پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آیت الله محسن غرویان ، استاد حوزه علمیه قم در هفته نامه «طلوع صبح» نوشت: یکی از تاثیرات سیاستهای دولت نهم و دهم مسئله بیاعتمادی به مسئولان، علما و گزارههای دینی و عالمان دینی بود. یعنی نوعی اختلاف افکنی در دولتهاي نهم و دهم اینقدر شدید شد که علما به جان هم افتادند و مسئولان با هم درگیر شدند که این باعث بیاعتمادی مردم به هر دو طرف درگير شد. مسئله دیگر که در دولت احمدینژاد زیر سوال رفت اعتقاد به امام زمان (عج) و مهدویت بود. با وجود اینکه در هر سخنرانی دعای فرج خوانده شد، شاهد اختلاسهای میلیاردی در درون دولت احمدینژاد بودیم. همین مسئله باعث ایجاد سوال در ذهن مردم شد. آحاد جامعه سوال میکردند که چطور در دولت امام زمان (عج) این مقدار پول مردم و بیت المال حیف و میل شد و چنین مسائلی عاملی شد تا اعتقاد مردم به امام زمان (عج) و مهدویت مقداری متزلزل شود. امثال چنین رفتارهایی باعث شد به بعد اعتقادی مردم در دوران دولت احمدینژاد خدشه وارد شود.
برای جبران خسارات آسیبهای اعتقادی و مذهبی زمان قابل توجهی لازم است اما نمیتوان به طور دقیق گفت که چند سال باید زمان گذاشت تا شکافهای و آسیبهای اعتقادی و دینی جامعه ترمیم شود. باید حس اعتماد مردم به مسئولان نظام علمای دین برگردانده شود. زمانی برای مردم خوابهایی دیده میشد که نه تنها تعبیر نمیشد بلکه برعکس آن اتفاق میافتاد و باعث دور شدن روز به روز مردم از نظام و مسئولان شد. صحبتهایی که در باره دین و اعتقادات مذهبی زده شد اما عکس آن رخ داد باعث تزلزل اعتقادات مردمی شد. ترمیم چنین آسیبهایی به زمان زیادی نیاز دارد اما باز هم بستگی دارد به اینکه رفتار دولتمردان جدید که به نام دولت دینی، امام زمان (عج)، خدا و پیغمبر روی کار آمدند چه اندازه در عمل صداقت دارند. باید دید دلتمردان جدید چه اندازه اخلاص در عمل دارند و با مردم تا چه اندازه صادقانه رفتار میکنند. دولت اگر خواهان جبرات خسارات وارده به اعتقادات دینی و مذهبی است باید حقوق مردم را بپردازد و بیت المالی که با رنج و مشقت دستهای پینه بسته کارگران فراهم آمده است به مردم بر گردانند. طبق روایت وقتی نیاز زندگی مردم تامین شود، ایمان و اعتقادات دینی متناسب با معشیتی که حقشان است تنظیم میشود. اما وقتی مشاهده کنند که بنام باورهای دینی، حقوقشان ضایع میشود از اصل دین برمیگردند. اکنون علما، گروهها و شخصیتها یکدیگر را به دروغگویی متهم میکنند، عالمی عالم دیگری را دروغگو میخواند و مردم هم هر دو را دروغگو میدانند. ترمیم این نکات زمان بر خواهد بود تا فضای جامعه فضایی راستی، صدق، صفا و محبت شود در این صورت مردم هم به دین و علمای دین و حکومت دینی علاقهمند میشوند و گرنه فاصله مردم از دین و مذهب بیشتر خواهد شد.
کار برای جبران خسارات وارده به اعتقادات دینی ناشی از سیاستهای رفتاری غلط دولت احمدینژاد زیاد است. باید در بعد اقتصادی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، تربیتی و امنیتی برنامههایی داشت. یکی از مشکلات در دولت نهم ودهم فضا پلیسی کشور بود. اکنون دولت جدید تلاش میکند فضای کشور، فضای سالمتر و پاکتری شود تا دیگر مردم خوفی از تامین شغلی نداشته باشند. حیف و میلهایی که در دولت گذشته رخ داد باید جبران شود. مهمترین کاری که باید انجام شود توجه به ابعاد اخلاقی است، در دولت گذشته بسیاری از ابعاد فرهنگی و اخلاقی از دست رفت و فضای بیاعتمادی، توهین، افترا و چاپلوسی و تملق حاکم شد که اصلاح آن زمان بر است.
اگر آن روز که این تخلفها و ... انجام می شد رسانه های آزاد وجود داشتند و جرات نقد داشتند و اگر نهادهای مسئول از مجلس گرفته تا دستگاههای نظارتی وظیفه خود را انجام می دادند؛ این مسائل در کشور نبود.
افرادی که شناخت درستی از دین داشتند، هیچوقت ریاکاری های آن آقا را باور نمی کردند و می دانستند که اعتقادی پشت آن حرفها نیست.
اعضی ها از گذشته بیرون نمیان.
به والله قسم حاظرم ثابت كنم تمام اون كار به اصطلاح اشتباه تعمدي و بود و دانسته
تا وقتی هست لب نمی زنیم.
مگر کسی که کم سواد است حق نظر دادن ندارد؟
کسانی که حرف تا عملشان فرسنگها فاصله دارد
عزیز او که کارش فقط تخریب در تمام امور مملکت بود چقدر انصاف داشت ؟؟؟!!!!