پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش، با مروری بر اقدامات صورت گرفته، آخرین روند درمانی کودکان شین آبادی را اعلام کرد.
به گزارش فارس، پس از انتقاد برخی رسانهها به عدم رسیدگی به دانشآموزان حادثهدیده شینآباد، مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، خبری را به نقل از محمد چینیان مدیرکل سلامت و تندرستی آموزش و پرورش منتشر کرده است.
چینیان گفته است: بنا به دستور و تأکید وزیر آموزش و پرورش در خصوص پیگیری اقدامات درمانی و پشتیبانی دانشآموزان، دو کمیته تشکیل شده و بر این اساس مکاتبات و جلسات مکرری با متولیان وزارت بهداشت صورت پذیرفت؛ از جمله آخرین نشستی که با حضور وزیر آموزش و پرورش، نمایندگان تام الاختیار از وزارت بهداشت - وزارت رفاه و سازمان بهزیستی در آذرماه تشکیل شد که طی این نشست کارگروهی شکل گرفت و صورت جلسهای تنظیم شده است تا به تصویب هیئت وزیران رسانده شود.
وی افزود: بر اساس تصمیمات این کارگروه مقرر شد مبلغ 15 میلیارد ریال بایت هزینه معالجه – تکمیل درمان و توانبخشی در سال جاری در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گیرد، مبلغ 10 میلیارد ریال بابت معیشت و سایر هزینههای وابسته در سال جاری در اختیار وزارتخانه های آموزش و پرورش – تعاون و کار قرار گیرد و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مکلف شد اعتبارات مورد نیاز برای استمرار موارد 1 و 2 را بر اساس طرح درمان حادثهدیدگان و گزارش کارگروه مندرج در این تصویبنامه در بودجههای سنواتی پیشبینی کند.
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع و عدم وقفه در امور درمان دانش آموزان طی هماهنگیهای انجام شده با وزارت بهداشت تصمیم گرفته شد دانشآموزان جهت ادامه درمان در 30 آذرماه به بیمارستان مراجعه کنند و دکتر محقق معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت طی مصاحبه ای این مطلب را عنوان داشتند.
وی افزود: در حال حاضر دانشآموزان معاینات مکرر در بیمارستان داشتهاند و قرار شد دکتر فاطمی پزشک معالج و رئیس بیمارستان نوبت دهی این عزیزان را اعلام کند و بر اساس آخرین گزارش و پیگیریهای به عمل آمده تا روز سوم دی ماه به علت عدم هماهنگی وزارت بهداشت با ریاست بیمارستان حضرت فاطمه(س) و با توجه به معاینات صورت گرفته، بستری دانشآموزان انجام نپذیرفته است.
چینیان اظهار داشت: تعداد 4 نفر از دانش آموزان تا تاریخ مهرماه 92 در بیمارستان ساسان اقدامات درمانیشان انجام شد و مابقی در بیمارستان 15 خرداد روند درمانی آنها طی شده است.
وی افزود: از آن تاریخ تا به امروز نزدیک به سه ماه است در طول این مدت مکاتبات با وزارت بهداشت برای ادامه درمان از طرف وزارت آموزش و پرورش صورت پذیرفت و از آنجایی که مصوبه دولت که در سال 91 به صراحت اعلام کرده، درمان به عهده وزارت بهداشت است، منتظریم وزارت بهداشت روند و طرح درمانی را به ما اعلام کند و حتی در تاریخ اول مهر ماه 92 نامهای با امضای وزیر آموزش و پرورش به وزیر بهداشت و درمان در خصوص تسریع در درمان این عزیزان جهت بستری در بیمارستان ساسان ارسال شد که تعداد 12 نفر از دانشآموزان در بیمارستان ساسان اقدامات درمانی را انجام دهند.
چینیان گفت: ماحصل پیگیریها منتج به این شد که تمام دانشآموزان در یک بیمارستان مجهز و مناسب با تیم جراحی مجرب که توسط وزارت بهداشت اعلام میشود، ادامه درمان دهند.