ...اینکه دیگر مستند است ....باز هم حذف و انکار کنید
همین الان به صفحه فیسبوک استاد حسینی طباطبایی رفتم بدون فیلتر.
عجب سیاستمداری هستی به مولا...
آقای هاشمی چندین اشتباه بزرگ در طول زمامداریش بعنوان رییس مجلس ، رییس مجلس خبرگان و رئیس جمهور مرتکب شدند ولی وقتی که دیدند افراطیون به ایشون هم رحم نکردند و حتی خانواده اش و همسرش نیز از آماج تهمتها در امان نبودند در یک تصمیم گیری عاقلانه به سمت واقعی مردم چرخیدند.خب جای شکرش باقیست..اما بدانند که ما سید محمد خاتمی را به عنوان رهبر اصلاحات ایران می شناسیم ...
هر بار به یک بهانه......
آنها زمانی به 5 سانتریفیوژ راضی نبودن و قطعا نیستن و برنامه هایی دارن
خیلی باید خوش شانس باشیم که اوباما حتی اگر واقعا دنبال صلح باشه و پول های نفتی چند صد میلیارد دلاری اعراب اسراییل ترکیه و ...وسوسه اش نکنه و کنگره تندروها و جمهوری خواهان در خود امریکا برای تخریب توافق با ایران و حتی آوردن یک دولت ضد ایرانی تلاش نکنن با هدف از بین بردن کامل برنامه غنی سازی و حتی موشکی نظامی مقاومت منطقه و...ایران با هدف مجبور کردن کنار گذاشتن موضوع اشغالگری اسراییل
باید ظریف یک سوپر من در شانس باشه چرا که بحران اقتصادی غرب نیاز به یک جنگ برای تجدید قوا از طریق ساخت سلاح در کنار شیف بحران های بزرگ داخلی به یک بحران ساختگی خارجی داره
فرآموش نکنید که همیشه دموکرات ها جاده صاف کن جمهوری خواهان برای جنگ هستن و گند های اقتصادی آنها رو به خوبی برای یک نبرد بعدی پر می کنن....
به نظر می رسد انتظار ما از جناب آقای ظریف خیلی زیاد است ابتدا باید داشته های ظریف را بشناسیم و سپس از ایشان توقع روحیه انقلابی داشته باشیم، از کوزه همان برون تراود که در اوست .
جناب آقای ظریف در سالهای 1355 تا 1357 که ملت رشید ایران اسلامی به رهبری حضرت امام (ره ) بر علیه رژیم پهلوی قیام کرد و در نهایت این رژیم آمریکایی را سرنگون نمودند کجا بود ؟!
جناب آقای ظریف در سالهای 1357 تا 1359 که ملت ایران اسلامی در مقابل توطئه های گوناگون دشمنان انقلاب اسلامی از ترور ، انفجار تا کودتا و حمله مستقیم نظامی و تحریم که توسط دولت آمریکا مدیریت می شد کجا بود ؟!
جناب آقای ظریف در سالهای 1359 تا 1367 که مردم مقاوم این سرزمین در زیر شدیدترین بمب باران ها ، موشک باران ها، استفاده از سلاح های شیمیایی توسط دشمنی که به وسیله آمریکا مدیریت می شد جانانه ایستادگی نمودند و با جال و مال خویش از انقلاب اسلامی دفاع نمودند کجا بودند ؟!
باید گفت جناب آقای ظریف از سال 1355 تا 1367 برای تحصیل در کشور آمریکا به سر می بردند یعنی ایشان سه مرحله حساس انقلاب اسلامی 1- پیروزی انقلاب 2- حوادث پس از آن 3- دفاع مقدس هشت ساله را بطور ملموس درک نکرده اند و در کشور حضور نداشته اند و لذا همین مقدار روحیه انقلابی که در ایشان وجود دارد غنیمت است و مقایسه ایشان با امثال جناب آقای دکتر جلیلی که همچون کوهی استوار در مقابل زیاده خواهی های دشمن چه در صحنه جنگ تحمیلی و چه در صحنه دیپلماسی ایستادگی می نمود صحیح نمی باشد .
آقا برد برد، همه چیز رو برد. جارو کرد و برد.
خدایا شکرت که نشون دادی عزت واقعی از آن کیه
خدا حفظت کنه آیت الله