arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۶۱۰۴۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳

دلواپسی از این بزرگتر؟! + عکس

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش عصر ایران در این گزارش با اشاره به اینکه ایجاد مراکز بازپروری معتادان زن در ایران به عنوان یکی از نخستین نشانه های قبول کردن رسمی مساله اعتیاد زنان و بیماری بودن این قضیه از سوی مقامات حکومت اسلامی ایران است، از قول معصومه مدیر این مرکز بازپروری می نویسد:" ایجاد چنین مراکزی نخستین نشانه های این مساله است که مقامات تصمیم گیر در ایران به این نتیجه رسیده اند که اعتیاد یک بیماری است و نه یک جنایت، اما تغییر ذهنیت ها زمان می برد."

واشنگتن پست می نویسد : بخش عمده ای از مواد مخدر تولیدی در افغانستان برای رسیدن به بازار جهانی از مسیر ترانزیتی ایران می گذرد و این مساله سبب شده آمار معتادان در ایران یکی از بالاترین آمارها در جهان باشد و اخیرا آمار زنان معتاد نیز فزونی گرفته است.

آمارهای مختلفی درباره جمعیت معتاد در ایران وجود دارد اما آمارهای رسمی دولتی جمعیت معتادان این کشور را 3 میلیون نفر از 76 میلیون نفر جمعیت کل کشور برآورد کرده است که از این تعداد 700 هزار نفر زن هستند.

واشنگتن پست می نویسد : تاسیس مراکز بازپروری معتادان زن قدمی بزرگ در اصلاح نگرش رسمی در ایران درباره مقوله اعتیاد زنان است . این مساله پیشتر یک تابو محسوب می شد اما اکنون با تاسیس چنین مراکزی، این معضل به رسمیت شناخته شده است.

گزارش واشنگتن پست از مرکز بازپروری معتادان زن در تهران (+عکس)

راضیه خدادوست مدیر کل بهزیستی استان آذربایجان غربی ماه گذشته در جریان کنفرانسی درباره اعتیاد در شهر ارومیه ترویج اعتیاد در بین زنان ایرانی را توطئه و طرحی از جانب دشمنان دانست و گفت:" اعتیاد زنان به مواد مخدر ترفند دشمنان ما برای حمله به ارزش های اسلامی  خانواده های ایرانی است. دشمنان جمهوری اسلامی سرمایه گذاری عظیمی روی این موضوع کرده اند."

واشنگتن پست می نویسد: پیدا کردن و تهیه مواد مخدر در ایران بسیار آسان است و بیشتر معتادان از شیشه و کراک تولید آزمایشگاه های زیر زمینی داخل ایران گرفته تا هرویین و سایر مشتقات گرفته شده از تریاک استفاده می کنند.  

واشنگتن پست می نویسد : تا همین اواخر در ایران تابو بودن مساله اعتیاد زنان به مواد مخدر حتی بیان این مساله را از سوی معتادان زن و دختر مشکل می کرد چه برسد به ایجاد مراکزی برای بازپروری آنها.

گزارش واشنگتن پست از مرکز بازپروری معتادان زن در تهران (+عکس)


ناهید 27 ساله معتاد به مصرف هرویین و شیشه که در مرکز بازپروری بستری است می گوید: دسترسی به مواد مخدر در ایران به آسانی آب خوردن است و شما می توانید هر جا و هر زمانی که اراده کنید در عرض چند دقیقه مواد مخدر تهیه کنید.  

 به دلیل محدودیت ها و فرهنگ مذهبی حاکم بر جامعه ایران و تابو بودن مساله اعتیاد زنان ، زنان معتاد این مواد را از مکان ها و محیط های کاملا زنانه تهیه می کنند و بسیاری از زنانی که در مرکز بازپروری بودند می گفتند برای نخستین بار با این مواد در سالن های زنانه و زیر زمینی زیبایی که بدون مجوز و در خانه ها تاسیس و دایر می شود، آشنا شده اند.

بسیاری از زنان معتاد در مرکز بازپروری می گویند در این سالن ها با مواد مخدر و شیشه آشنا شده اند و برخی فروشندگان این مواد به آنها گفته اند اگر می خواهند کاهش فوری وزن داشته باشند شیشه بکشند.

این روزنامه آمریکایی سپس به اظهارات رحمانی فضلی وزیر کشور ایران درباره مقوله اعتیاد زنان در ایران اشاره می کند و به نقل از او در کنفرانس خبری ابتدای سال جاری می گوید: مهم ترین مشکل ما در ایران این است که اعتیاد در میان زنان مساله ای پنهانی است.

واشنگتن پست می نویسد : علی رغم سیاست های مبارزه با مواد مخدر در ایران از مساله مقابله با توزیع و فروشندگان و قاچاق گرفته تا کمپین های تبلیغاتی مبارزه با مواد مخدر به عنوان یک کار فرهنگی، دولت ایران از سازمان های غیر دولتی نیز خواسته است برای یاری در این امر به کمک بیایند.

معصومه مدیر مرکز بازپروری که از 13 سال پیش مدیریت این مجموعه را بر عهده دارد نمی خواهد نام و فامیلش آشکار شود و می گوید:آنچه ما در طی این سال ها در اینجا انجام داده ایم به طور رسمی منتشر نمی شود و فقط دهان به دهان منتقل می شود.

او با اشاره به معضل ترویج اعتیاد در بین زنان می گوید: بدون کمک و همراهی اجتماعی ما نمی توانیم به طور موثر با این پدیده مبارزه کنیم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۸۹
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
26
797
آقایان به جای اینکه به دولت گیر دهید فکر چاره باشید ؛ این کشور مال همه است باید همه افکار و انتقاد سازنده داشته باشیم نه اینکه فقط اشکال تراشی بکنیم آنهم بصورت تقلیت و کلیشه ای .............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
15
471
گاهی اوقات اثر یک عکس در زمان مناسب تاثیر بسیار بیشتری از چندین و چند مقاله و سخنرانی دارد. لطفا از این مطالب و عکسها بیشتر منتشر کنید. این کار خدمت به ایران و ایرانی است و به روشنگری هر چه بیشتر مردم کمک میکند. انشاء الله گردانندگان و مدیران انتخاب همواره زنده و پاینده باشند. دعای خیر مردم نثار راه مقدستان باد. دوستتان داریم و به خاطر این تیز بینی و بصیرت به شما تبریک میگوییم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
668
88
مطلب درست ... اما گذاشتن این تصاویر لزوم داشت؟
نظرات بینندگان