پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: آقای ظریف که کلید 20 درصد یا 30 درصد غنیسازی را در دست ندارد که بتواند وعده بدهد در نتیجه میتوانیم مطمئن باشیم که خط قرمزها در رابطه با این موضوع کاملاً رعایت خواهد شد.
محمدرضا باهنر در اجلاس سراسری جبهه پیروان خط امام و رهبری طی سخنانی اظهار داشت: قاعدتاً جلسه امروز هم اولین جلسه بعد از ضایعه رحلت مرحوم عسگراولادی هم اولین جلسه بعد از استقرار دولت یازدهم است. به همین مناسبت برنامهریزی کردیم که در خدمت اعضای جبهه در سراسر کشور باشیم. تا هم در وقایع گذشته تحلیلی داشته باشیم و هم برای آینده برنامه ریزی کنیم و بتوانیم راهکارهایمان را دنبال کنیم.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین در سخنانی در خصوص مرحوم عسگراولادی گفت: عسگراولادی از زمانی که شاید مویی در صورتشان درنیامده بود برای یاری انقلاب اسلامی و امام همت کردند و در جایجای تاریخ مبارزات اسلامی در مهمترین حوادث انقلاب حضور ایشان درخشان است.
باهنر در رابطه با مسئله آینده جبهه پیروان اظهار داشت: در روزهای گذشته حرفهای متفرق و متنوعی را در این خصوص داشتیم و جلساتی را هم در رابطه با این موضوع برگزار کردیم و چیزی که هیات رئیسه تصویب کرد این بود که هیات رئیسه جبهه هر از چند گاهی با حضور شورای مرکزی جلساتی داشته باشد و یک مقدار ارتباط اعضای جبهه با خود شورای مرکزی قوی تر شود و تعامل مستمری وجود داشته باشد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه اظهار داشت: جبهه پیروان با همه تلاشهایی که انجام داده متشکل از 15 نفر عضو رسمی و دو عضو ناظر است ما این چنین تجمعی را از فعالان سیاسی سراغ نداریم، اما عملکرد جبهه پیروان خط امام رهبری تا به حال بیشتر یک دیرکرد ائتلاف انتخاباتی داشته است، یعنی در طول سال رفت و آمد و گفت و شنود داشته ایم و گهگاهی هم به مناسباتهای مختلف بیانیه صادر میکردیم و ارتباط اعضای جبهه با هم بیشتر صلهرحمی بوده و هوای عاطفی یکدیگر را داشتهایم تا اینکه هوای تشکیلاتی یکدیگر را داشته باشیم و کار سیاسی بکنیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما یک زمانی از آقای حبیبی خواهش کردیم که مسئولیت تشکیلات استانها را به عهده بگیرند و ایشان بعد از یک مدت کوتاهی یک فهرست بلندبالایی مبنی بر اینکه نیازمند نیروی انسانی، دفتر و امکانانی از این قبیل هستیم در مقابل ما قرار دادند که ما در پاسخ ایشان گفتیم که جبهه قرار نیست یک حزب تمام عیار شود و در سراسر کشور دفاتر استانی داشته باشد. بلکه بیشتر از هر چیر در تشکیلات نیاز به همیاری داریم.
باهنر در ادامه این مطلب افزود: به دلایلی که ذکر شد ما در سراسر کشور حتی یک ساختمان و حتی یک ملک استیجاری تحت عنوان جبهه پیروان خط امام و رهبری نداریم و جبهه همواره مهمان اعضایش بوده است و شاید یکی از دلایلی که واحدهای فعال هم نداریم به همین دلیل باشد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما واحدهای سیاسی، تشکیلاتی؛ فرهنگی و پشتیبانی داشتهایم، ولی اینها خیلی به عنوان تشکیلات حزبی فعال نبوده و واقعیت این است که جبهه پیروان خط امام و رهبری حزب نیست.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه ضروری است که ما علاوه بر فعالیت و کارکرد انتخاباتی یک کارکرد تشکیلاتی متحد هم داشته باشیم، تاکید کرد: اولین اقدام لازم برای کار تشکیلاتی این است که برخی از اختیارات اعضای حقوقی ما به جبهه منتقل شود یعنی چنانچه بخواهیم یک واحد تبلیغات داشته باشیم، این باید از سوی واحدهای تبلیغاتی تشکلها باشد.
باهنر نیروی انسانی را یکی دیگر از موارد لازم جهت فعال شدن جبهه پیروان خط امام و رهبری عنوان کرد و افزود: تمام اعضای جبهه عضو حقوقی هستند به همین دلیل هم هست که ما مکان دقیق برای جبهه نداریم و اگر دبیر جبههای هم داریم قبل از این که دبیر ما باشد رئیس یکی از تشکلها است.
وی در ادامه گفت: نکته دیگر در فعال شدن جبهه پیروان خط امام و رهبری امکانات مالی است. بنابراین به نکتهای که عرض کردم معتقدم که باید چشمانداز جبهه را به همین صورت در نظر بگیریم البته باز هم باید مراقب باشیم که جبهه پیروان خط امام و رهبری قرار نیست که یک حزب شود چراکه اعضای جبهه خودشان حزب هستند.
باهنر در رابطه با مسائل مربوط به دولت نیز طی سخنانی اظهار داشت: در رابطه با انتخابات اخیر ریاست جمهوری تحلیلها و سوالات زیادی وجود دارد که برخی عمدی و برخی دیگر غیرعمدی است، اما اگر بخواهیم وارد جزئیات شویم و در خصوص مسائلی از این دسته که چرا برای پیروزی در انتخابات با یکدیگر وحدت نکردیم و یا اینکه چرا خوب خرج نکردیم، بحث کنیم، باید گفت که اینها را می توان به عنوان یکی از دلایل عدم موفقیت جریان اصولگرایی ذکر کرد اما هیچ کدام اینها علت تام نیست.
وی در ادامه در تحلیل انتخابات اخیر ریاست جمهوری اظهار داشت: در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری نه اصولگرایان و نه اصلاحطلبان هیچ کدام حضور نداشتند،چرا که کشور ما در طول 8 سال دچار یک اصلاح طلبی افراطی بعضا با هنجارشکنیها همراه بود بعد از آن نیز هشت سال دیگر هم دچار یک افراط اصولگرایی از نوع احمدی نژاد بود و در نتیجه مردم ما به اعتدال پناه بردند.
باهنر روحانی را سمبل یک حرکت اعتدالی دانست و گفت: هم در عملکرد سیاسی و هم در عملکرد فکری ایشان مطقعاً هیچ کس نمیتواند بگوید که روحانی سابقا اصلاحطلب بوده است.
وی در خصوص دولت یازدهم خاطر نشان کرد: مسائلی که دولت یازدهم به آن وعده داده بود سه محور علنی داشت که به یکی از این محورها مسئله مذاکرات ژنو و مسئله هستهای ایران است که ممکن است نظام استکباری در مورد آن مدعی ما باشد. بخش دوم این وعده ها در خصوص مسئله داخلی نظیر تورم، تولید، بیکاری و مسائلی از این دسته است که برنامه اینها مسائل روزی هستند که تقریباً همه خانوادهها با آن درگیرند.
وی در ادامه افزود: یک سری مشکلات هم وجود دارد که مشکلات پنهانی است که ممکن است دلها را بلرزاند، مثل صندوق بازنشستگی کشور که اگر به دادشان نرسید یک سونامی به راه میافتد که ممکن است خیلی مسائل را با خود بغلطاند و ببرد و در کنار آن مسائل اخلاقی و اجتماعی را نیز میتوان از جمله این مشکلات پنهان عنوان کرد.
باهنر گفت: مسئله دیگری که باید درخصوص دولت یازدهم عرض کنم این است که ما از دولت یازدهم توقع داشتیم که همانند دولتهای گذشته به تغییرات وسیع دست نزند، چرا که این چنین تغییرات گستردهای از وزیر گرفته تا سرایدار مدرسه و نامهرسان اداره بهرهوری در کشور را خراب خواهد کرد.
وی در خصوص سیاست خارجی و مسئله هستهای کشور نیز با بیان اینکه ما در حال حاضر درگیر یک جنگ تمام عیار دیپلماتیک هستیم، تاکید کرد: دشمن با همه توان به میدان آمده است، بنابراین ما باید از سرداران دیپلماتمان حمایت کنیم و نکته دوم در این خصوص این است که باید به رصد این مسائل بپردازیم.
باهنر با اشاره به اینکه در جنگ اعتماد معنایی ندارد و کسی به دشمن اعتماد نمیکند، گفت: ما به هیچ یک از طرفهای مذاکرتمان اعتماد نداریم و اینکه بعضی نگران این هستند که نکند تیم مذاکرهکننده ایرانی به طرف مقابل وعده هایی بدهند، باید بگویم که دست آنها نیست.
وی در توضیح این مطلب افزود: آقای ظریف که کلید 20 درصد یا 30 درصد غنیسازی را در دست ندارد که بتواند وعده بدهد در نتیجه میتوانیم مطمئن باشیم که خط قرمزها در رابطه با این موضوع کاملاً رعایت خواهد شد.
باهنر گفت: در رابطه با مسئله هستهای ایران، البته ما به تعهداتی که میدهیم عمل میکنیم، اما شرط آن این است که آنها هم باید به قولهای خود متعهد باشند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه اگر طرفهای مذاکره کننده گزینههای روی میز را دارند ما همه گزینههای روی میز خودمان را داریم،خاطرنشان کرد: ما در 50 سال مبارزه یاد گرفتهایم که در مبارزه برد – باخت چگونه باید عمل کنیم، بنابراین ما تجربه میدان بردـ باخت را داریم و دستهایمان نیز روی ماشه است.
باهنر در خصوص مسائل اقتصادی نیز خاطرنشان کرد: برخی از سیاستهای راهبردی دولت مربوط به تصمیم گیریهاست که تصمیمات خوبی که امیدوارنه است اتخاذ شده اما اصلاً کافی نیست.
باهنر بیان کرد: ما در دوره احمدی نژاد گفتیم که اگر سهم تحریمها را بخواهیم در به وجود آمدن مشکلات اقتصادی حساب کنیم، حداکثر 30 درصد است و 70 درصد آن به برنامهریزی درست خودمان برمیگردد.
وی در ادامه تاکید کرد: تا اتکای ما به سیاست داخلی نباشد، مشکلتمان حل نمیشود.
باهنر با اشاره به ضرورت داشتن شجاعت عمل برای به کار بردن تدابیری برای حل مشکلات اقتصادی، گفت: اگر دولت دنبال راه حل اقتصادی است که هیچ کس در آن ضرر نکند، من معتقدم که این چنین راهحلی را خداوند هم خلق نکرده است. در نتیجه باید تصمیم گرفت و شجاعانه عمل کرد.
باهنر با بیان این که برای مسیر آینده سیاسی کشور هم نقضهایی وجود دارد، افزود: بعضی از اطرافیان آقای روحانی بحثهای انتخاباتی را خیلی زود کلید زدهاند که البته ممکن است، آقای روحانی هم خیلی از این موضوع راضی نباشد اما واقعیتی که وجود دارد این است که ما چه بخواهیم و چه نخواهیم باید دو سال و نیم با هم همزیستی مسالمتآمیز داشته باشیم، بنابراین من از آقای روحانی خواهش میکنم که به اطرافیان خود تذکر دهند که بحثهای انتخاباتی را به موقع شروع کنند.