پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: از زمان اجرایی شدن بسته سلامت دولت تدبیر و امید تا کنون هفت میلیون و 100 هزار نفر در سراسر کشور زیر پوشش بیمه سلامت رایگان قرار گرفتند.
به گزارش ایرنا ' انوشیروان محسنی بندپی ' در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی معاونین ادارات کل بیمه سلامت کشور در دهکده المپیک بخش چهار باغ استان البرز در نشست با خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: از یکم اردیبهشت ماه سال 92 تا کنون در سامانه امید سازمان بیمه سلامت 8 میلیون نفر برای دریافت دفترچه درمانی رایگان بیمه نام نویسی کردند که برای 7 میلیون و 100 هزار نفر دفترچه صادر شد.
وی اظهار کرد: در استان البرز نیز 340 هزار نفر در این سامانه ثبت نام کردند که برای 290 هزار نفر از آنها دفترچه بیمه سلامت صادر شده است.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت به تصویب قانون بیمه سلامت در 20 سال گذشته در مجلس اشاره کرد و افزود: دولت تدبیر و امید به رغم محدودیت های مالی این طرح را در کشور با هدف برخوردارشدن اقشار ضعیف و آسیب پذیر فاقد بیمه درمانی ، اجرایی کرد.
وی بیان کرد: اجرای بیمه سلامت همگانی سبب شد تا افراد برای درمان در مراجعه به بیمارستان های دولتی دغدغه نداشته باشند زیرا تنها ده درصد هزینه از آنان دریافت می شود و تامین تجهیزات پزشکی و داروی مورد نیاز بیمار هم بر عهده بیمارستان است.
این مسوول ، کاهش پرداخت هزینه درمان از جیب مردم،ارتقا سلامت مردم، کاهش نگرانی مردم ، داشتن پشتوانه درمانی ٰ، کنترل و نظارت کمی و کیفی خدمات درمانی ، برخوردار شدن خانواده ها از خدمات درمانی مناسب و ارزان را از مزایای دیگر این طرح ملی در کشور ذکر کرد.
محسنی گفت : سامانه امید برای نام نویسی متقاضیان همچنان فعال است و هر ایرانی که تحت پوشش بیمه های مختلف درمانی نباشد می تواند برای دریافت دفترچه درمانی بیمه سلامت اقدام کند.
وی تعرفه پرداخت هزینه درمانی روستائیان ، عشایر و شهر های زیر 20 هزار نفر را در هنگام مراجعه به بیمارستان های دولتی را 5 درصد اعلام کرد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در ادامه به ارتقاء بسته خدمتی برای 700 قلم بیماران صعب العلاج سرطانی را تا سقف پرداختی 81 تا 90 درصد، داروهای نازایی و ناباروری را در 40 قلم دارویی تا 70 درصد و خدمات دندانپزشکی برای بیمه شدگان زیر 14 سال در 20 نوع خدمت با کمترین هزینه اشاره کرد .
محسنی در بخش دیگری از سخنانش به طرح پزشک خانواده پرداخت و اظهار کرد: مهمترین مشکل این طرح که ده سالی است ازآن سخن گفته می شود به نبود زیرساخت های آموزش تخصصی برای پزشکان مجری این طرح حیاتی که امروزه به یکی از مطالبات مردم تبدیل شده است بر می گردد.
وی یکی از رویکردهای مهم این سازمان را در بخش درمان ، برنامه ریزی برای آموزش و پیشگیری از بیماری و خود مراقبتی بیان کرد و گفت : اجرای برنامه های مناسب در این سه محور در کشور به 250 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی یادآور شد : 41 میلیون نفر تحت پوشش سازمان بیمه سلامت در سراسر کشور قرار دارند.
کارگاه آموزشی معاونین ادارات کل بیمه سلامت کشور با حضور 40 نفر از معاونین ادارات و به مدت دو روز با هدف آشنایی بیشتر با قوانین و ارتقای کمی و کیفی خدمات درمانی به بیمه شدگان در بخش چهار باغ از توابغ شهرستان ساوجبلاغ استان البرز برگزار شد