arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۵۳۲۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۸ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۴

کانون وکلا بازوی مشورتی وکلای ملت باشد /به دنبال استقلال کانون وکلا و اجباری شدن وکالت در تمامی محاکم قضایی خواهم بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


کاندیدای ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان با اشاره به اینکه زنان باید جسارت حضور در عرصه سیاسی را داشته باشند، خاطرنشان کرد: باید مسئولیت پذیری بر عافیت طلبی ارجحیت داده شود.
سیده فاطمه حسینی کاندیدای ائتلاف اصلاح طلبان در سخنانی در همایش کانون وکلا، حضور نامزدهاي «وکالت ملت» در جمع «وکلا» را فرصت مغتنمي در آستانه انتخابات مجلس دانست و گفت:  در روزهاي آتي همه ما اعم از ميزبانان اين مراسم و مهمانان در معرض آزمون انتخابات هستيم. انتخابات کانون وکلاي مرکز در فاصله يک هفته اي با انتخابات مجلس شوراي اسلامي برگزار مي شود. از همين تريبون براي نامزدهاي حاضر در اين انتخابات آرزوي توفيق مي کنم و به عنوان يک نامزد زن، دستان بانوان وکيل حاضر در اين رقابت انتخاباتي را به گرمي مي فشارم. بانواني که مسوليت پذيري را بر عافيت طلبي ترجيح داده و تن به درياي مواج و متلاطمي سپرده اند که تندبادها و طوفان هاي بسياري را در پيش رو دارد. 
وی افزود: اميدوارم که بانوان کشورم، رکورد جديدي در مشارکت در انتخابات به ثبت برسانند. چه بانوان وکيل در انتخابات کانون وکلا و چه تمامي بانوان اين سرزمين در انتخابات مجلس. به اميد روزي که بانوان اين سرزمين به جايگاه حقيقي خود در مناصب رسمي و تصميم گير دست يابند. هم «جسارت حضور» داشته باشند و هم «جسورانه» از حضورشان استقبال شود و مشارکت زنان در امور کشور يک «فرصت» تلقي شود نه «تهديد».  
جوانترین بانوی کاندیدای ائتلاف اصلاح طلبان با اشاره به اینکه قطعا روابط دو جانبه وثيقي بين کانون وکلا و خانه ملت مي توان برقرار کرد، ادامه داد: شما به عنوان جامعه وکلاي کشور، دوشادوش مجريان قوانين مصوب مجلس و چه بسا پيش از آنها به نقاط ضعف و قوت قوانين پي مي بريد. بي ترديد اگر در تصويب قوانيني چون «آيين دادرسي کيفري» از شما وکلاي مجرب نظرخواهي شده بود، اجراي آن  مسکوت نمي ماند. 
وی خاطرنشان کرد: اگر هر يک از کميسيون هاي تخصصي مجلس از بازوي مشورتي کميسيون هاي هم عرض خود در کانون وکلا بهره مي بردند، شايد امروز با انبوهي از قوانين مواجه نبوديم و تنقيح قوانين با سرعت بيشتري صورت مي گرفت و در عين حال قوانيني در پارلمان کشور به تصويب مي رسيد که در اجرا با حداقل مشکلات روبرو باشد. به عنوان يکي از کانديداهاي نمايندگي مجلس شخصا معتقدم که هر يک از نمايندگان مجلس بايد از پشتيباني اتاق فکري با حضور مشاوران مجرب در هر حوزه بويژه در حوزه تقنين برخوردار باشد و در صورت پيروزي در انتخابات، نه تنها شخصا ارتباطم با کانون وکلا را حفظ کرده بلکه مي کوشم در قالب طرحي، ارتباط ميان کميسيون هاي مجلس و حتي مرکز پژوهشهاي مجلس با کانون وکلا را به تصويب صحن علني برسانم تا از اين پس لازم الاجرا باشد و اين ارتباط هميشگي و مستمر بماند.
این کاندیدای اصلاح طلب انتخابات مجلس دهم در ادامه خطاب به وکلای حاضر در این همایش اظهار داشت: قطعا مجلس و نمايندگان آن نيز مي توانند با تصويب قوانيني به ياري شما بيايند. از جمله تصويب قانوني که واقعا ضامن «استقلال کانون وکلا» باشد. نه لايحه اي که اين اسم را به يدک بکشد اما رسما به دنبال آن باشد که کانون وکلا را از نهادي مستقل به «شعبه اي در دستگاه قضا» تبديل کند. 
حسینی گفت: اگر چه نظارت بر انتخابات کانون وکلا و تاييد صلاحيت نامزدهاي اين کانون بر عهده دستگاه قضا است و آنها نقش شوراي نگهبان را در انتخابات هاي سراسري براي شما ايفا مي کنند اما حفظ استقلال اين کانون به منزله حفظ «حيات» آن است. انشالله که اين استقلال مادام العمر باشد و کانون شما ار هر گونه تعرضي در امان بماند. چنانچه به عنوان نماينده مردم راهي خانه ملت شوم، مي کوشم تا به اين مهم جامه عمل بپوشانم.
جوانترین بانوی کاندیدای ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان با بیان اینکه می دانم «اجباري شدن وکالت» يکي از ملزومات برگزاري محاکم عادلانه و حق طلبانه است، گفت: اين هم يکي از مطالبات شماست که تا کنون رداي «قانوني» نپوشيده اید، اگرچه تلاش هايي تا کنون در اين زمينه صورت گرفته اما گويا ديوان عالي کشور به دليل هزينه بر بودن آن، در نظر ندارد که چنين بار مالي اي را بر مردم تحميل کند. اما هم دغدغه شما و هم نگراني ديوان عالي کشور قابل رفع است. آن هم با تصويب قانون جامع الطرفيني که قطعا طرح پيش نويس آن را مي توانيم با همکاري هم بنويسيم و به مجلس شوراي اسلامي تقديم کنيم.

نظرات بینندگان