arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۱۵۲۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۱ - ۲۴ تير ۱۳۹۴

فرود بشقاب پرنده در بریتانیا/ عکس

بر اساس شواهد یکی از افسران سابق نیروی هوایی آمریکا با نام سرهنگ چارلز هالت ، در دسامبر ۱۹۸۰یک بشقاب پرنده ( UFO ) در نزدیکی یک پایگاه نیروی هوایی آمریکا در سافک انگلستان فرود آمده بوده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بر اساس شواهد یکی از افسران سابق نیروی هوایی آمریکا با نام سرهنگ چارلز هالت ، در دسامبر ۱۹۸۰یک بشقاب پرنده ( UFO ) در نزدیکی یک پایگاه نیروی هوایی آمریکا در سافک انگلستان فرود آمده بوده است.چارلز هالت می‌گوید اکنون تاییدیه متصدیان رادار را در پایگاه‌های نیروی هوایی بریتانیا (بنت‌واترز و واتیشام) در اختیار دارد که نشان می‌دهد رادار این شی پرنده ناشناس (UFO) را در آن زمان ردیابی کرده است.

 

فرود بشقاب پرنده در بریتانیا/ عکس

 

سرهنگ چارلز هالت می گوید :

من تاییدیه متصدیان رادار بنت‌واترز را دارم که این شی را دیدند، در ۹۶ کیلومتری شعاع دید به مدت دو تا سه ثانیه، با سرعت هزاران مایل در ساعت، دوباره به میدان دید آنها برگشت، در نزدیکی برج مخزن آب توقف کرد، آنها شی را دیدند که به داخل جنگلی که ما آنجا بودیم رفت.در پایگاه واتیشام آنها رد این شیی را گرفتند و بعد آن را در جنگل رندلشام گم کردند.هر چه که بود معلوم بود در کنترل امنیتی است.

سرهنگ هالت مدعی است خود او و افراد پایگاه بنت‌واترز، ۲۶ دسامبر (پنجم دی) فرود این شی را در جنگل رندلشام دیده بودند.پایگاه هوایی بنت‌واترز در سالهای جنگ سرد و بعد از آن (تا سال ۱۹۹۳) در استفاده نیروی هوایی آمریکا بود.اولین کسانی که رویت نوری عجیب را گزارش کردند جان باروز و جیم پنیستون، دو نفر از ماموران امنیتی نیروی هوایی آمریکا بودند.

سرهنگ هالت گزارش لحظه به لحظه تلاش آنها برای اینکه منشا نور را شناسایی کنند روی ضبط صوت، ضبط کرده است.او اکنون ۷۵ سال دارد در آن زمان معاون فرمانده پایگاه بنت‌واترز بود و می‌گوید بعضی از کسانی که در آن زمان این موضوع را دیدند نمی‌خواستند تا پیش از بازنشستگی در این باره شهادت بدهند.


فرود بشقاب پرنده در بریتانیا/ عکس

 

جان هنسن که در زمینه اشیاء پرنده ناشناس یا یوفوها (UFO ) تحقیق می‌کند می‌گوید سرهنگ هالت شاهد قابل اعتمادی است و "تلاش هماهنگی برای مخفی نگهداشتن حقیقت صورت گرفته است.”او می‌گوید اینکه رادار هم رد این شی پرنده را گرفته توضیح وزارت دفاع دولت بریتانیا را زیر سوال می‌برد.

نظر دولت در آن زمان این بود که شاهدان نور فانوس دریایی اورفوردنس را به اشتباه شی پرنده پنداشته‌اند، از این رو این گزارش تهدیدی امنیتی تلقی نشده و درباره آن تحقیقی صورت نگرفته است.

برخی از توضیحات غیر رسمی که در آن زمان ارائه شد عبارت بودند از: آزمایش نظامی، هلی‌کوپتر نظامی که ماکت آپولو را حمل می‌کرده و شوخی افسران نیروی هوایی. وزارت دفاع بریتانیا در پاسخ استعلام خبرگذاری ها گفته است که این وزارت‌خانه دیگر گزارش‌های مربوط به اشیاء پرنده ناشناس را پیگیری نمی‌کند.


جام نیوز

نظرات بینندگان