پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : چهارمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر از امروز در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرد.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در مصاحبه با واحد مرکزی خبر در حاشیه مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: حدود 200 مرکز در این جشنواره شرکت کردند که آثار آن ها ایرانی و مبتنی بر روشهای تولید پوشاک ایرانی-اسلامی است.
قبادی با اشاره به اینکه در این جشنواره 20 استان، 74 دانشگاه و 38 مرکز فنی و حرفهای از استانهای مختلف شرکت کرده اند افزود: در این دوره برجسته ترین تولیدکنندگان حوزه عفاف و حجاب که 50 موسسه هستند شرکت کرده و آثار خود را در سالن های 8 و 9 به نمایش گذاشته اند.
وی با اشاره به حضور هفت کشور در بخش بین الملل جشنواره مد و لباس گفت: آثار ارائه شده در بخش نمایش ظرفیت مدسازی را دارند و قرار است در تفاهم با اتحادیه پوشاک بخشی از آثار ارائه شده به تولید انبوه برسد.
قبادی با بیان اینکه پوشاک هر جامعه نشانه های فرهنگی هر ملت را نشان می دهد افزود: بخش ویژه این جشنواره پاسخ به نیاز مخاطبان بخش حجاب و عفاف است و این بخش محور اصلی آثار ارائه شده جشنواره امسال است.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد نیز با انتقاد از اینکه سال های گذشته آن گونه که باید و شاید به حوزه مد و لباس توجه نشده است گفت: برگزاری جشنواره مد و لباس سعی دارد با نگاه علمی و دقیق دانشگاهیان را به صنعتگران نزدیک کند.
مرادخانی افزود: اقتصاد بخش مهمی در حوزه مد و لباس است که باید به آن توجه ویژه شود زیرا در کشور ما بخش قابل توجهی از فعالیتهای اقتصادی به برندهای غیرایرانی مربوط میشود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برندهای ایرانی خوبی در عرصه پوشاک فعالیت می کنند گفت: یکی از اهداف این جشنواره معرفی و گسترش برندهای ایرانی است.
مرادخانی با اشاره به اینکه سعی می کنیم پوشاکی هماهنگ با فرهنگ ایرانی-اسلامی به مردم معرفی کنیم افزود: نمی توان جلوی واردات پوشاک غیرایرانی را گرفت اما باید رقابت درستی میان برندهای ایرانی و غیرایرانی وجود داشته باشد و حضور طراحان ایرانی آنقدر پررنگ باشد که ورود پوشاک غیرایرانی به ایرانی ها آسیبی وارد نکند.
چهارمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر تا 16 اسفند برپاست.