در این جشن که از ساعت 20:40 آغاز شد و تا ساعت 2 بامداد به طول انجامید؛ برگزیدگان بخشهای مختلف به شرح زیر معرفی شدند:
تندیس بهترین فیلم مستند به محسن استادعلی کارگردان فیلم مستند جایی برای زندگی اهدا شد.
تندیس بهترین چهره تلویزیونی به عادل فردوسیپور و رامید جوان اهدا شد.
تندیس بهترین بازیگر مرد کمدی در بخش سریالهای تلویزیونی به مهران رجبی و بهترین بازیگر زن کمدی به ریما رامینفر اهدا شد.
تندیس بهترین ترانه تیتراژ فیلم به شهرام ناظری و همایون شجریان اهدا شد.
تندیس بهترین بازیگر مرد درام در بخش سریالهای تلویزیونی به داریوش ارجمند و بهترین بازیگر زن به شبنم مقدمی اهدا شد.
تندیس بهترین فیلمنامه تلویزیونی به محسن تنابنده و بهترین کارگردانی به بهروز شعیبی اهدا شد و تندیس بهترین مجموعه تلویزیونی به حمید مدرسی تهیهکننده مجموعه کلاه قرمزی 93 اهدا شد.
جایزه یک عمر فعالیت هنری به در تلویزیون به مرضیه برومند اهدا شد.
جایزه بهترین دستآورد هنری در سینما به حسن زاهدی برای فلیم ایران برگر اهدا شد و جایزه بهترین فیلمبرداری به مرتضی غفوری برای فیلم چند متر مکعب عشق اهدا شد.
جایزه بهترین موسیقی متن به بهزاد عبدی برای موسیقی فیلم مترو پل اهدا شد و جایزه بهترین فیلمنامه به بهروز افخمی برای فلیمنامه آذر شهدخت پرویز و دیگران اهدا شد.
تندیس ویژه هیأت داوران به رضا عطاران برای کارگردانی و بازیگری رد کارپت و تندیس بهترین فیلم به ایران برگر رسید.
تندیس بهترین کارگردانی به حمید نعمتاله کارگردان فیلم آرایش غلیظ اهدا شد.
تندیس بهترین بازیگران مرد در بخش سینما به مجید صالحی برای بازی در فیلم استراحت مطلق و امین حیایی برای بازی در فیلم خانوم اهدا شد.
تندیس بهترین بازیگران زن به آنا نعمتی برای فیلم انارهای نارس و گوهر خیراندیش برای بازی در فیلم آذر، شهدخت، پرویز و دیگران اهدا شد.
به نظر من در زمان قبل انقلاب اگر هنرپيشه اي در يك نقش مثبت اخلاقي يا نقش منفي اخلاقي بازي مي كرد بيرون نقش خود واقعا به صورت نسبي همان گونه بود واين خاطر مخاطب را با ديدن هنرپيشه بيرون از نقشش ازار نمي داد اما اكنون نسبتا اين گونه نيست وهمين باعث آزار خيلي از مردم متوسط جامعه يا حتي برخي از طبقه هاي متخصص جامعه حتي در حوزه سينما شده است. اينكه يك هنرپيشه بر اساس نقشش در يك نقش كاملا اخلاقي با حجاب باوقار -مومن وقيد و... ظاهر مي شود اما بيرون ان نقش از زمين تا آسمان فرق دارد.مسؤلين بايد براي اين قضيه فكري بردارند تا خاطر مردم بيش ازين به درد نيايد
اساسا به جز تعداد معدودی ، هنرمندی بین اینها نیست. آدمهای عادی که حرفه آنها سینما یا تلویزین است. حیف از جمشید مشایخی که خود را با این افراد پر مدعا هم کاسه میکند. ظاهر آنها به ما ربطی ندارد . فقط شما را به خدا اینها را جای هنرمند به مردم معرفی نکنید.
من از این ناراحتم که تمام مهمان عزیزی که روی صحنه آمدم هرکدام یه نوع لباسی به تن داشت ، یکی اسپرت بود ، یکی کت و شلوار لی ، یکی کت شلوار مشکی ، این به نظر قشنگ نیست باید همه متحد فرضا تاکسیدو یا کت شلوار مشکی با لباس سفید و فرضا کفش براق بپوشند نه این که همه جور و با هر لباس بیان ، امیدوارم مسئولین خوش فکر جشن ها داخل کارت های دعوت قید کنند و امیدوارم که یه روزی بشه که تمام مراسم های ما شیک برگزار بشه ، صد درصد یه فرقی باید فجر با فانوس داشته باشه دیگه ، تشکر
این بازگران عزیز چرا توی فیلم ها گریم می کنند .چرا تهیه کنندگان پول به گریمور وطراح لباس می دن اینا خودشون یک پا مدل هستن با این قیافه ها شون .ایییییییییییییی
خیلی جالبه دور همی جمع میشن بعد ی عده ب نماینگی از خودشون ب خودشون جایزه میدن کاری ک صدا و سیما هم انجام میده و برای مدیران خودش از تمام شبکه ها جایزه در نظر میگیره
چرا به این ادما گیر نمیدن این چه حجابیه چرا به مردم عادی گیر میدن !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!!
عشقه بهرام رادان
ادم دلش باز میشه این عکسارو نگا میکنه
از بس ادم دلواپس دیدیم این روزا خسته شدیم!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لااقل یادی ازشون می کردن
تو آمریکا هالیوود برای قهرمان های نداشته ش (مرد عنکبوتی و ...) فیلم و سریال می سازه...
شرم آوره که احترام شهدا رو نداشته باشیم
جای کار های خوب واقعا خالیه
من که اصلا نپسندیدم
زندگی فیلم نیست
بی درد بی غصه
بریده از مردم
در عوالم خود با خود برای خود