arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۵۴۵۷۸
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۰ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۳
منابع پاکستانی:

یک بمب در مسیر انتقال پرویز مشرف از بیمارستان به محل اقامتگاهش منفجرشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 منابع خبری پاکستان روز پنجشنبه گزارش دادند: یک بمب در مسیر انتقال ˈپرویز مشرفˈ حاکم نظامی سابق پاکستان از بیمارستان قلب و عروق شهر ˈراولپندیˈ به محل اقامتگاهش در شهر ˈاسلام آبادˈ، منفجر شد.
 

این منابع به نقل از پلیس اسلام آباد نوشتند:این انفجار هیچ تلفاتی در بر نداشت با این حال تدابیر امنیتی در اطراف محل اقامتگاه پرویز مشرف در منطقه ˈچک شهزادˈ این شهر تشدید شده است.

مشرف 12 دی 92 در مسیر رفتن به دادگاه ویژه اسلام آباد دچار عارضه قلبی شد و به بیمارستان قلب نیروهای مسلح شهر راولپندی انتقال یافت.

براساس این گزارش؛ رییس جمهوری پیشین پاکستان پس از دو ماه بستری بودن در بیمارستان قلب و عروق نیروهای مسلح (AFIC) در شهر راولپندی امروز مرخص و بطرف محل اقامتگاه خود (بهمراه اسکورت امنیتی) عزیمت کرد و لحظاتی پس از عبور خودروی مشرف و نیروهای امنیتی همراه وی از یک پل در نزدیکی محل اقامتگاه، بمب کارگذاشته شده منفجر شد.

پلیس اسلام آباد پیشتر دهها کیلوگرم مواد منفجره جاسازی شده در اطراف محل سکونت پرویز مشرف را در داخل یکدستگاه خودروی کشف و خنثی کرده بودند.

طالبان پاکستان و برخی از گروههای غیرقانونی پرویز مشرف را تهدید به حملات مرگبار کرده و اعلام داشتندکه آنان از هیچ فرصتی برای هدف قراردادن مشرف دریغ نمی کنند.

روزهای اخیر دادگاه ویژه اسلام آباد که مسوولیت محاکمه پرویز مشرف در پرونده خیانت بزرگ به کشور را به عهده دارد؛ حاکم نظامی سابق پاکستان را به اتهام تعلیق قانون اساسی و اعلام غیرقانونی وضعیت اضطراری در کشور مجرم شناخته و همچنین درخواست وی جهت خروج از کشور را نیز رد کرد.

متعاقب آن رییس جهمهوری پاکستان درخواست خود را به دولت این کشور ارجاع داد ولی روز گذشته (چهارشنبه) وزارت کشور پاکستان درخواست ˈپرویز مشرفˈ حاکم نظامی سابق پاکستان به منظور خروج از کشور را مردود دانست و اعلام کرد که نام مشرف از فهرست افراد ممنوع الخروج به دلیل در جریان داشتن پرونده های جنایی علیه وی در دادگاه حذف نمی شود.

مشرف 70 ساله از سال 1378 تا 1387 شمسی (1999 تا 2008 میلادی) قدرت را در پاکستان در اختیار داشت. وی پس از انجام کودتای نظامی به عنوان فرمانده وقت ارتش پاکستان از متحدان قوی آمریکا محسوب می شد.

مشرف پس از گذارندن چند سال دوران تبعید خود خواسته اش در شهرهای دبی و لندن، چهارم فروردین 92 وارد فرودگاه ˈکراچیˈ در جنوب پاکستان شد. پس از آن دادگاههای این کشور مشرف را در خصوص مقصر بودن در پرونده های قتل بی نظیر بوتو نخست وزیر پیشین پاکستان، تعلیق قضات این کشور، قتل اکبر بگتی رهبر قبیله بلوچ ایالت بلوچستان و دستور انجام عملیات نظامی به مسجد لعل اسلام آباد و کشتار طلاب علوم دینی به حبس خانگی در اقامتگاه خود در منطقه ˈچک شهزادˈ اسلام آباد محکوم کردند.

وی همچنین از سوی دادگاه پاکستان برای حضور در انتخابات عمومی این کشور رد صلاحیت شده بود.

حاکم نظامی سابق پاکستان به رغم تحت فشار قرار گرفتن از سوی نهادهای قضایی این کشور توانست دادگاه را در چهار پرونده شامل ترور مرحومه بی نظیر بوتو نخست وزیر فقید پاکستان، عملیات نظامی به مسجد لعل اسلام آباد و کشتار طلاب علوم دینی، قتل نواب اکبر بگتی یکی از رهبران قبایل بلوچ در ایالت بلوچستان و تعلیق فعالیت قضات ارشد این کشور مجاب به پذیرش قرار وثیقه خود کند.
نظرات بینندگان