پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر علوم دولت محمود احمدینژاد، در گفتوگویی پیرامون دیدار «اتفاقی» خود با وزیر علوم رژیم صهیونیستی توضیحاتی را ارائه کرد.
گفتوگوی «جماران» با زاهدی در پی میآید:
*آقای دکتر، موضوع مشابه با موضوع آقای ظریف، قبلا اتفاق افتاده است. در سال 87 و زمان دولت نهم که وزیر علوم دولت احمدینژاد بودید، خبرهایی منتشر شد که شما در حاشیه اجلاس سزامی با وزیر علوم رژیم صهیونیستی دیداری داشتید و بعد از آن شما توضیحاتی از این دیدار منتشر کردید که آن دلایل در سایتها موجود است و نمایندگان مجلس نیز آن دیدار را سناریوسازی خواندند.
مشخصا سوال من این است که این دو اتفاق چه تفاوتهایی داشته است که هماکنون تا این حد هجمه علیه وزیر امور خارجه میشود؟
من هم برای شما و هم سایتتان متاسفم که درست حرفی را که ضد انقلاب میزده است، تکرار میکنید.
*آقای دکتر اینگونه نیست. خیلی از سایتهای داخلی نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
من توضیح میدهم و شما هم ضبط کنید. تفاوت را هم میگویم. این دو دیدار خیلی با یکدیگر تفاوت دارند.
*تفاوتها را ذکر میکنید؟
بله، شما گزارش سال 87 ما که در سایت تابناک منتشر شده است را بخوانید میبینید. من قبل از اینکه از جمهوری اسلامی حرکت کنم اعلام کردم که به هیچ عنوان من و وزیر علوم رژیم صهیونیستی نباید کنار هم قرار بگیریم. آنها گفتند نمیشود و من هم اعلام کردم که نمیآیم و بعد این شرط من را پذیرفتند. وقتی که قرار بود حرکت کنیم، به من خبر دادند که پرچم جمهوری اسلامی در کنار پرچم رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. باز من اعلام کردم تا پرچم رژیم صهیونیستی از کنار پرچم جمهوری اسلامی ایران برداشته نشود در جلسه شرکت نمیکنم. جلسه با نیمساعت تاخیر شروع شد. در این نیمساعت تاخیر به ما گفتند به فلان اتاق بروید تا برنامه شروع شود. من گفتم اگر وزیر فلانجا (رژیم صهیونیستی) هم آنجا باشد بنده نخواهم آمد. به من اطمینان دادند که او آنجا نیست. بعد اطمینان گرفتیم که نباید بیاید. اتاقی بود که دبیر کل یونسکو و تعدادی از مقامات دیگر در آن حضور داشتند. با این شرط وارد اتاق شدم. من فعلا از سرنوشت آقای رکنآبادی خبری ندارم و آرزو میکنیم که مشکلی برای ایشان به وجود نیامده باشد. آقای رکنآبادی با من به عنوان نماینده وزارت خارجه حضور داشتند. به ایشان و کاردار ایران اعلام کردم که اگر خدایی نکرده ایشان (وزیر علوم رژیم صهیونیستی) جایی پیدا شد، حتما به من بگویید. یک نفر وارد اتاق شد و مشغول مذاکره با او بودیم. البته مذاکره هم نه، چون نیمساعت وقت بود صحبتهای متفرقه میکردیم. اینکه میگویم حرف شما ضد انقلاب است دقیقا همین است که شما ... (توهین میکند)
* آقای زاهدی این طرز صحبت اصلا صحیح نیست.
نخیر. حتما این صحبت درست است. کسی که حرف ضد انقلابی بزند سزایش همین است. وقتی که سایتی دقیقا همان حرفها را میزند باید اینها را گفت. مذاکره چیست عزیزم؟ شما موظفید از اول تا آخر، بین خود و خدا آنچه را که گفتم بنویسید. (ادامه میدهد) من و آقای رکنآبادی کنار هم نشسته بودیم، یک آدم که من نمیشناختم وارد شد و روی یک صندلی چرخدار کنار من نشست.
بلافاصله به آقای رکنآبادی گفتم که چک کنید ببینید این آدم کیست. کمتر از یک دقیقه طول نکشید که بنده بلند شدم. حالا اگر آنها تبانی کرده بودند تا در همین مدت زمان عکسی گرفته باشند را نمیدانم. بلافاصله بلند شدم و اعتراض کردم و حتی به جلسه هم نمیخواستم بروم که مسئولان عذرخواهی کردند.
* حرف شما قبول اما چه تفاوتی بین این دو دیدار که هر دو اتفاقی بوده است وجود دارد؟
خیلی فرق میکند. بنده دست ندادهام و یک کلام هم حتی حال و احوال نکردم. با دیدار اخیر یکی نیست.
* البته خودتان الان گفتید که مدت زمان کوتاهی صحبتهای متفرقه انجام دادید.
نه! من کی گفتم صحبت کردیم؟ من حتی دست هم ندادم و حرف هم نزدم. کی گفتم خوش و بش کردم؟ چرا دروغ میگویید؟ نواری که ضبط کردید را گوش دهید.
* این را حتما چک میکنم چون یادم هست گفتید صحبتهای متفرقه انجام دادید.
من گفتم مشغول حرف زدن با آنها بودیم که این آقا وارد شد. بلافاصله تا شناختم آنجا را ترک کردم. چون او را نمیشناختم احتمال اینکه دست هم داده باشم هست اما من همیشه این دغدغه در ذهنم بود که حتی نباید با نماینده رژیم صهیونیستی کوچکترین مراودهای انجام دهم.
* آن زمان تابناک یا سایتهای دیگر این موضوع را ذکر کردند.
نه، برعکس. تابناک آن زمان نوشت اقدام تحسینبرانگیز وزیر علوم. تابناک از این کار من تجلیل کرد و آن را تحسینبرانگیز خواند. اگر دین دارید که امیدوارم داشته باشید، به جای این حرفها، صادقانه بروید و تشکر کنید از این اقدام من و حرف سایتهای ضد انقلاب را محکوم کنید.
بر اساس این گزارش، محمدجواد بربریان مدیرمسئول سابق تابناک در توضیحاتی این صحبت زاهدی را تکذیب کرد و گفت: تابناک تا زمانی که من مدیرمسئول آن بودم و حتی بعد از آن، به خاطر ندارم که خبری مبنی بر تشکر و قدردانی از اقداماتی که امروز آقای زاهدی آن را تحسینبرانگیز میخواند و ما آن را خلاف منافع ملی و انقلاب دانسته و میدانیم، منتشر کرده باشد. یعنی ایشان میگوید تابناک از قرار گرفتن وزیر جمهوری اسلامی ایران در کنار وزیر رژیم صهیونیستی تقدیر کرده است؟!
حتی اگر فرض را بر بیاطلاعی ایشان بگذاریم سوال اساسی این است که مگر حضور یک وزیر در خارج از کشور و یک همایش علمی پروتکل ندارد؟ مگر پیش از حضور وزیر در یک همایش یا یک اتاق، همراهان یا تشریفات وزیر آنجا را بررسی نمیکنند؟! مگر میشود وزیر یک کشور بدون اطلاع و بررسی در یک مکان حضور یابد؟
البته اینا کلا یهویی زیاد غافلگیر میشدن...
رییس دولت هم یهویی افتاد تو بغل...