پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ماجرای جلوگیری از سخنرانی سید حسن خمینی نوه امام (ره)، موجی از حیرت و شگفتی در محافل سیاسی و مردم به جای گذاشته است و باعث بروز واکنش های متعددی شده که بخش هایی از آن در «انتخاب» منتشر شده است.
«حبیب الله معظمی گودرزی» نیز در یادداشتی که در در اختیار «انتخاب» گذاشته، به تحلیل ماجرای بروجرد و چرایی آن پرداخته است.
متن کامل این یادداشت در ادامه می آید:
نمی دانم چرا این روزها این تعبیر بلند امام علی(ع) رهایمان نمی کند که شرک را به حرکت موری برسطحی لغزنده در تاریکنای شب توصیف کرده اند . و ما اینک دچار شرک سیاسی نشده ایم که در آستانه سالگرد امام راحل(ره) همو که عزت ملی ، حیات و آگاهی سیاسی و فهم پیرامونی و اجتماعی به ما ایرانیان بخشید، مراسمی را به یاد و گرامیداشتش در بروجرد لغو می کنیم؟ و نواده رشیدش آقاسیدحسن خمینی را از شرکت در این مراسم باز می داریم و هیچیک از مقامات دولتی از استاندار و فرماندار که صدقه سر آرای 24خردادماه مردم با لابی یا غیر لابی به قدرت رسیدند، تا غیر دولتی از نمایندگان تا امام جمعه شهر در برابر این اقدام درمعرضِ عموم هیچ واکنش و بیانِ عمومی از خود نشان نمی دهند؟ و خیلی ساده از کنار وقایع می گذریم تا حرکت به سوی شرک شکل بگیرد.
می توان برای ممانعت از شکل گیری شرک سیاسی، ساده از کنار وقایع نگذشت و برای این کار می توان مسائل و سووالات را ساده کرد و آسان گفت. پس سووال اینست که آقا سید حسن خمینی نه به عنوان نواده خمینی کبیر(که نمی خواهد از این نسبت به رانت خواری تعبیرشود) و نه بعنوان روح زنده و میراث بر بنیانگذار جمهوری اسلامی، نه به عنوان یک عالم دینی سخنران یک مراسم انقلابی و دینی و حتی نه به عنوان کسی که به موطن مادری خود می رود، بلکه به عنوان یک شهروند عادی ایران، حق سخن گفتن دارد آن هم در مورد فردی که نظامی را تاسیس کرده که سخنران و همه ما تحت حاکمیت آن قرار داریم؟آیا نه در یک قرن بعد و نه نیم قرن بعد بلکه یک ربع قرن بعد از رحلت بنیانگذار یک نظام، در همان نظام نمی توان در مورد او سخن گفت؟
آیا ممکن است کشورما نادرترین کشورجهان باشد که برای یک سخنرانی یا یک فعالیت اجتماعی نه تنها بایستی پاسخگوی دستگاه های رسمی و قانون بود بلکه بالاتر و مهمتر به اذن افرادی غیررسمی که در قانون هیچ نامی از آنها ذکر نشده است نیاز باشد؟ و این افرادند که تعیین کننده بود و نبود آن سخنرانی و فعالیت اجتماعی اند؟ وآیا ممکن است در کشوری انقلاب کرده، واژه انقلابی از مظلوم ترین واژه ها باشد چرا که برخی منفعت طلبان و نزدیک بینان آن را با حرکت های غیر قانونی و آنارشیستی به مظلومیت و انحراف کشانده اند؟ راستی چرا این افراد از نوعی مصونیت برخوردارند و آیا این عدالت و برابر است که عده ای در ضعف و قلت تعدادپف صدایشان بلندتر از آنی است که حقشان است ؟
بعنوان یک بروجردی و از طرف مردم با عمق پیشینه تمدنی ، فرهنگی و مدنیت، ادب و احترام و قدرشناس بروجرد، عذر تقصیر به پیشگاه امام راحل از بابت چنین اتفاقی، از بابت چنین بی احترامی که ساده و ساکت از کنارش می گذریم.اگر اتفاقی درخارج از مرزهای ما اتفاق می افتاد، در داخل این مملکت از صغیر و کبیر گوش فلک را کر نمی کردیم و رثانامه ها سرنمی دادیم؟ اما همایشی را به راحتی در داخل کشور و به نام بنیانگذار نظامی که ما را که دراین نظام چنین مواضع ریز و درشت برای جهانیان و دیگران اتخاذ می کنیم بر برج عزت و استقلال نشانده، لغو می کنیم. وا حیرتا!
عذر تقصیر به پیشگاه امام راحل از طرف ستارگان بروجردی ملت ایران، ستارگان سپهردین، فرهنگ، مقاومت و استقلال مردم ایران؛ از طرف آیت الله العظمی سید حسین بروجردی، (به تعبیر رسای مقام معظم رهبری) علامه دکتر سید جعفر بروجردی، دکتر عبدالحسین زرین کوب، استاد عبدالمحمد آیتی، مهرداد اوستا، سردار محمد بروجردی والبته آیت الله سید محمد باقر سلطانی طباطبایی ( پدر بزرگ مادری آقا سیدحسن خمینی) که نمادهای اصالت و شرافت و مدنیت و ادب مردم این سامانند که نباید اقدامات افراد بی ریشه و فرهنگ را به نام اینان نوشت.بروجردی ها را باید با این نامداران تعریف کرد نه با آنانی که از سر مخالفت با ترویج اندیشه های خمینی در می آیند و اساساً از مدنیت و فرهنگ رنج می برند.
آقا سید حسن خمینی چند سال پیش در سالگرد امام راحل با نعره وعربده قماشی روبرو شد. اما امسال در آستانه بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام راحل، لغو مراسم آن مرحوم در بروجرد نشانه این است که اینک آن عربده ها و نعره ها به ناله تبدیل شده اند. فرق بین نعره و ناله و بین قدرت و ضعف این قماش ، همان امیدی است که به مردم ایران بازگشته است. امید که وارد شود شرک نعره از خانه به در می شوند.
*مدرس و روزنامه نگار
اونی که خودش رو به خواب زده عمرا بشه بیدار کرد.
اگركسي سخني دارد بايد در اصول قانوني بيان كند .
در دولت گذشته هرچي مي شد ميگفتيم قدرت دستشونه!
اما حالا چي بگيم؟
آيا دادستان در لرستان داريم؟
حالا انتظار دارین کسی بگه بالا چشم اینا ابرو؟
بابا شما كه اعتدال دوست هستيد يك طرفه مطلب نزنيد
این افراد قلیل که صدایشان شنواتر از اکثریت است هشت سال نشستند و شاهد غرق شدن ایران در دریای طوفانی اقتصاد شدند ، هر روز ایران منزوی تر شد و این دوستان ثروتمند و حالا که ایران از روزهای سیاه فاصله گرفته این دوستان یاد امام و انقلاب میافتند و گستاخی را به حدی رسانده اند که مانع سخنرانی یادگار امام میشوند که واقعا باید به حال این افراد و همفکرانشان تاسف خورد .
آنها می خواهند مردم را از این دولت ناامید کنند و آرای مجلس را در انتخابات آینده بطرف خود بکشند که ظاهرأ دارند موفق می شوند .
آقایان فوق الذکر نصبت شما با جریان دولت چکونه تبیین می شود؟؟ آیا شما منفعت طلبان عافیت خواه نیستید؟؟؟
احسنت
ازدستگاههاي ذيربط سوال ميكنيم درآخرت چگونه پاسخ مي دهيد؟
ضمناً فراموش نکنیم که بروجرد بیشترین میزان بیکاری در استان لرستان را دارد و خود استان لرستان بیشترین بیکاری در سطح کشور .ای کاش مسئولین امر به جای لغو سخنرانی ایشان به فکر حل مشکل بیکاری شهر بروجرد بودند.....
1-این شیوه برخورد با سخنران یک مراسم در هر سطحی که باشد کاملا مردود و نادرست است و فرقی نمی کند نوه ی امام باشد یا رئیس مجلس یا فردی دیگر.افراد باید هر اعتراضی که دارند به صورت کاملا منطقی و نه با داد و فریاد آن را بیان کنند.باید ما (ملت ایران)به این سمت برویم که با استدلال و عقلانیت ایرادات خود را از افراد بیان کننیم نه از روی احساس.
2-اما شما یک جانبه قضاوت نکنید.ببنید دلیل این کار مردم چه بوده است.ایا تمام کسانی که این نوع کارها را می کنند سازماندهی شده اند.ممکن ایشان در هر شهر دیگری هم که سخرانی کنند باز این اتفاق تکرار شود.خوب دلیل این موضوع،موضع گیری ها و حرف های کاملا مردود این اشخاص است که خون ملت را به جوش می اورد.حالا مردم راه درست انتقاد را بلد نیستند، دادو فریاد می زنند،باید مردم را به این سمت برد که با دلیل و منطق انتقاد ها و اعتراض های خود را بیان کنند نه این که شما هم از آن طرف بیفتید و با بزرگ کردن فلان شخص بخواهید ان عده از مردم را بکوبید.
3-نحوه نادرست انتقاد فرد اول از یک فرد دوم نباید لزوما این طور برداشت شود که این فرد دوم ایرادی ندارد.شاید آن فرد اول روش انتقاد را بلد نیست.
لطفا بذارینش رو سایت
ممنون
اخه نهادهای مرتبط کجا هستن؟؟مگه الان روحانی رئیس جمهور نیست یااینکه ما خوابیم؟؟
یونسی میره شیراز چند نفرافراطی با شعار مرگ بر فتنه گر و...ازش استقبال میکنن،اینهم از سید که باهاش این کارو کردن!
باور کنین تعجب میکنم دولت قبل کسی با مسولین رسمی این کارو کرد؟؟!
چرا حرف ما مردم رو کسی شنوا نیست؟!
ما رای دادیم که عدالت در عمل پیاده بشه نه در زبان.
انتخاب مدیونی اگه تایید نکنی و حرف مردمو به گوش مسولین نرسونی،یادت باشه مدیونی و روز رستاخیز جوابگو خواهی بود
زنده باد سيد حسن خميني
خدا را شكر كه سيد حسن عزيزمان أنقدر أديب و فقيه هستند كه نيازي به حمايت شما با چنين أدبياتي ندارند.
خود ايشان هر وقت ضرورت إحساس كنند حتما بيانيه مي دهند
اما سخنرانی نواده عزیز امام در دانشگاه رو عده ای جمع میشن و مانع انجام اون میشن و به مقصود میرسن (البته مقطعی چرا که پاسخ این بی حرمتی ها را از مردم خواهند گرفت) و مسئولین استان و شهر و .....ممانعتی به عمل نمیارن و تلاشی در جهت منع این بی حرمتی انجام نمیدن
انتظار این بود و حق هم این بود که تمام این مسئولین امکاناتشون رو به خدمت می گرفتند و این افراد رو منزوی می کردند و سخنرانی و همایش هم انجام می شد
این رسم ناحقی است و توسط افرادی که حق را برنمی تابند انجام شده است
این مسئولین هم بدانند وقتی ناظر چنین اعمالی قرار می گیرند و برخورد نمی کنند به آن عمل راضی هستند و کسی که به ظلم راضی باشد نباید در جایگاه این مسئولین بنشیند
مثل همیشه احساس مسوولیت نشان دادید.
ولی مگه شما ها گذاشتتین آقای جلیلی در امیرکبیر سخنرانی کنه و اون جا به جنجال نکشیدید.
آخه انتخاب یکم اعتدال رعایت کن چرا اون خبر در سایت منتشر نکردی منظورتون از اعتدال پس چی بود.
واسه یه بارم که شده نظر ما مخالفین منتشر کن.