کد خبر: ۲۸۸۵۵۵
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۸ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۵

تاخیر 7 ساعته پرواز مشهد به تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پرواز شرکت هواپیمایی قشم به شماره 1295 با 7 ساعت تاخیر مشهد را به مقصد تهران ترک کرد.

سمیرا ثنایی، یکی از مسافران این پرواز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: ساعت پرواز هواپیمایی قشم به شماره 1295 به مقصد تهران 7.10 دقیقه صبح بود که اعلام شد با مقداری تاخیر در ساعت 9:15 انجام می‌شود. پس از آن اعلام کردند که ساعت 10:15 هواپیما پرواز می‌کند.

وی افزود: به همین ترتیب ساعت 10 مسافران سوار هواپیما شدند، اما از ساعت 10:15 تا 12 هواپیما حرکت نکرد و مسافران در هواپیما بودند و امکان خروج از هواپیما نیز فراهم نبود تا اینکه ساعت 12 از هواپیما خارج شدیم.

ثنایی تصریح کرد: به ما گفته شد که به علت نقص فنی هواپیما پرواز نمی‌کند و موتور هواپیما دچار مشکل شده است و بالاخره ساعت 2 هواپیما پرواز کرد.

مرجان رضایی، یکی دیگر از مسافران پرواز مشهد به تهران به ایسنا، گفت: اکنون تنها جبران خسارتی که شرکت هواپیمایی قشم به ما داده این است که 30 درصد تخفیف در پرواز بعدی با این شرکت هواپیمایی به ما ارایه می‌شود.

نظرات بینندگان
captcha