arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۰۶۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۰ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۴

بررسی تاثیر امواج موبایل بر سقط جنین

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران از اتمام پروژه بررسی تاثیرات امواج آنتن های تلفن همراه بر سقط جنین زنان باردار خبر داد و گفت: براساس بررسی های به عمل آمده، هیچ رابطه ای میان دو موضوع گزارش نشده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


صفحه خواندنی ها را از اینجا دنبال کنید


با اشاره به اقداماتی که اپراتور همراه اول برای بررسی علمی تاثیرات تشعشعات آنتن های تلفن همراه بر زندگی افراد جامعه انجام داده است اظهار داشت: آزمایشگاه بررسی تشعشعات امواج رادیویی بر روی بدن انسان، از جمله اقداماتی است که با همکاری اپراتور همراه اول و دانشگاه علم و صنعت ایجاد شده است و محققان در این آزمایشگاه موفق شده اند چندین پروژه میدانی را در این زمینه اجرایی کنند که نتایج آن نیز اعلام عمومی شده است.

وی گفت: در دو پروژه اخیر انجام شده میزان چگالی امواج آنتن های تلفن همراه با امواج رادیو، تلویزیون و سایر دستگاههای دیجیتالی مرتبط با زندگی مردم، در ۷۰ نقطه در تهران مورد تست و اندازه گیری قرار گرفت که نتایج آن خارج از استانداردهای مدنظر نبود.

صدوقی با اشاره به پروژه جدید اپراتور همراه اول برای بررسی تاثیرات امواج رادیویی بر بدن انسان، اضافه کرد: در این پروژه که در آزمایشگاه شرکت ارتباطات سیار و توسط محققان مستقیم این شرکت به اجرا درآمده، در قالب دو پروژه، میزان تاثیرات امواج رادیویی بر زنان باردار مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران با بیان اینکه در این طرح میدانی تاثیرات امواج آنتن های موبایل بر روی ۷۰۰ خانم باردار و در ۳ نوبت بررسی و میزان چگالی امواج در نقاط مختلف بر روی این افراد اندازه گیری شد.

وی گفت: بررسی ها و ارقام به دست آمده نشان داد که هیچگونه رابطه ای میان سقط جنین و میزان امواج ساطع شده آنتن های موبایل وجود ندارد.

صدوقی با بیان اینکه به زودی گزارش نهایی این طرح تحقیقاتی، اعلام می شود ادامه داد: همراه اول با ایجاد آزمایشگاه اندازه گیری امواج و تهیه تجهیزات لازم، تمامی تجهیزات شبکه موبایل را قبل و بعد از نصب اندازه گیری می کند.

مدیرعامل همراه اول تصریح کرد: مردم باید بدانند که در بررسی های به عمل آمده مشخص شد اگر چگالی امواج محدوده خطر، ۷۰۰ باشد چگالی کل امواج رادیو، موبایل و تلویزیون به ۲۲ نمی رسد؛ اما با این وجود و برای رفع دغدغه و نگرانی مردم، تمامی تجهیزات قبل از نصب، از نظر میزان چگالی امواجی که ساطع می کنند مورد بررسی قرار می گیرد.

وی گفت: شرکت ارتباطات سیار قبل از نصب آنتن های موبایل، مجوز پرتونگاری را از سازمان انرژی اتمی دریافت می کند و افراد تحت کنترل نسبت به نصب سایتها اقدام می کنند که هیچگونه آسیبی به افراد و منازل و محل کار مردم وارد نشود.

منبع: مهر
نظرات بینندگان