arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۲۱۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۳ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۴

اعطا گواهی استاندارد به ۴۸ هتل

معاون گردشگری کشور با بیان اینکه اتوبوس‌های دو طبقه مستعمل می‌توانند به اتوبوس توریستی تبدیل شوند از ارائه گواهی استاندارد به ۴۸ هتل خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نشست خبری معاونان سرمایه گذاری و گردشگری سازمان میراث فرهنگی به مناسبت هفته دولت پیش از ظهر روز یکم شهریور در سالن فجر ارگ آزادی برگزار شد. در این برنامه مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی از تشکیل شورای راهبردی گردشگری سلامت خبر داد و گفت: دستورالعمل IPD را برای بیمارستان‌ها آماده کرده و در دو هفته آینده ابلاغ می کنیم. مراکز درمانی طبق آن دستورالعمل گردشگران خارجی را پذیرش کنند. همچنین دفاتر خدمات مسافراتی و متقاضیان دو ماه فرصت دارند تا برای پذیرش گردشگران سلامت خود را آماده کنند.

معاون گردشگری کشور پیشنهاد داد: اتوبوس های دو طبقه زیادی در پارکینگ‌ها وجود دارند که بلااستفاده و مستعمل مانده است. این اتوبوس‌ها را می‌توان برای فعالیت های توریستی به کار گرفت مانند اتوبوس های بدون سقف.

معاون گردشگری کشور درباره استانداردسازی مراکز اقامتی در کشور افزود: ۲۵۰ مورد قرارداد با هتل‌ها بسته شده است. ۴۸ مورد نیز گواهینامه دریافت کرده‌اند. نگاه به استاندارد و تشویق خدمات، نگاه متفاوت و یکپارچه ای است در صورتی که در همه دنیا در اعمال دقیق وظایف حاکمیتی یک جدیت و توجه ویژه ای دارند. این نظارت پایه اساسی کار است. وقتی به درجه ۴ و ۵ ستاره هتل ها و یا درجات دیگر اشاره می‌کنیم باید این ستاره ها واقعی باشد. چون وقتی مردم این گواهی را در سر در هتل می بینند، اعتماد می کنند.

رحمانی موحد افزود: بهتر است هتل داران اتصال مالی به دولت را کم کنند و به سمت مدل‌های موفقی برسند که بخش خصوصی تولید می‌کند.

وی همچنین درباره ساماندهی چادرهای مسافرتی تصریح کرد: به هیچ وجه در هیچ جای دنیا استانداردهای بین المللی اجازه نمی‌دهد در جایی که باید حقوق مردم رعایت شود حریم خصوصی ایجاد کنیم. پارک ها یک مکان عمومی هستند عده‌ای می‌خواهد در آن چادر بزنند این کار برای منظر و توسعه گردشگری مناسب نیست. چادر باید در کمپ‌ها و یا در مکان های خاص برپا شود. روند دو سال اخیر به سمت ساماندهی این مساله پیش رفته است.

معاون گردشگری کشور همچنین درباره تورهای خروجی نیز گفت: کارگروهی برای این منظور تشکیل شده و مسائل مبتلابه این نوع سفر به خارج از کشور را مطالعه کرده‌اند و شیوه‌نامه‌ای در آینده به دفاتر ابلاغ می شود. کسانی هستند که بسته های سفر را به خارج از کشور تهیه می کنند. یکی از این موارد بیمه مسافرتی است. ما دفاتر را الزام به بیمه شدن مسافر کرده ایم.

رحمانی موحد همچنین در پاسخ به سوالی مبنی‌بر پیگیری قاچاق سوخت با اتوبوس گردشگری نیز گفت: حمل و نقل یکی از اجزای مهم سفر است. زمانی که آژانس مسافرتی وسیله ای را برای سفر به گردشگران می دهد به طور کامل مسئولیت آن وسیله به عهده او است. اگر یکی از اجزای سفر خطا کند، این مساله ای است که با دستگاه‌های مرتبط با آن باید حل شود، اما اتوبوس توریستی در این موضوع در اختیار آژانس مسافرتی قرار گرفته بود پس باید آژانس مربوطه از سلامت آن باخبر باشد چون در برابر مردم و مبلغی که از مطالبه می‌کند باید خدمات مناسبی نیز در اختیارشان قرار دهد و کم‌فروشی نکند.

وی افزود: در این باره با سازمان راهداری صحبت شد و آنها نیز اعلام کردند که با این مساله برخورد خواهند کرد. این اتفاق ممکن است در همه فعالیت‌های اقتصادی پیش بیاید. مهم این است که متولی باید مراقب آن باشد.
منبع: مهر
نظرات بینندگان