پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: نگاه امنیتی به دانشگاه هیچ سنخیتی با ارزشهای انقلاب ندارد و باید تلاش کنیم نگاه فرهنگی در دانشگاهها حاکم شود.
محمدرضا عارف، در جمع دانشجویان دانشگاههای استان، با بیان اینکه نباید ارزشها را فدای امیال حزبی کنیم، گفت: در حوزه نرم افزاری توسعه و پیشرفت کشور مسئله اول نیروی انسانی است و جوانان دانشجوی آگاه، دغدغهمند و دارای درک و شعور سیاسی بالا نقطه عطف در این موضوع هستند.
وی، ادامه داد: مهمترین کانون تفکر و تربیت نیروی انسانی دانشگاه است و برای رسیدن به این مهم نیاز به دانشگاه چند بعدی داریم و دانشگاههای تک بعدی ما را به مقصود نمیرساند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید به دانشجو اجازه فعالیتهای فرهنگی و سیاسی در چارچوب ضوابط داده شود، تصریح کرد: البته توصیهای به دانشجویان به عنوان یک معلم دارم و آن این است که اجازه ندهید از بیرون دانشگاه کسی چیزی به شما دیکته کند به ویژه مراقب باشید که وامدار جرایانات سیاسی نشوید چرا که این امر آفت جنبش دانشجویی است.
عارف ادامه داد: آنچه امروز برای جنبش دانشجویی باید حائز اهمیت باشد این است که برای سرمایه عظیم دانشگاهی برنامهریزی و مدیریت کند چرا که متأسفانه اکنون برای این سرمایه ارزشمند برنامهریزی و مدیریت صورت نگرفته است.
وی افزود: اولین جنبش دانشجویی در کشور را دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1322 ایجاد کردند که تشکلی اسلامی بود و امروز نیز روندی که جنبش دانشجویی طی کرده است باید احیاء شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال جاری، اظهار کرد: شما دانشجویان باید تلاش خود را برای مشارکت حداکثری مردم انجام دهید چرا که مشارکت مردم پشتوانه انقلاب اسلامی است و ما بر این باوریم سرمایهای که در خرداد 92 با حضور مردم به دست آمد موجب شد که کشورهای غربی وارد مذاکره با کشور ما شوند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، افزود: جامعه 5 میلیونی دانشگاهیان باید این موضوع را برای مردم تبین کند که شرکت در انتخابات هم دارای حق و هم تکلیف و مسئولیت در برابر آینده کشور است.
عارف با بیان اینکه بسیار ستودنی است که 4 تشکل دانشجویی در کنار هم چنین جلسهای را تشکیل دادند، خاطرنشان کرد: باید تلاش و تمرین کنیم که علیرغم اختلاف نظرها و سلیقهها با سعه صدر در کنار هم به گفتو گو بنشینیم و یکدیگر را نقد کنیم.