arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۵۰۱۹
تعداد نظرات: ۴۸ نظر
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
ترکان:

اصولگرایان با آن همه هزینه در تهران پنجاهم شدند/ بی شك روحانی برنده انتخابات است/ چرا احمدی نژاد در آمریكا كه یك دولت متخاصم است،سرمایه‌گذاری كرد؟باید مقامات دولت قبل محاكمه شوند/ افرادی كه كمیسیون برجام تشكیل دادند، آن روزها كجا بودند؟!

دولت احمدی نژاد با پول های نفت چه کرد؟ حالا مثل مثل داستان حضرت یوسف با خشكسالی گسترده روبرو شده ایم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اصولگرایان با آن همه هزینه و سروصدا در تهران  چهلم و پنجاهم شدند / بدون شك روحانی برنده انتخابات آینده است / مقام‌های دولت احمدی‌نژاد محاكمه شوند / افرادی كه امروز كمیسیون برجام تشكیل داده‌اند، آن روز که دولت قبل در امریکا سرمایه گذاری می کرد، كجا بودند؟!

«اكبرتركان» مشاور ارشد رییس جمهوری از مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه خواست مسئولان دولت قبل را به دلیل خرید اوراق قرضه از امریكا و سرمایه گذاری در یك «كشور متخاصم» محاكمه كنند.

به گزارش «انتخاب»، تركان امروز دوشنبه در واكنش به برداشت بیش از دو میلیارد دلار از دارایی‌های جمهوری اسلامی ایران توسط دستگاه قضایی امریكا گفت: «واقعیت این است كه در زمان دولت گذشته، در آمریكا كه یك دولت متخاصم است، سرمایه‌گذاری كردیم در حالی كه این كار تخلف بود و باید قوه قضاییه به این قضیه ورود كند.»

ی افزود: علاوه بر این، اقدام به سرمایه‌گذاری توسط مسوولان وقت بانك مركزی ایران كه به خرید اوراق قرضه دولتی آمریكا به‌ عنوان یك كشور متخاصم انجامید با سیاست جمهوری اسلامی ایران در تضاد بوده است و مجلس باید به این قضیه رسیدگی می كرد.

مشاور ارشد رییس جمهوری با انتقاد از عملكرد مجلس در این زمینه گفت: «باید سوال شود چرا از آن زمان تا امروز ما نظارتی از سوی مجلس نداشته ایم.این افرادی كه امروز كمیسیون برجام تشكیل داده اند، آن روز كجا بودند؟!»

وی با بیان اینكه در طول دوره احمدی‌نژاد، بی‌تدبیریهای زیادی رخ داد كه مساله توقیف دو میلیارد دلار دارایی ایران در امریكا تنها یك مورد آن است، تصریح كرد: این اقدام دولت قبل تخلف مشخص از قانون محسوب می‌شود و باید قوه قضاییه به این مسئله ورود كند.

مشروح گفت‌وگوی ایرنا با تركان را پیش‌رو دارید: 

*این روزها دولت یازدهم به دلیل آنچه دستاوردها یا ناكامی هایش در برجام و مسائل اقتصادی خوانده می شود، از سوی منتقدان تحت فشار است. وضعیت دولت یازدهم را پس از سه سال چگونه ارزیابی می كنید؟ 

تركان: آقایان 8 سال به اقتصاد، صنعت و تجارت كشور لطمه وارد كردند و امروز نگران اقدامات دولت یازدهم هستند كه این دولت از سوی ناچاری باید دنبال می كرد و چاره ای نداشت. ادعا می كنند دولت موفق عمل نكرده و به طرف خارجی امتیاز داده است و اكنون دستاوردی نصیب ایران نشده است و یا ادعا می كنند كه دولت عملكرد اقتصادی موفقی نداشته است اما هیچ گاه نمی گویند كه ما ویرانه ای را به دولت یازدهم تحویل دادیم!. هیچ گاه نمی گویند در طول دوره هایی كه تحریم ها را كاغذ پاره می دانستند 35 میلیارد دلار كجا رفت؟! البته می دانیم كه دولت روحانی باید پاسخگوی بی تدبیری دولت قبل باشد. 

اگر سیستم بانكی ما متلاشی شده به همین خاطر است. بدهی‌های سیستم بانكی مگر در این دولت درست شده است؟! این بدهی‌های هنگفت در دولت قبل ایجاد شده و تبعات آن گریبانگیر ما شده است. اگر ٣٥ میلیارد دلار منابع بانك مركزی به دست شركت نیكو بوده و غیر‌موجه هزینه شده، در دولت قبل بوده است. اگر ٥٤٠ میلیارد تومان جمعا دولت به بانك‌ها و سیستم بانكی و غیربانكی از جمله پیمانكاران و صندوق‌های بازنشستگی بدهكار است، در دولت پیشین بوده است. 

مثل این كه برخی افراد فراموش كرده‌اند كه اینها به دولت آقای روحانی به ارث رسیده است. من حاضر هستم در مورد تك‌تك آنها صحبت كنم كه بدهی‌های ارزی به بانك مركزی از طریق شركت نیكو و بدهی به پیمانكاران و صندوق‌های بازنشستگی از دولت قبل به ما رسیده است. تمام این موارد از برجام یا از ناتوانی دولت روحانی نیست .اینها اسمش ، ارثیه دولت روحانی است. 

من معتقدم عامل ناكارآمدی سیستم بانكی در وصل شدن به سیستم جهانی را نباید در اقدامات دوسال قبل جست بلكه باید درعملكرد 8سال پیش در قضیه پول شویی جستجو كرد. بالاخره زمان می برد تا ما با جهان اعتماد سازی كنیم. 

*مخالفان برجام معتقدند كه آمریكا بعد از توافق هسته ای، فشارها را بیشتر كرده و دولت روحانی در كنترل این فشارها ناتوان است.مثلا تصرف اموال ایران در آمریكا و یا تحریم های بیشتر. آیا این ادعا در مورد عملكرد دولت یازدهم درست است؟

تركان: در تبلیغات علیه دولت روحانی مسائل بسیاری گم شده است. واقعیت این است كه ما در آمریكا كه یك دولت متخاصم است سرمایه گذاری كردیم. اولا این كار تخلف محسوب می شود و باید قوه قضاییه به این قضیه ورود كند. ثانیا، اقدام به سرمایه‌گذاری توسط مسوولان وقت بانك مركزی ایران كه به خرید اوراق قرضه دولتی آمریكا به‌ عنوان یك كشور متخاصم انجامید با سیاست جمهوری اسلامی ایران در تضاد است. مجلس باید به این قضیه رسیدگی می كرد كه از آن زمان تا امروز ما نظارتی از سوی مجلس نداشته ایم.

این افرادی كه امروز كمیسیون برجام تشكیل داده اند، آن روز كجا بودند؟! در همان زمان كه پرونده‌هایی در آمریكا علیه ایران مطرح بود، امكان ضبط اموال دولت‌ها برای پرداخت به قربانیان آمریكایی را مجاز دانسته بود. بنابراین، این اقدام دولت قبل، تخلف مشخص از قانون محسوب می شود و باید قوه قضاییه به این مساله ورود كند. درطول دوره احمدی نژاد ما با بی تدبیری های زیادی روبرو بودیم كه این فقط یك مورد آن است. 

*ارزیابی شما از اینگونه رفتار مخالفان دولت یازدهم چیست. آیا آنها می خواهند از دریچه مسائل اقتصادی پس از برجام، برای خود رای جمع كنند؟!

تركان: مرحوم فرج الله سلحشور فیلم حضرت یوسف (ع) را چند سال پیش ساخت. در آنجا به یك روایت قرآنی اشاره كرد كه در جریان داستان حضرت یوسف آمده است. اینكه پس از 7 سال وفور نعمت و فراوانی؛ 7 سال خشكسالی نصیب ملت مصر شد. اما اگر دقت كنید خود ما در طول سال های گذشته با اقدامات مان مسبب گرفتاری امروز سیستم بانكی و اقتصادی كشور شده ایم.به تعبیر بهتر، عامل قحطی و وضعیت نامساعد اقتصادی امروز ما، بی تدبیری دیروز ماست. 

امروز عربستان محصول و سرمایه حاصل از افزایش 7 سال پیش قیمت نفت را علیه ایران استفاده می كند. قیمت نفت برای هر دو كشور افزایش یافت و به بشكه ای فراتر از 100 دلار رسید. عربستان ذخیره سازی و سرمایه گذاری كرد و امروز حاصل سرمایه گذاری اش را در اختیار گروه های تروریستی قرار می دهد تا علیه منافع ایران اقدام كنند اما ما در طول دولتهای نهم و دهم چه كردیم؟! علاوه بر اینكه معلوم نیست آن پول ها چگونه هزینه شده است و اینكه ما چه استفاده ای از آن برده ایم؛ امروز دولت یازدهم 540 میلیارد بدهی دارد. 

این خشكسالی و بی بهره بودن امروز، محصول دولت‌های نهم و دهم است. اینها عدم موفقیت دولت روحانی نیست. دولت روحانی این مشكلات را شناسایی كرده و برای حل آن دارد در قالب برنامه ششم توسعه كشور اقدام می‌كند. 

ما به مانند داستان حضرت یوسف حالا با خشكسالی گسترده كه البته حاصل بی تدبیری دولت گذشته است، روبرو هستیم. از سوی دیگر، با فساد گسترده و فرار از مالیات روبرو هستیم. 

من معتقدم در جریان افشای اسناد پاناما هم باید بررسی شود كه دولت قبل چه نقشی داشته است؟!. قوه قضاییه باید به این موضوعات رسیدگی كند. نمی توانیم از این مسائل عبور كنیم و بگوییم حالا كارنامه دولت یازدهم را بررسی كنید. هر چند فكر می كنم ما در دولت تلاش كرده ایم كه تنها آواربرداری كنیم. 

تنها سه ماه است كه برجام مصوب شده و باید پرسید آیا در این مدت كوتاه، اقتصاد كشور پس از 36 ماه تخریب مداوم و قطعنامه‌هایی كه علیه ایران اجرا شد، بازسازی می‌شود؟ آیا توفیق اقتصادی به ضرر كشور است؟ وقتی عده‌ای فقط درباره تقابل با جهان صحبت می‌كنند معلوم است كه سرمایه‌گذاران خارجی به كشور نمی‌آیند و حتی سرمایه گذاران داخلی نیز تحریك می‌شوند كه وارد صحنه نشوند.

*سال 96 چه گروهی برنده انتخابات ریاست جمهوری می شود؟ آینده روحانی چگونه خواهد بود؟

تركان: بدون شك روحانی برنده انتخابات آینده است. البته علیه دولت تخریب و شایعه سازی فراوان انجام می شود اما هرآنچه در هفتم اسفند 94 اتفاق افتاد در خرداد 96 هم روی می دهد. می دانیم در اسفند ماه هم سرو صدای برخی زیاد بود اما وقتی به آرای آنها نگاه می كنیم متوجه می شویم كه مردم به چه كسانی اعتماد دارند. اصولگرایان چقدر هزینه و تبلیغات در انتخابات انجام دادند و اگر نتیجه را نگاه كنید می بینید با آن همه سرو صدا در شهری مثل تهران نفر چهلم و پنجاهم شدند. اینها چهره های نا شناخته ای نبودند اما مردم اینگونه آنها را رد صلاحیت كردند و كنار زدند. 

با این حال، اینكه مخالفان و منتقدان روحانی ، خود را در معرض رای مردم قرار دهند امتحانش ضرری ندارد. من از همه كسانی كه منتقد و مخالف سیاست های روحانی هستند دعوت می كنم تا در انتخابات آینده با روحانی رقابت كنند.

معتقدم منتقدان روحانی به جای تخریب ، باید در انتخابات 96 حاضر شوند و تفكرشان را به رای بگذارند. خوشبختانه، در كشور ما دموكراسی برقرار است و مردم به كارنامه روحانی رای می دهند. 

*یعنی دولت روحانی با چالشهای جدی در زمینه های مختلف روبرو نیست؟

تركان: چرا، ما در طول سال های گذشته با چالش ها، موانع و ضعف های متعددی روبرو بوده ایم. اینكه دولت یازدهم با چالش های متعددی روبرو است یك واقعیت است اما حل چالش ها و مشكلات نیازمند یك عزم ملی و همراهی سایر دستگاه هاست. متاسفانه در كشور ما چنین رویكردی كمتر به چشم می خورد. 

ما برای حل مشكلات كشور نیازمند همراهی تمام قوا، نهادها و دستگاه ها هستیم اما مشكل امروز ایران برداشت های متفاوت و رویكردهای گوناگون دستگاه ها نسبت به این چالش هاست، این موارد كار دولت را سخت تر می كند. كسانی به دولت انتقاد می‌كنند كه سیاست هایش بر اساس اقتصاد مقاومتی نیست. اما، زمانی كه با حرفهای‌شان اجازه سرمایه‌گذاری در كشور را نمی‌دهند آیا این رفتارشان تخریب اقتصاد مقاومتی به حساب نمی‌آید؟ البته این تبلیغات منفی كه به نظر كور می‌آید تاثیرگذار نخواهد بود چرا كه برنامه‌های اقتصادی دولت با وجود نقایص زیادی كه در كشور وجود دارد، منطقی و اصولی است.

*چالش های دولت روحانی چیست؟

تركان: دولت روحانی با چالش‌های یازده‌گانه‌ای مواجه است كه از آن جمله بحران آب، بحران نابودی محیط زیست، بحران انرژِی، یارانه، ناكارآمدی نظام بانكی، بنگاهداری و غیره است. البته اینها، محصول عملكرد یك یا چند دولت نیست بلكه سال هاست ما با آن دست به گریبان هستیم. 

اما بی تردید، بخشی از چالش های دولت یازدهم محصول عملكرد احمدی‌نژاد است. اینكه با تبلیغات كسی بخواهد واقعیت را وارونه نمایش دهد، نمی شود. اصولگرایان و منتقدان روحانی در دولت نهم و دهم كارنامه‌ای دارند كه باید مسوولیت آن را بپذیرند. روحانی برای حل چالش ها نیازمند یك عزم ملی و همراهی همه دستگاه هاست اما متاسفانه یك رویكرد مشخص در كشور وجود ندارد تا در قبال چالش ها در پیش گرفته شود. 

من معتقدم تنها راه حل مشكلات ایران اتخاذ یك تصمیم گیری مشترك در تمام نهادها و قواست. 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴۸
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۶۸
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
13
106
بابا مهندس این حرف ها رو نزن یهو دلواپسان ناراحت میشن!!!! اینا منتقد دولت نیستن اینا ادمایی هستن که باتحریم ها چاق شدن و جیب شون پر از پول الان چون به لطف خدا ودولت دستشان از بیت المال قطع شده ادعای دایه مهربان تر از مادر دارند!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
یک جواب دندان شکن و قوی درباره اونهایی که میگن ایران که فقط تهران نیست و اصولگرایان در شهرستان ها طرفداران زیادی دارند. خواهش میکنم همه جا باز نشر کنید. انتخابات اخیر در تهران نشان داد که تعداد طرفداران اصولگرایان در تهران تقریبا چیزی نزدیک به صفر درصد یا هیچ است. یعنی اصولگرایان در تهران تقریبا در حد هیچ و صفر (چیزی زیر یک درصد مردم ) طرفدار دارند و 99 درصد مردم در تهران مخالف اصولگرایان هستند. اما در مورد شهرستان ها که اصولگرایان ادعا میکنند هنوز طرفدار دارند رجوع میدیم اونها رو به انتخابات ریاست جمهوری سال 92 که تمام ایران منجمله شهرستانیها در اون شرکت کردند. در انتخابات ریاست جمهوری 92 سعید جلیلی چکیده و اساره و اسطوره و نماینده واقعی و کعبه امال تمام اصولگرایان در تمام ایران و شهرستان ها بود و واقعا ما کسی رو بیشتر از سعید جلیلی اصولگرا تر در ایران سراغ نداریم و او واقعا کعبه امال و منتهای ارزوی تمام اصولگرایان در ایران هست. همین سعید جلیلی که چکیده و قهرمان و اسطوره اصولگرایان در تمام ایران منجمله در شهرستان ها هست در انتخابات 92 که شهرستان ها رو هم شامل میشد فقط 4 میلیون رای یعنی حدود فقط 10 درصد رای مردم ایران رو آورد. این نشون میده برخلاف حرفی که اصولگرایان میزنند و میگن ایران که فقط تهران نیست و ما در شهرستان ها طرفدار زیاد داریم انتخابت 92 و رای 4 میلیونی سعید جلیلی و انتخابات اخیر تهران دقیقا نشان میدهد طرفدارن اصولگرایان در تهران تقریبا صفر درصد و در شهرستان ها تقریبا 10 درصد( یعنی همون 4 میلیون نفری که به سعید جلیلی اسطوره اصولگرایان رای دادند) هست. یعنی واقعا 90 درصد مردم ایران منجمله شهرستان ها مخالف سیاست های اصولگرایان هستند. پس دیگه اصولگرایان مرتب نگویند ایران که فقط تهران نیست .شما اصولگرایان در شهرستان ها هم بیشتر از 10 درصد رای ندارید و در تهران که کلا خلاص هستید .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
یک جواب دندان شکن و قوی درباره اونهایی که میگن ایران که فقط تهران نیست و اصولگرایان در شهرستان ها طرفداران زیادی دارند. خواهش میکنم همه جا باز نشر کنید. انتخابات اخیر در تهران نشان داد که تعداد طرفداران اصولگرایان در تهران تقریبا چیزی نزدیک به صفر درصد یا هیچ است. یعنی اصولگرایان در تهران تقریبا در حد هیچ و صفر (چیزی زیر یک درصد مردم ) طرفدار دارند و 99 درصد مردم در تهران مخالف اصولگرایان هستند. اما در مورد شهرستان ها که اصولگرایان ادعا میکنند هنوز طرفدار دارند رجوع میدیم اونها رو به انتخابات ریاست جمهوری سال 92 که تمام ایران منجمله شهرستانیها در اون شرکت کردند. در انتخابات ریاست جمهوری 92 سعید جلیلی چکیده و اساره و اسطوره و نماینده واقعی و کعبه امال تمام اصولگرایان در تمام ایران و شهرستان ها بود و واقعا ما کسی رو بیشتر از سعید جلیلی اصولگرا تر در ایران سراغ نداریم و او واقعا کعبه امال و منتهای ارزوی تمام اصولگرایان در ایران هست. همین سعید جلیلی که چکیده و قهرمان و اسطوره اصولگرایان در تمام ایران منجمله در شهرستان ها هست در انتخابات 92 که شهرستان ها رو هم شامل میشد فقط 4 میلیون رای یعنی حدود فقط 10 درصد رای مردم ایران رو آورد. این نشون میده برخلاف حرفی که اصولگرایان میزنند و میگن ایران که فقط تهران نیست و ما در شهرستان ها طرفدار زیاد داریم انتخابت 92 و رای 4 میلیونی سعید جلیلی و انتخابات اخیر تهران دقیقا نشان میدهد طرفدارن اصولگرایان در تهران تقریبا صفر درصد و در شهرستان ها تقریبا 10 درصد( یعنی همون 4 میلیون نفری که به سعید جلیلی اسطوره اصولگرایان رای دادند) هست. یعنی واقعا 90 درصد مردم ایران منجمله شهرستان ها مخالف سیاست های اصولگرایان هستند. پس دیگه اصولگرایان مرتب نگویند ایران که فقط تهران نیست .شما اصولگرایان در شهرستان ها هم بیشتر از 10 درصد رای ندارید و در تهران که کلا خلاص هستید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
10
83
افرین بر شما و اصلاح طلبان
محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
8
72
خدایی خیلی سالاره. دمش گرم
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
6
79
آقای احمد توکلی در باره ی سرمایه گزاری دو میلیاردی دولت احمدینژاد در آمریکا چه نظری دارند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
عراقچی : «ماجرا مربوط به پولی است که در سال 2003 سپرده گذاری شده است؛
کامیاب
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
توکلی یک شیه مارکسیسته اقتصادیه چندین بار در جواب این سوال که در مورد فلان مسئله اقتصادی که اعتراض دارید چه راه حلی دارید گفته هیچی
همراه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۸
آقای توکلی رشته تخصصیش در امور اقتصادی ، گران کردن بنزینه وبس ، لطفا از ایشون توقع دیگری نداشته باشید.
ساسان
|
Germany
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
6
58
آیا دولت میتواند از اشخاصی که این سرمایه گذاری را در آمریکا کردند شکایت کند؟ و باعث شدند که پول مردم به این راحتی به خزانه آمریکا واریز شود البته تحت نام جبران خسارت به بازماندگان
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
8
53
دولت نهم ودهم ووابستگان به آنها بی تقوی تراز آنچه که فکرش را بکنید بودند هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
5
59
افرين
تيم رسانه اي روحاني خيلي ضعيف عمل ميكنه
بايد اين حقايق فرياد زده بشه كه اینگونه ميراث شوم فاش شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
درسته. دولت باید تریبون رسانه اش را تقویت کند. دلواپسان جنگ روانی راه انداخته اند.
ناشناس
|
Sweden
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
5
49
باید به خیلی از مسائل رسیدگی شود اینکه چه کسانی نفت کشور را در اختیار بایک زنجانی قرار دادند که بفروشد!!!؟ 180 میلیارد دلار هزینه بدون سند کجا هزینه شده!!!؟ 123 میلیارد تومان در شهرداری تهران بدون سند کجا هزینه شده!!!؟ دو میلیارد دلار چرا در کشور متخاصم سرمایه گذاری شده!!!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
7
46
آقای ترکان همیشه حرف حساب میزنند...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
آقای ترکان نباید در مورد تخلفات و مفاسد دولت قبل اینقدر موضوع را کش بدهد . باید بگذارد تا مردم فراموش کنند
نان و نمک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
7
49
متاسفانه از در و دیوار شهر تهران و اطراف آن ، بنر و پوسترهای اصول گرایان پر شده بود اما مردم درس خوبی به آنان دادند
ناشناس
|
Finland
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
4
43
خیلی آتشین بود پیش گویی خرداد 96 رو خوشم اومد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
5
41
تحلیل درستی است.
باید همه مردم بدانند.
امامی
|
Canada
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
5
44
سرمایه گذاری احمدی نژاد در امریکا چراغ سبز و تمایل او برای پذیرفته شدن از طرف امریکائی ها بود،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
4
40
جناب ترکان می پرسید: آن روز کمیسیون برجام کجا بود که به سرمایه گذاری در یک دولت متخاصم واکنش نشان دهد؟ خوب معلوم است آن روز قرار نبود به چیزی گیر بدهند. از این بدتر هم اگر می شد اتفاقی نمی افتاد... این همه انحراف از سند چشم انداز که نزدیک به نیمی از آن در دولت گذشته بود را چرا کسی پیگیری نکرد؟ اگر ارقام و شاخصها منتشر شود 2 میلیارد دلار پول خوردی در مقابل آنها بیش نیست...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
3
10
540 هزار میلیارد بدهی صحیح است.لطفا اصلاح شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
21
7
احمدی نژاد که گند زد به مملکت. شما هم فقط دارید حرف میزنید. سال 96 نه روحانی خواهد بود و نه جریان منفور احمدی‌نژاد. به روحانی بگو روی کسی دیگر سرمایه گذاری کند.
ادارات پر شده است از مدیران عصا قورت داده بقول شما ژنرال که فرصت طلبی چراغ بستند که موریانه دارند تاراج میکنند. جریان همدیگر نژاد که آماتور بودند.
این غرور شما مملکت را به دست احمدی‌نژاد داد. مملکت دور بعد از عملکرد شما نصیب که شود الله اعلم!
امیر
|
United Arab Emirates
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
3
25
دوستان دلواپسی که از هر موضوعی برای حمله به دولت استفده میکنند بیان جواب بدن که دولت اصولگرای احمدی نژاد به چه حقی سرمایه لت رو به فنا داده ؟! واقعا کی قراره پاسخ اینهمه خرابکاری روبدن ؟! آقای زاکانی نماینده دلواپس رد صلاحیت شده مردم تشریف بیارن ن توضیح بدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
30
10
اقای ترکان اینقدر از برجام دفاع نکنید از همان اولش هم معلوم بود نباید به امریکا اعتماد کرد.خدا میداند این خوشبینی های بیجای شما به این گرگ درنده جهان چه خسارتهایی به کشور وارد کرده.
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
6
28
کسانی که دیروز به خاطر دست دادن ظریف با اوباما فریاد وا اسلاما سر می دهند و ایشان را آماج هر توهین و فحاشی قرار دادند چرا در مقابل این خدمت ارزنده دولت احمدی نژاد به امریکا چنین ساکتند و از ایشان صدایی بر نمی آید؟؟
ایمان
|
United Arab Emirates
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
4
21
هزینه هنگفتی که اصولگراها برای انتخابات کردند باید پیگیری بشه . بنظ میرسه کاسبای تحریم اسپانسر مالی اصولگراها در انتخابات هستند .
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
4
18
مدعیان اصولگرایی در زمان دولت سابق پول مردم رو به باد دادند و از باقی مانده آن برای فرزنداشون پورشه و مازراتی خریدن تا در خیابونا به مردم فخر فروشی کنند .
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
4
17
مدعیان اصولگرایی در زمان دولت سابق پول مردم رو به باد دادند و از باقی مانده آن برای فرزنداشون پورشه و مازراتی خریدن تا در خیابونا به مردم فخر فروشی کنند .
مهدی
|
United Arab Emirates
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
1
26
چرا قوه قضاییه در زمان دولت سابق پلیس سری تشکیل نداد تا از تاراج ثروت ملی جلوگیری گردد ؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
4
20
2 میلیارد دلار بمانند تحفه ای بود که قدیما معمولا پادشاهان به کشورها شاباش می دادند
طلبه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
1
7
یعنی تو اصلاح طلبی!!!!!!!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
3
23
دانشمند ایرانی را بخاطر گرفتن هزینه سمینار تخصصی و هزینه تحصیل از آمریکا بعنوان دولت متخاصم 10 سال زندانی میشود و آنوقت آقایان رفته اند مستقیما از این دولت متخاصم اوراق خریده اند و راست راست میگردند
آقا توی این مملکت چه خبر است چرا خیانت کاران را دستگیر و محاکمه نمی شوند ؟؟؟
ناشناس
|
Bolivia (Plurinational State of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
3
21
گرچه دست به اصلی ها نمی رسد ولی دولت از مسولین وقت بانک مرکزی برای سرمایه گزاری در کشور متخاصم شکایت کند تا هیچ کس بخاطر منافع زود گذر با اقدامات منافی منافع ملی همکاری نکند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۶
3
14
خیلی باحالین همتون
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
21
6
خيلي رو دارين شما اصلاح طلبان
اسرافیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
4
15
بجای قطع یارانه بازنشسته فقیر پیگیر اموال به تاراج رفته توسط ایادی بی تدبیر دولت سابق باشید
ساسان
|
Germany
|
۰۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
3
5
آیا دولت میتواند از اشخاصی که این سرمایه گذاری را در آمریکا کردند شکایت کند؟ و باعث شدند که پول مردم به این راحتی به خزانه آمریکا واریز شود البته تحت نام جبران خسارت به بازماندگان
ساسان
|
Germany
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
3
5
آیا دولت میتواند از اشخاصی که این سرمایه گذاری را در آمریکا کردند شکایت کند؟ و باعث شدند که پول مردم به این راحتی به خزانه آمریکا واریز شود البته تحت نام جبران خسارت به بازماندگان
زارعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
3
6
اقای حداد عادل 540هزارمیلیارد یه اختلاف جزیی هست خیلی چیز های دیگر هم هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
4
7
مهندس خيلي مردي. دمت گرم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
4
7
مهندس اسرار هويدا كن تا رسوا شوند اين ها!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
3
7
دیگه بنظرم حرف بسه خواهشا بفکر اصلاح امور مردم باشید همین که با آمدن این جریان،خیلی از قبلی ها ابقا شدند حاکی از عدم عزم دولت برای حل مسایل است غزم راسخ،برخورد قاطع و بدور از جو سازی این خواست ملت است
محمدعلی
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
1
1
ایشالا در انتخابات خرداد 96 همچون سال 92 و 94 ثابت میکنیم که اکثریت هستیم و اعتدال گرا .
ناشنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
1
1
کسانی که در گذشته عملکردهای اشتباه دولت گذشته
را به چالش نکشیده اند الان هم نباید عملکرد دولت روحانی را به چالش بکشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
1
1
حرف منطقی که جواب نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۸
2
2
جناب اقای ترکان شما هم که بگم بگم راه انداختید اگر درست میفرمائید با ذکر دلیل و نشانی برای مردم روشنگری کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۸
1
2
مملکت ایران از تمام ایرانیان است همه باید تلاش کنیم ایرانی اباد و مقتدر باشیم
نظرات بینندگان