arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۱۳۳۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۳ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

انحصار مخابرات شكسته مي‌شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ديگر تنها ارايه‌دهنده خدمات تلفن ثابت، مخابرات نخواهد بود چراكه وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اعلام صدور پروانه براي شركت‌هايي كه در حوزه تلفن ثابت فعاليت مي‌كنند، قول شكستن انحصار دولتي و كاهش هزينه‌هاي مردم در اين بخش را داد.

محمود واعظي با بيان اينكه دولت يازدهم به هيچ عنوان زير بار افزايش قيمت خدمات ارايه شده به مردم بدون استدلال و دلايل منطقي نخواهد رفت، به ادعاي شركت مخابرات مبني بر زيان‌ده بودن اين شركت اشاره كرد و گفت: تنها به صرف ادعاي برخي افراد نمي‌توان اين مساله را پذيرفت و مردم بايد در حد خدمات دريافتي پول بپردازند.

وي گفت: شركت مخابرات ايران مانند بسياري از شركت‌هاي ديگر مقداري از سودهاي به دست آمده را بايد صرف توسعه زيرساخت‌هاي مخابراتي براي ارايه خدمات كم هزينه‌تر به مردم كند كه به‌طور حتم پس از گذشت زمان كوتاهي اين اقدام براي شركت مخابرات نيز سودآور خواهد بود.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تاكيد كرد: شركت مخابرات ايران نبايد متوقع باشد كه هزينه سوء مديريت و مخارج اضافي اين شركت را مردم متقبل شوند.

وي با اشاره به تلاش‌هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در تعامل هرچه بيشتر با شركت مخابرات، تصريح كرد: وزارت ارتباطات در هفته دولت براي تعدادي از شركت‌هايي كه در حوزه تلفن ثابت فعاليت مي‌كنند، پروانه كار صادر خواهد كرد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه با اشاره به اينكه هم‌اكنون ظرفيت پهناي باند اينترنت از ٦٢٠ گيگابيت در ابتداي دولت به ٢٤٠٠ گيگابيت در ثانيه رسيده است، گفت: ظرفيت پهناي باند اينترنت تا پايان امسال به ٤٠٠٠ گيگابيت در ثانيه افزايش خواهد يافت.

واعظي راهكار افزايش كيفيت و كاهش قيمت را ايجاد زمينه رقابت بين اپراتورهاي مختلف در بخش ثابت و سيار دانست و افزود: يكي از اين راهكارها صدور پروانه fcp است كه در هفته دولت به هفت شركت ارايه خواهد شد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تاكيد براينكه در زمينه تلفن همراه نيز تغيير اپراتور بدون تغيير شماره را در سال آينده خواهيم داشت، اظهار كرد: اين اتفاق منجر به ايجاد رقابت و افزايش كيفيت و كاهش تعرفه‌ها مي‌شود.

وي با بيان آنكه در ابتداي دولت يازدهم سه ميليون كاربر ADSL در كشور وجود داشته و هم‌اكنون اين تعداد به بيش از ١٠ ميليون نفر رسيده است، گفت: در ابتداي دولت تنها ٢٠٠ هزار نفر از اينترنت موبايل استفاده مي‌كردند و در حال حاضر به بيش از ١٠‌ميليون نفر كاربر اينترنت موبايل افزايش يافته و اين يك تحول بزرگ در مدت زماني كوتاه است.

واعظي با اشاره به اينكه، وزارت ارتباطات از معدود وزارتخانه‌هايي است كه در سال گذشته نرخ خدمات خود در بخش اينترنت ثابت و همچنين ADSL حدود ٢٥ درصد كاهش داده است، بر نظارت كامل فعاليت شركت‌هاي اينترنتي تاكيد كرد و افزود: البته انتظار كاربران اينترنت از سرعت و كيفيت اين خدمات بايد در حد قرارداد باشد.

وي اظهار كرد: هزينه اينترنت موبايل نيز طبق وعده‌هاي داده شده به بيش از يك دهم قيمت قبل رسيده است كه تمام اين موضوعات علاوه بر افزايش پهناي باند مي‌تواند به ارايه خدمات بهتر در اين حوزه انجامد.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه از برنامه اين وزارتخانه براي راه‌اندازي سامانه نظارت آنلاين و سيستماتيك بر عملكرد خدمات اينترنتي خبر داد و هدف از آن را ارايه سرويس‌هاي مناسب‌تر به مردم عنوان كرد.

واعظي با تاكيد براينكه مطابق ارزيابي‌هاي مختلف انجام شده براساس مولفه‌هاي گوناگون هيچ‌يك از اپراتورها نتوانسته‌اند انتظارات وزارت ارتباطات را برآورده و نمره قابل قبولي كسب كنند، گفت: هنگامي مي‌توان يك اپراتور را برتر عنوان كرد كه نمره مورد نظر در ارزيابي انجام شده را به دست آورد.

معاون وزير ارتباطات: چك ١٠٠ ميليارد‌توماني مخابرات برگشت خورد
معاون وزير ارتباطات و رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: به تازگي چك ١٠٠ ميليارد‌توماني شركت مخابرات برگشت خورده است. به گزارش اقتصادنيوز، علي‌اصغر عميديان در حاشيه نخستين همايش ملي ارتباطات ICT روستايي گفت: شركت مخابرات ايران براي پاس كردن اين چك دو هفته مهلت خواسته است.

 او افزود: ما در رگولاتوري به عنوان پدر اپراتورها نقش ايفا مي‌كنيم و انتظار داريم موارد اختلافي موجود در چارچوب قانون برطرف شود. عميديان با اشاره به اينكه سه درصد از درآمد اپراتورهاي داراي مجوز ارايه خدمات ارتباطي به توسعه خدمات ارتباطي در روستاها تخصيص داده شده و هر سال به حساب خزانه كشور واريز مي‌شود، ابراز اميدواري كرد با شيب قابل قبول و اعتبارات ديده شده در پروانه اپراتورها، روستاهاي بالاي ٢٠ خانوار تا ٢٢ بهمن ماه سال ١٣٩٤ تحت پوشش خدمات USO قرار بگيرند.

او گفت: درحال حاضر پيمانكاري مسووليت ارايه خدمات USO به روستاها را برعهده دارد اما اميدواريم اپراتور يا اپراتورهاي ارايه‌دهنده خدمات ارتباطي در روستاها ايجاد شود.

منبع: اعتماد
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
0
2
مخابرات باید به صاحب اصلی خود یعنی دولت برگرده
ناشناس
|
Korea (the Republic of)
|
۲۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
0
2
عمرا اگه بزارند. با انحصار هست که یک عده به نون و نوا رسیده اند، مخابرات، خودرو، واردات لوازم الکترونیک مثل موبایل و کامپیوتر و یخچال و .... همه و همه انحصاری است.
نظرات بینندگان