پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی در سومین جلسه این ستاد با اعلام اینکه از سوی ریاست محترم جمهور جناب آقای رحمانی فضلی، وزیرکشور، به عنوان نماینده دولت در ستاد بزرگداشت حضرت امام معرفی شده است، افزود: وزیر کشور به تمام معاونان خود برای همکاری با ستاد مأموریت داده است.
به گزارش جماران، حجت الاسلام والمسلمین محمد علی انصاری در سومین جلسه ستاد برگزاری بیست و پنجمین بزرگداشت امام خمینی که صبح امروز (یکشنبه) برگزار شد با اعلام این خبر، ادامه داد: همان طور که می دانید، از اول خرداد مناسبت های مختلفی از جمله بعثت پیامبر(ص)، سالروز فتح خرمشهر، آغاز ماه شعبان و اعیاد شعبانیه و روزهای پاسدار و جانباز وجود دارد و مراسمی به این مناسبتها برگزار میشود که لازم است پیوند میان این مناسبتها و اندیشه و سیره و بیانات امام خمینی در این ایام برجسته شود.
دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی گفت: در همین زمینه ما نیازمند همکاری بیشتر میان متولیان این امور و برنامه با ستاد هستیم، پیشنهاد ما این است که کارهای موازی انجام نشود. یکی از اصولی که همه ساله روی آن تأکید داشتیم، این است که مراسم امام باید وحدتبخش باشد و زمینه استحکام نظام و الگوی برنامههای دیگر ما قرار گیرد.
انصاری با اشاره به این که برخی از دستگاهها و وزارتخانهها با ترکیب مدیریتی جدید، مشغول انجام وظیفه هستند؛ افزود: ممکن است اطلاعات برخی از مدیران و معاونان از برنامههای ستاد کم باشد، بنابراین بهتر است؛ مصوباتی که در سازمانها و وزارتخانههای مختلف در سنوات گذشته به عنوان دستورالعمل تهیه شده، تکثیر شود و در اختیار مدیران ارشد سازمانها قرار گیرد. آگاهی مدیران جدید از برنامههای گذشته ستاد، منجر به مرور کارهای گذشته میشود و توجه به رفع کاستیهای احتمالی در سالهای گذشته را بیشتر میکند.
وی از نماینده صدا و سیما درخواست کرد تفصیل برنامههای ستادی خود به خصوص در حوزه معاونت سیاسی صدا و سیما را در جلسه بعدی ستاد مرکزی ارائه و تصریح کرد: اشکال کار این است که حجم زیادی از مصاحبهها و برنامهها در روزهای منتهی به مراسم و در حین مراسم از صدا و سیما پخش می شود، در حالی که این برنامهها باید حداقل از یک هفته قبل، پخش و با دستگاههای ذیربط هم در این رابطه گفت و گو شود.
انصاری در خصوص پیشنهادی برای برگزاری مراسم بزرگداشت امام خمینی در استان ها، گفت: در جلسه با وزیر کشور قرار شد که نهادها و سازمانهای مرتبط در استانها و شهرستانها به طور جدی فعال شوند. در همین زمینه تقاضا داریم، امکانات مالی بیشتری به استانها تخصیص داده شود چرا که هر قدر استانها در این زمینه قویتر عمل کنند؛ دغدغه ما برای برگزاری مراسم بزرگداشت و رساندن پیام ستاد به جوانان و نسل جدید کمتر خواهد بود.
وی همچنین از کمیته ترافیک درخواست کرد تا دو هفته بعد مصوبات برنامههای امنیتی و پهنههای پیرامون حرم و سایر موارد مرتبط با این کمیته را ارائه نماید، همچنین برای حل معضلاتی همچون پارکینگ، عوارضی، دوربرگردان که در آستانه مراسم مشکلاتی را برای زائران ایجاد میکند؛ تدبیری بیاندیشد.
وی با اشاره به مسئله بیمه و درمان زائران، اظهار داشت: پیشنهاد نماینده وزارت اقتصاد درباره بیمه و درمان زائران؛ بسیار خوب بود، اشکالی که وجود دارد، این است که برخی از اتفاقات و حوادث در مراسم و در مسیرها رخ میدهد، که در طول مراسم به اطلاع ستاد نمیرسد و ما بعدا میفهمیم که کسی مصدوم شده و برای درمان دچار مشکل شده است. بنابراین پیشنهاد بنده این است که دستگاهها ارتباط خود را با بیمهها قویتر کنند و دستورالعمل های لازم را برای جلوگیری از وقوع چنین وضعیتی صادر نمایند.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی با آرزوی علو درجات برای ماموستا مجتهدی، امام جمعه اهل سنت سنندج، افزود: ائمه جماعت استانهای مرزی و اهل سنت، دین خود را نسبت به امام و نظام ادا میکنند و خطبههای آنان، سراسر حمایت از امام و نظام است. استانهای مرزی ما هم از نظر امنیت و هم از نظر فرهنگی شاخص استانهای کشورند.
وی همچنین ضمن گرامیداشت یاد آیتالله ملکوتی گفت: ایشان در دوران حیات امام، نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز بودند و خدمات شایانی قبل و پس از انقلاب به حوزههای علمیه داشتند. با وجود پیام اختصاصی مقام معظم رهبری برای ایشان و تجلیلی که در حوزه علمیه به عمل آمد، من اعتقاد دارم که حق آیتالله ملکوتی بیش از اینها بود.