پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام با بیان اینکه اقتصاد و تحریم با هم در ارتباط اند گفت: 20 تا 30 درصد مشکلات اقتصادی مربوط به تحریم است و می توان برای این میزان راه بندان هم چاره اندیشی کرد.
به گزارش انتخاب؛ محسن رضایی در برنامه نگاه یک با موضوع اقتصاد مقاومتی افزود: اقتصاد مقاومتی برای عبور از مشکلات و متفاوت با مقاومت اقتصادی است؛ در مقاومت اقتصادی مردم مقاومت می کنند در حالیکه در اقتصاد مقاومتی خود اقتصاد سپر مردم می شود.
وی مشکل اصلی اقتصاد ایران را کنار گذاشتن مردم از اقتصاد از 200 - 300 سال پیش برشمرد و گفت: پیام اصلی اقتصاد مقاومتی بازگرداندن مردم به اقتصاد است.
رضایی افزود: در حال حاضر 63 میلیون نفر جمعیت در سن کار داریم که فقط 23 میلیون آن شاغلند و از این تعداد هم حدود 17 میلیون واقعا کار می کنند و 45 میلیون نفر در سن کار داریم که کار نمی کنند
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی و وارد کردن مردم در اقتصاد با خصوصی سازی فرق می کند گفت: باید مردم را در خانه، در مزارع و در کارخانجات به کار مشغول کنیم.
رضایی افزود: اولین گزارش دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام از روند اجرای اقتصاد مقاومتی طی ماههای آینده منتشر و در اختیار مقام معظم رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار خواهد گرفت.
وی گفت: جمع بندی ما تا الان این است که دولت در ابلاغ بخشنامه ها و توجیه استانداران و فرمانداران خوب عمل کرده اما اینکه در بعد اجرا چه اتفاق افتاده است باید صبر کرد تا گزارش دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شود.
رضایی افزود: در حال حاضر کشور در بعد اقتصاد خوب اداره می شود یعنی از نظر سیاست گذاری اما در بعد مدیریتی یعنی پیاده سازی آن سیاست ها خوب مدیریت نمی شود.
وی علت خوب مدیریت نشدن سیاست های اقتصادی را در کشور ؛ وارد نکردن مردم در اقتصاد و چشم دوختن بعضی ها به آسمان آمریکا برشمرد.
محسن رضایی در خصوص علت دوم گفت: بخش مهم چشم دوختن بعضی ها به دست آمریکا از بعد فرهنگی است یعنی خود باوری و اعتماد به نفس در جامعه ما در اقتصاد فوق العاده ضعیف شده است و بخشی هم مربوط به رفتار دولت ها، مجلسی ها و مسئولان است که به جای دادن اعتماد به نفس به مردم به بیرون چشم دوخته اند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در اقتصاد و فرهنگ نتوانسته ایم اداره کشور را مدیریت کنیم افزود: قبول ندارم اینکه می گویند در حال حاضر نمی توان اقتصاد مقاومتی را اجرا کرد چرا که اتفاقا تحریم ها زنگ بیدار باشی بود که نخبگان و مسئولان کشور را متوجه کرد امکانات درونی بسیار گسترده ای داریم.
رضایی با اشاره به اینکه در حال حاضر 80 درصد بودجه دولت خرج نظام اداری ایران می شود گفت: اگر این مشکل را برطرف کنیم 5 برابر حذف تحریم ها می تواند وضع کشور را بهبود ببخشد.
وی محیط کسب و کار در کشور را بازدارند عنوان کرد و افزود: هر گاه تولید افزایش یابد سفته بازی کاهش می یابد بنابراین اقتصاد مقاومتی می خواهد زنجیره ارزشی تولید را فعال کند.
رضایی گفت: در اقتصاد مقاومتی باید اختیار به استانها و شهرستانها داده شود چرا که بدون این اختیارات، اقتصاد مقاومتی فقط کاغذ مقدسی برای قرار گرفتن روی طاقچه است.
دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام با بیان اینکه اگر اقتصاد مقاومتی به درستی اجرا شود درآمد مردم دو سه برابر افزایش می یابد افزود: اینقدر نباید به رفع تحریم ها چشم بدوزیم؛ اصلا فردا تحریم ها برطرف شد چه اتفاقی می افتد؟خوشحالی زیادی بودجود می آید و بعد از5 ماه باز مردم می پرسند برای ما چه کار کردید؟
رضایی با بیان اینکه جامعه ما آمادگی شکل گیری باور اجرای اقتصاد مقاومتی را دارد گفت: عده ای که وسط اقتصاد ایران چادر زده اند و تردید ایجاد می کنند باید پایشان را از اقتصاد بیرون بکشند.
وی افزود: مردم می توانند با زحمت طاقت فرسایی که رهبر انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی کشیدند، مشکلات اقتصادی را حل و فصل کنند.
رضایی با بیان اینکه حرف اقتصاد مقاومتی این است که از خام فروشی منابع طبیعی و نفت و گاز دست
برداریم؛ تحریم ها هم اثر سازنده داشت و هم تخریبی که مهمترین اثر سازنده آن قطع وابستگی به نفت است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش گفت: بعد از مذاکرات هسته ای، امریکائیها ناچارند جمهوری اسلامی ایران را به عنوان قدرت بزرگ منطقه بشناسند.
محسن رضایی به مذاکرات هسته ای و توافق خوب از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران و امریکا پرداخت و افزود: حفظ پیشرفت هسته ای، ادامه داشتن تحقیق و توسعه هسته ای و حذف همه تحریم ها، از جمله الزامات توافق خوب از نظر جمهوری اسلامی است.
وی اعمال تحریم ها ضد ایران را اشتباه بزرگ و ناشیانه اوباما برشمرد و گفت: آقای اوباما در جریان سال 88 یک مقدار هول شد و فکر کرد انقلاب اسلامی سقوط می کند و در خصوص اجرای تحریم طوری رفتار کرد که جرج بوش با آن خصوصیاتش هم عمل نکرده بود.
رضایی در ادامه در خصوص توافق خوب از دیدگاه امریکائیها پرداخت و افزود: اگر امریکا می توانست بعد از تحریم به ایران حمله نظامی می کرد بنابراین مذاکرات نشان می دهد آنها می دانند که نمی توانند از این جلوتر بروند.
وی گفت: امریکائیها محاسبه کردند تشدید تحریم ها 200 میلیارد دلار، حمله هوایی 500 میلیارد دلار، محاصره بالغ بر 2هزار میلیارد دلار و مذاکره با ایران 96 میلیارد دلار هزینه برایشان دارد بنابراین متوجه شدند کم هزینه ترین راه مذاکره است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دلیل دیگر نشستن امریکا در برابر ایران و برپایی مذاکره را منطقی عمل کردن ایران برشمرد و افزود: از نظر آنها توافق خوب این است که یک چیز ظاهری درست کنند اما ما را در عمل کاملا از پیشرفت هسته ای بازدارند و اگر نتوانند تا جایی همراهی خواهند کرد.
محسن رضایی با بیان اینکه مذاکرات هسته ای دو بعد دارد که یکی از آنها کسب سرمایه حاصل از استفاده انرژی هسته ای است گفت: بعد دیگر آن این است که با این مذاکرات برای اولین بار بعد از جمهوری اسلامی ایران ، سنگ بنای سیاست خارجی کشور گذاشته خواهد شد؛ امری که در زمان مذاکرات قطعنامه 598 نیز انجام نشد بنابراین هر نوع رویه ای که در پیش گیریم بر روی بقیه مسائل و پرونده های ایران هم اثر خواهد گذاشت.
وی افزود: مشاهده می کنید که حتی سامانه اس 300 را به ما تحویل نداده اند و منتظرند ببینند در مذاکرات به چه نتیجه ای می رسیم.
رضایی با بیان اینکه بده بستان مذاکرات باید کاملا دقیق و عادلانه باشد گفت: اگر در این مذاکرات دست پایینی برای ما ثبت کردند در آینده هم بر اساس آن با ما عمل و رفتار می کنند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران تصریح کرد: به نظر من امریکائیها چند مسئله جدی با ما دارند که نخست رژیم صهیونیستی، دو محدود بودن مرزهای ما، دست از نظام اسلامی کشیدن و چهار منحل کردن برخی نهادهای انقلابی از جمله سپاه پاسداران است.
رضایی با اشاره به قدرت بازدارنده منطقه ای جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز ایران لنگرگاه امنیت و پیشرفت منطقه است و امریکائیها راهی جز پذیرفتن قدرت منطقه ای ایران ندارند و به صراحت می دانند که اگر ما در مقابل داعش و تروریست در منطقه نباشیم، انها، امریکائیها را در فرودگاه بغداد می کشتند.
وی در ادامه به موضوع بازرسی ها اشاره کرد و آن را حربه غرب برای خدشه دار کردن حیثیت ایران برشمرد و افزود: امریکا می خواهد از این طریق بار دیگر به ایران بازگردد و حیثیت ما را خدشه دار کند و ما سربلند از مذاکرات بیرون نیاییم.
رضایی بازرسی ها را اقدامی تحقیر آمیز دانست که جنبه روانی دارد و در خصوص بازجویی از دانشمندان و برخی شخصیت های کشور از جمله خودش گفت: امریکا جرات نمی کند با من وارد صحبت شود.
وی با بیان اینکه از موضوع بازجویی از دانشمندان و شخصیت های ایران می توان فهمید امریکا به دنبال حل اساسی مسئله با ایران نیست افزود: آنها اگر می خواهند با ملت ایران دوست شوند نباید بر اساس بی اعتمادی رفتار کنند.
مجری پرسید آیا شما هم در لیست درخواست آژانس برای مصاحبه هستید؟ محسن رضایی با خنده گفت: جرات نمی کنند وارد مصاحبه با من بشوند، لذا منو در لیست نگذاشتند
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه همه اقتدارمان را در اشغال خرمشهر و بازپس گیری آن به دست آوردیم گفت: اگر تحریم ها ادامه یابد همه ملت باید در صحنه حاضر شوند و از تحریم ها برای شکوفایی اقتصاد ایران استفاده کنند.
او همچنین درمورد سنگ پراکنی فرانسه و فابیوس گفت: فابیوس دنبال امتیاز گیری ار ایران است ، دنبال دلالی می گردد. او آدم خاصی است که نمی خواهد شرکت های آمریکا یی بعد از تحریم ها جلوتر از شرکت های آنها بیافتد.
اگه مردم یک ذره به حرفهای ایشون اعتقاد داشتن بهش رای میدادن!!!
فعلا ایشون شدن دلواپس!!
اما فرصتی برای آزمون و خطا نیست.
مردم به وعده 100 روزه اقتصادی رای دادن :))))
دلالها و واسطه ها و وارد کننده هیچوقت نمیذارن.
نظام هم به این نتیجه رسیده که به تاجر و واسطه جماعت نمیشه اعتماد کرد.
برای همین دارن چرخش میکنن به سمت تولید کننده و کارکن های واقعی
درود بر سردار دکتر محسن رضایی
برای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی سلامتی و طول عمر را دارم
بسیار دلنشین سخن گفتید
بحثی ملی در جریان هست
راهکار عمل ارائه کنید. این چه حرفی است که بعضی ها چشم به بیرون از ایران دوخته اند. ببخشید تا این پول های بلوکه شده به این مملکت شخم خورده برنگرده واقعا می خواهید از کجا پول بیارین قرض های دولت رو بدید. من تو یه شرکت پیمانکاری کار می کنم و از صدقه سری دولت گذشته هر 3 ماه یا 4 ماه یک بار حقوق می گیرم. حالا بفرمایید نسخه ای برای زندگی امثال من بپیچید تا مقاومت کنیم
فکر کنم مادر بزرگها و بچه های بالای شش سال رو هم حساب کردند.
اگر شما برنامه های روشن اقتصادی داشتید و مردم با نظرات شما موافق بودند به شما رای می دادند.
آقای رضایی مثلا امریکا برای چه از مصاحبه شما باید بترسد. امروز حرفهای منم منم دیگر جواب نمی دهد بلکه منطق و استدلال لازمه یک موفقیت به ویژه در میدان مذاکره و مصاحبه است.
یه خورده خودت باش آقا محسن
مثلا میخواد بگه اونایی که اسمسون تو لیست هست آدمای ضعیفی هستند و من قوی ؟
آدم میمونه چی بگه والا:دی
به هر زن روستایی قطعات الکترونیکی میدیم تلویزیون بسازن
!!!!
کی گفت ؟