arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۷۶۲۸۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۱۲ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۳

برخی رئيس‌جمهور را عصباني مي‌خواهند

*آیت الله غرویان
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حقيقتا بابت لحن حسن روحاني در انتقاد از مواضع دلواپسان كمي تعجب كردم. چراكه در يك سال اخير خط مشي ايشان متعادل بود. اين «‌به جهمني» كه آقاي رئيس‌جمهور در سخنانشان به كار بردند نشان‌دهنده تغييرلحن شخص رئيس‌جمهوري بود و بهتر بود كه اينچنين نمي‌شد. اين لحن در راستاي خواسته منتقدان دولت به ويژه در بخش سياست خارجي و مذاكرات بود.

اين جريان منتقد و مخالف مي‌خواهند موجبات عصبانيت دولت و رئيس‌جمهوري را فراهم كنند تا او را به تقابل با خود بكشانند. البته ممكن است كه آقاي رئيس‌جمهور هنوز به آن حد نرسيده باشند ولي كلام و مطالبي كه در سخنراني اخيرشان مطرح كردندبيانگر موضوع ديگري بود لذا بايد در انتخاب كلمات دقيق بود چرا كه گزينش كلمات بسيار داراي اهميت است علاوه بر اين، سخنان آقاي رئيس‌جمهور نيز به گونه‌اي بود كه مي‌توان برداشت‌هاي متفاوتي از آن داشت.

وقتي اين مطالب را مطالعه كردم در نگاه اول اينچنين متصور شدم كه ايشان روي سخنش به تمامي جريان‌هاي سياسي داخلي و خارجي مخالف مذاكرات است بدين معنا كه ايشان در برابر كشورهاي غربي هستند چراكه ايشان در سخنان خودشان نيز به روشني از تلاش برخي جريان‌هاي سياسي خارجي براي ترويج اسلام هراسي و ايران هراسي در منطقه و جهان صراحتا انتقاد كردند. بر اين اساس بايد سخنان آقاي رئيس‌جمهور انتقادي از عموم جريان‌هاي سياسي داخلي و خارجي ارزيابي شود كه البته در اين ميان، جريان‌هاي سياسي منتقد دولت، انتقادات رئيس‌جمهور را خطاب به خود دانستند. در يك جمع‌بندي نهايي به تمام جريان‌هاي سياسي داخلي كشور توصيه مي‌شود كه به جاي توجه به حواشي سخنان رئيس‌جمهور، ذهن خود را معطوف به اصل اين سخنان كنند كه بجا و دقيق بود. آقاي روحاني در اصل كلام شان اينچنين عنوان كردند كه تا وقتي منطق، درايت و استدلال كافي براي رسيدن به موفقيت در مذاكرات را داريم نبايد از اصل مذاكرات بترسيم.

به عقيده آقاي رئيس‌جمهور مي‌توان با استفاده از نيروي مجرب و منطق سنجيده از حقوق مسلم جمهوري اسلامي دفاع كرد و دلواپسي و لرزيدن از مذاكرات بي‌معناست. اما متاسفانه آنچه كه در اين روزها جريان دارد اين است كه تمام نگاه‌ها و توجه‌ها معطوف به حاشيه‌ها شده و كمتر كسي بر اين اصول تكيه دارد. توجه به حواشي هيچ نتيجه براي كشورا نخواهد داشت جز آنكه وقت مسئولان، مردم و رسانه‌ها كه براي رسيدن به برنامه‌هاي كلان و هدفمند است صرف حواشي بي‌فايده مي‌شود.

در نهايت با وجود تمام حاشيه‌هاي به وجود آمده بايد دانست سخنان رئيس‌جمهور تا حدودي ناشي از تغييرلحن بوده كه ممكن است باعث درگير شدن دولت با مسائل حاشيه‌ای و دور ماندن از برنامه‌هاي كلان و دقيق نظام شود. رفتار دوگانه منتقدان دولت در اين روزها يك بار ديگر نشان داد كه عده‌اي به دنبال بهانه جويي براي تخريب و مانع تراشي هستند پس چه بهتر كه آقاي رئيس‌جمهور كمترين توجه را به حاشيه داشته باشند و چنين مسائلي را در صورت نياز و اهميت به مسئولان رده پايين‌تر از خود واگذار كنند.

* استاد حوزه علميه قم/منبع: آرمان


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۳۱
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
14
13
من باتوجه به اینکه طرفدارریس جمهورهستم ولی انتظاردارم رییس جمهورم فردی باادب ودارای سعه صدر باشدبه قول خیام -من بدکنم وتوبدمکافات دهی -پس فرق میان من وتوچیست بگو-چون الناس علی دین ملوکهم وقتی مردم به حاکمین نگاه می کننداگردرستکارباشندمردم هم خودشان راشکل حاکمان خودمی کنندواگربی ادب ویادزدباشندهمانگونه رفتارمی کنندپس ایشان خیلی بایدمراقب رفتاروگفتارخودباشندامیدوارم مشاوری قوی دراین خصوص داشته باشندچون دشمنان وی سعی می کنندکه بافشارآوردن به رییس جمهوراوراعصبانی کنندوحرفی بزندکه آنها می خواهندتاهجمه خودراعلیه ایشان بیشترکنندپس بایددرمعادلات سیاسی باهوش عمل کرد
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
امیر آقا صبر هم حد و حسابی دارد حتی صبر خدا هم حدی دارد تو که اهل قرآنی حتما متوجه هستی که کتاب خدا هم بعضی موقع منافقان بی عقل را مورد خطاب قرار می دهد و وعده جهنم داغ می دهد
میثم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
0
0
مردمی که عصبی باشند-چرا رییس جمهورشان عصبی نباشد؟؟؟این خشم درونی مردم ایران در برابر عده قلیل و کاسب تحریم بود.
نظرات بینندگان