پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در شرایطی که 7 ماه از آغاز به کار دولت تدبیر و امید می گذرد ، هنوز تکلیف استاندار خراسان رضوی مشخص نشده است.
به گزارش خبرنگار «انتخاب» ؛ وزیر کشور که در انتخاب استانداران، رکورد کم سابقه ای بر جای گذاشت و تا ماهها، نیروهای دولت قبل را در راس شهرهای مهم کشور نگه داشت، اینک بین چند گزینه سرگردان است.
حضور این نیروهای دولت قبل، باعث خرابکاری در برخی اقداماتدولت شده بود و حتی یکبار، در حین سفر رییس جمهور به یکی از مناطق زلزله زده، ناهماهنگی های آزاردهنده و البته کاملاً مشخصی صورت گرفته بود.
خراسان رضوی که به دلایل مختلف، یکی از مهمترین و حساس ترین استان کشور است ، اینک ماههاست استاندار دولت قبل را تحمل می کند و این اتفاق، موجی از نارضایتی را در میان نخبگان و مردم در پی داشته است.
نخبگان معتقدند دولت هر چه سریعتر باید چهره ای نزدیک به تفکر اعتدال را معرفی کند ، مردم نیز به دلیل ناهماهنگی اداری که طرز چشمگیری این روزها افزایش یافته، این مطالبه را از دولت دارند.
این درحالیست که پیشتر بحث استاندار شدن اسماعیل نجار استاندار کرمان در دولت احمدی نژاد به گوش می رسید. این چهره بسیار نزدیک به اسفندیار رحیم مشایی، در دوران ریاستش در کرمان، موانع کم سابقه ای را برای چهره های منتقد ایجاد کرد، مثلاً وی پس از آنکه مطلع شد ایت الله هاشمی قصد سفر به کرمان و رفسنجان را دارد ، ضمن تشکیل جلسه شورای تامین استان، رسماً مخالفت و ممانعت خود با سفر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به این استان را اعلام کرد!
وی گفته بود که که نمی تواند امنیت وی و تیم همراهش را تامین کند!
هاشمی رفسنجانی به مشهد ممنوع الورود می شود؟
در همین حال و در شرایطی که یکی از چهره های نزدیک به رییس جمهور، دخالت بی سابقه ای را در امور مختلف و به نام رییس جمهور انجام می دهد، برخی اخبار از تلاش دوباره جریان افراطیون برای انتخاب اسماعیل نجار به عنوان استاندار خراسان رضوی خبر می دهند.
به گزارش انتخاب ؛ این درحالیست که پیشتر نام وی از لیست گزینه های استانداری خراسان رضوی حذف شده بود.
در همین حال، "آینده" نوشت: در حالی که با فشار افراطیون خراسان رضوی و امام جمعه و نمایندگان این استان که اکثرا چهره های نشان دار جریان تندرو پایداری هستند، تا کنون انتخاب استاندار خراسان رضوی به تاخیر افتاده، برخی نیروهای احمدی نژادی در صددند با تکیه بر اکسیر "فامیل بودن" و "سرخه ای" بودن، استاندار وفادار احمدی نژاد را ارتقاء سمت داده و کلید استان مهم خراسان رضوی را به او بسپارند.
این فرایند که ظاهرا از جریان اصولگرایان افراطی و احتمالا برخی همشهریان و نزدیکان رئیس جمهور پیگیری می شود، به شدت باعث دلخوری هواداران جریان اعتدال و دلسردی نخبگان این استان زرخیز و دربرگیرنده مضجع شریف حضرت ثامن الحجج (ع) شده و آنان می پرسند در میان این همه نیروهای خدوم و معتدل و بومی خراسان که سوابق گسترده ای دارند، هیچ کسی یافته نشده که قرار است یک احمدی نژادی غیر بومی سکان استان را در اختیار بگیرد؟آیا اگر کسی هم "سرخه ای" و هم "پسرعموی شوهرخواهر" حسین فریدون بود، همه سوابق منفی او باید نادیده گرفته شود و مسوولیت یکی از حساس ترین استانهای کشور به او سپرده شود؟این در حالی است که آقای نجار ، پسرعموی این استاندار معزول که شوهرخواهر حسین فریدون است، فردی خوشنام است که هنوز در سرخه زندگی می کند و زندگی معمولی دارد.احتمال این انتصاب عجیب، این پرسش را به وجود آورده که با استاندار شدن این مدیر احمدی نژادی، هاشمی رفسنجانی همانند سال گذشته که به زادگاه خود ممنوع الورود شد، این بار به مشهد ممنوع الورود می شود؟یک سال و دو ماه قبل، در چنین روزهایی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام قصد داشت درنخستین سالگرد درگذشت امام جمعه رفسنجان که شوهر خواهر و پسرعموی وی بوده، حاضر شود، اما این سفر ظاهرا با مخالفت شورای تأمین لغو می شود. نکته جالب آن که بعد از روشنگری های رسانه های جریان اعتدال، و اشاره به جملات متملقانه در خصوص "تصویر ضد زلزله احمدی نژاد"، استاندار سابق کرمان که اکنون رنگ متمایل به نفش اختیار کرده، به دنبال رفع و رجوع موضوع بر آمد و رسانه های عملیات روانی جریان افراطی نیز به یاری او آمدند تا با اشاره به شکایت جناب نجار از یک هفته نامه محلی، این گونه القا کنند که چنین جمله ای را بیان نکرده است.برخی رسانه ها نیز که نقاب اعتدال زده اند، این روزها به ماله کشی سوابق این مدیر احمدی نژادی همت گمارده اند.این در حالی است که این جملات را نه یک هفته نامه محلی، بلکه خبرگزاری معتبر و ملی "ایسنا"، آن هم بر اساس سخنان "اسماعیل نجار" در جلسه ستاد بحران استانداری کرمان منتشر کرده بود.
نجار در آن جلسه گفته بود:" مردم منطقه زلزله زده از ایمان و اعتقاد بسیار بالایی برخوردار بودند به عنوان مثال در بازرسی های ما یک منزلی مشاهده شد که سه دیوار آن در اثر زلزله فرو ریخته و یک دیوار که عکس دکتر احمدی نژاد بر آن نصب شده بود خود مردم با اعتقاد راسخ و محکم خود اذعان داشتند که رییس جمهور محبوب و دلسوز ما خدمات فراوانی برای مردم به ویژه روستاییان انجام داده و می دهد و اعتقاد آنها بر این بود که لطف و نظر خداوند بوده که این دیوار فرو نریخته است."
سند بی ربطی که برای تنزیه نجار منتشر شد
انتخاب استاندار در اختیار مسوولان دولتی است و این حق آنهاست، اما طبعا نخبگان و جوانان پرشور مشهدی که چهارشنبه پرشور 22 خرداد را در استقبال از روحانی رقم زدند و طلیعه پیروزی او را نوید دادند، انتظار ندارند در دولت تدبیر و امید، فشار تندروها و همشهری گری بر تدبیر غلبه کند. آیا این انتظار زیادی است؟
جا دارد وزیر محترم کشور، ضمن تسریع و فوریت در انتخاب استاندار جدید خراسان رضوی، زمینه ی انتخاب فردی نزدیک به جریان اعتدال و نظر ملت ایران را فراهم کند.
اگه اقای روحانی اینچنین پیش برن و نتونه مشکلاتشو با مردم در جریان بزاره یا مجبور به ... خواهد شد یا مجبور به تمکین از افراطی ها ...
غفوري فرد
ميرسليم
ناطق نوري
مهرعليزاده
دادكان
و...
استفاده نمي كنند
افراط سیاسی در این استان موج میزنه .
شهری که به واسطه امام رئوف چشم امید ایرانه .
1- نا امیدی طرفداران روحانی و ایجاد شکاف یبین روحانی و طرفداران او
2- دادن روحیه به طرفداران خویش برای اینکه بتوانند مجلس بعد را در اختیار داشته باشند و روحانی را چهار سال بعد شکست دهند.
با آرزوی موفقیت برای ریس جمهور محبوب دکتر روحانی
فکر کنم شما نظر نلسون ماندلا را داشته باشید
که گفت:
من همه شما را می بخشم ولی یادم نمی رود با من چه کردید.
ولی این تند رو ها را باید جلوشان ایستاد با اعتدال و بخشش کاری به پیش نخواهد رفت.
مشهدی ها از افراطیون ...! مشهدی ها استانداری با نماد اعتدال و عقلانیت می خواهند! ...
در وزارت بهداشت دكتر عباس مسجدي عضو مطرح گروه پايداري و عضو علي البدل شوراي شهر فعلي با ليست پايداري ظرف روزهاي آتي رييس صندوق رفاه دانشجويان وزارت بهداشت خواهد شد و اين قضيه فقط مربوط به استانداري خراسان نيست
ما ملت هم باید توی مجلس نشون بدیم پشتیبان روحانی هستیم
گرچه منم دلخورم از روحانی ولی خداوکیلی رییس جمهور زرنگی هستن.ایکاش هر 50 روز یا حداقل 100 روز بیان واسه ملت توضیح بدن چیکارا کردن مخصوصا در مورد اختلاص ها بگن که خیلی بهتره و کارایی که انجام دادن
رفع مشکل اصلی استانداری که احیای سازمان مدیریت و انتقال پرسنل صددرصد دفتری و اصولگرای آن از استانداری که در حال حاضر تمام پستهای مدیریتی را اشغال کردند و بسیار به پرسنل اصلی استانداری ظلم و تبعیض روا داشتند میباشد. البته مراقب باشید تمام پستهای سازمانی مربوط به استانداری برای پرسنل سازمان مدیریت سابق ثبت شده و بالعکس احکام پستهای مربوط به سازمان مدیریت برای پرسنل اصلی و دارای سوابق بیش از 20 سال استانداری صادر شده لذا با این ترفند چنانچه سازمان مدیریت از استانداری جدا شود ناچار پرسنل سازمان مدیریت در استانداری باقی مانده و پرسنل اصلی استانداری باید بروند سازمان مدیریت را احیا کنند. خیلی عجیب است که مدیران فعلی استانداری که پرسنل سابق سازمان مدیریت هستند سالها پیش بازنشست شدند اما با جور کردن مدرک ارشد از آموزشگاه خصوصی که خودشان ساختند همچنان میزهای استانداری را دو دستی محکم گرفتند و بعید است در چهار سال اول رییس جمهوری به وزیر یا رییس جمهور اجازه تغییر بدهند. فقط سالها مشکل استفاده اختصاصی از پارکینگ اصلی استانداری توسط پرسنل سازمان مدیریت و ممانعت از ورود پرسنل اصلی استانداری به پارکینگ بخصوص جانبازان استانداری که مجبورند با روح و جسمی مجروح در خیابانهای شلوغ اطراف پارک کنند و پیاده مسافت زیادی را طی کنند تمام مردم و ادارات مشهد و شهرهای استان مطلع هستند.
خلاصه استان را پایلوت و پایگاه اصولگرایی کردند و کوتاه نخواهند آمد چون تجربه نشان داده که نظام تمایلی به دعواهای سیاسی و شلوغ شدن شرایط ندارد و در بسیاری از موارد خیر و صلاح مردم را به محافظه کاری یا سازش با فلان و بهمان ترجیح داده است.
با توجه خرابی گسترده شهر بم و سالم ماندن یک دیوار مصدق به عکس احمدی نژاد نتیجه منطقی این است که در تمام شهر فقط یک عکس وجود داشته و ایشان در سایر خانواده ها محبوبیتی نداشته است. پس اقای نجار تلویحا محبوبیت ایشان را بصورت کمی بیان داشته یعنی یک خانواده در یک شهر عاشق احمدی نژاد بوده است
باید مواظب باشند که چنین کاری بسیار خطرناک است.
بدانید مردم خراسان که خود شما هم جزئی از آن هستید خوستار مدیراتی قوی والبته با اولویت بومی اند که بتوانند استان را به شرایط درخور و بایسته ان برسانند .در بین بومی های استان کم افراد مدیری نیستند که می توانند استان را مدیریت کنند, از چه نگران هستید؟ هفت ماه از عمر دولت گذشته و شما اندر خم کوچه اول هستید.
مثال شاهد و گویای این مطلب را می توانید به عینه در پورتال استانداری خراسان رضوی ، پورتال اداره کل سیاسی و انتخابات مشاهده کنید که با گذشت 9ماه از پیروزی دکتر روحانی و 7ماه از اغاز به کار دولت همچنان اخبار دولت اصولگرای دهم را به معرض نمایش قرار داده است و هیچ خبری از دولت یازدهم وجود ندارد.