پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری کنسرت در شهر قم گفت: این حرکت مصداق حرکتی کاملاً خلاف شرع و مغایر با ارزشهای دینی و مصداق بارز منکر بود آن هم در شهر مقدس قم که عش آل محمد (ص) و کانون مرجعیت دینی و محل تحصیل ۸۰ هزار طلبه است.
به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیتالله سید احمد خاتمی در پی برگزاری کنسرتی در شهر مقدس قم اظهار داشت: حوادثی که این روزها در شهر قم با برگزاری کنسرت و حواشی آن صورت گرفته است، برای هیچ متدینی باورکردنی نیست. این دیگر گزارش و شایعه نیست که آقایان آن را تکذیب کنند بلکه بنده فیلم و تصاویر و گزارش آن را مشاهده کردهام.
وی افزود: این حرکت مصداق حرکتی کاملاً خلافشرع و مغایر با ارزشهای دینی و مصداق بارز منکر بود، آن هم در شهر مقدس قم که کانون مرجعیت دینی و محل تحصیل 80 هزار طلبه است، شهری که حتی قبل از انقلاب هم بیحجابها چارهای نداشتند جز آنکه حریم آن را نگه دارند.
عضو جامعه مدرسین با اشاره به واکنش شدید آیتالله صافیگلپایگانی در این باره، تاکید کرد: این اعتراض، اعتراضی دینی است و نه سیاسی. ایشان با اشاره به مشکلات اقتصادی جامعه از قبیل بیکاری، فقر، رکود، فضای مجازی آلوده، تصریح کردند که آقایان به جای حل این مشکلات، به نشر منکر پرداخته و زمینه ایجاد اعمال خلاف شرع را فراهم میکنند.
وی در پاسخ به این ادعا که این مراسم به مناسبت هفته دفاع مقدس، عید غدیر و روز مباهله برگزار شده است، اظهارداشت: این عذر بدتر از گناه و سوء استفاده از مقدسات است.
آیتالله سید احمد خاتمی، حرمت شکنیهای اخیر را در دستور کار استکبار دانست و افزود: شکستن حریم شهرهای مقدس مشهد و قم، گامی در این راستا است.
وی با هشدار نسبت به برنامههای دشمن برای دو قطبیکردن فضای جامعه تاکید کرد: نقشه، آن است که جامعه دو قطبی شود، موافقان کنسرت و مخالفان کنسرت، مخالفان برجام و موافقان برجام، موافقان فیلترینگ و مخالفان فیلترینگ و به طور کلی موافقان غرب و مخالفان غرب. بنابراین آقایانی که نسبت به خطر دو قطبی کردن جامعه حساسیت دارند و آن را صرفا نقشه رسانههای بیگانه میدانند، باید پاسخ بدهند که چرا خود زمینه آنرا فراهم میکنند.
وی با تاکید بر اینکه علما و روحانیون و متدینان، مخالف خوشی و شادی مردم نیستند تاکید کرد: مسئولان باید زمینه شادی مشروع را فراهم کنند. برخی مخالفت با گناه را مخالفت با شادی مردم مینامند. آیا تعریف شادی، زیر پا گذاشتن ضوابط شرعی است؟
استاد درس خارج حوزه علمیه قم همچنین ضمن تاکید بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر به ویژه در ماه محرم الحرام، هرگونه عمل خود سرانهای را به بهانه امر به معروف، رد کرد و افزود: انتظار از قوه قضائیه و دیگر نهادهای مرتبط آن است که در مقابل این منکر به وظیفه قانونی خود عمل کنند و همین جا به صراحت میگویم بیتفاوتی در این زمینه گناه محسوب میشود.
وی با توصیه به مسئولان برای عدم بهرهبرداری از مسائل فرهنگی و هنری برای تاثیرگذاری بر انتخابات تاکید کردند: انتخابات مهم است و همه باید در برپایی باشکوه آن تلاش کنند، اما آقایان مراقب باشند که با برخی از مجوزهای گناه و معصیت، خود را جهنمی نکنند.
امام جمعه موقت تهران تذکر و نصیحت را جزو وظایف شرعی و قانونی ائمهجمعه و روحانیون ذکر کرد و گفت: ما نسبت به همه منکرات اعم از منکرات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی معترضیم. خداوند متعال هم شاهد است که ما این مطالب را با انگیزه انجام تکلیف دینی اعلام میکنیم؛ نه بازیهای جناحی و گروهی و حتی نه مسائل انتخاباتی.
البته در چند ماه اخیر، اینجانب در این حوزهها وارد نشده بودم، چون احساس میکردم با تذکر سایر ائمه محترم جمعه، جلوی این کارها گرفته میشود. اما متاسفانه همچنان شاهد تکرار حوادث تاسف باری هستیم که سبب نگرانی مراجع عظام تقلید، علما و متدینین میشود.